توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گزارشات نموداری
b_itman_b
16 / February / 1970, 11:36 AM
سلام همونطور که میدونید یکی از بهترین ابزار برای نمایش گزارشات ، نمودار های مختلف هست.من تاحالا با این مدل گزارشات در دلفی کار نکردم.احساس میکنم اگر پیگیرش بشیم و اساتید توضیح بدن ، خیلی بتونه دلفی رو در جامعه و دید کاربر ، حرفه ای و با کیفیت تر جلوه بده
admin
18 / September / 2013, 05:20 PM
تو تمام ابزارهای گزارشگیری دلفی نمودار و چارتها تعبیه شده اند.حتی QuickReport
مثال :
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
ضمنا بعد از گذاشتن ابزار مطابق شکل کلیک راست کرده و در چارت را ویرایش نموده و با دیتاست مورد نظر تنظیم نمایید...
b_itman_b
19 / September / 2013, 01:16 AM
ممنون مدیر جون.جالب بود ولی اگه یه پروژه عملی داشته باشی ممنون تر میشم.یه کارایی کردم ولی هنوز گیجم.درست نمیفهمم چطور داده هام رو بهش بدم و اونارو نمایش بده