PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كامپوننت USB Detector

admin
18 / September / 2013, 09:49 PM
با سلام.
كامپوننت USB Detector :

USB Detector is Component for get USB Driver Name , Driver Friendly Name and Driver Type when insert or eject USB Device

دانلود کاپوننت :* USB Detector (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

منبع : برنامه نویس (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> %25D9%2586%25D9%2586%25D8%25AA-USB-Detector)

yanin
19 / September / 2013, 12:26 PM
با تشکر از ادمین عزیز فقط یه سوال این کامپننت تا*
Delphi Xe2 رو ساپورت میکنه*

admin
20 / September / 2013, 03:24 AM
اره.
دلفی 7 و 2010 رو ...

yanin
20 / September / 2013, 08:44 PM
من تست کردم ولی روی دلفی Xe2 جواب نداد مشکل کجاست*<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
البته اگه ّFull Source این کامپننت هم پیدا بشه کافی من که پیداش نکردم*
MiTeC System Information Component Suite

admin
21 / September / 2013, 04:40 AM
سلام.
ببینید این MSIC بدردتون میخوره ؟؟؟
دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

yanin
21 / September / 2013, 08:53 PM
اره نیاز دارم ولی بازم متاسفانه این ورژن شما تا دلفی 7 رو ساپورت می کنه*
البته این کامپننت تا دلفی Xe4 رو هم ساپورت می کنه اینم مدرک*
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
ولی من Full Source Delphi Xe2 رو میخوام البته اگه وجود داشته باشه*

mojtaba.rezai
17 / November / 2015, 01:32 PM
این کامپوننت اصلا معلوم نیست کارش چیه؟

یه کامپیوننت جدید پیدا کردم دانلودش (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>) نید ببینید میتونید باهاش کار کنید.