توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترين ويندوز براي نصب دلفي 7
ahmadi613
21 / September / 2013, 01:17 PM
با سلام
كاربران محترم مي خواهم از تجربه شما بهره مند گردم.چه ويندوزي براي دلفي 7مناسب تر است .البته من بيشتر با database* سروكار دارم وبيشتر از جدول access وكمي هم از جدول sql server 2000 استفاده مي كنم.از راهنمايي هاي شما استفاده وقدر داني مي گردد.
yanin
21 / September / 2013, 08:58 PM
پیشنهاد من اینه که اصلا از دلفی 7 استفاده نکنید و به روز شید و از دلفی Xe تا Xe5 استفاده کنید*
admin
21 / September / 2013, 09:22 PM
معمولا بهترین نسخه از سیستم عامل ویندوز جهت کار با دلفی ویندوز 7 می باشد ولی برای SQLServer 2000* ویندوز XP مناسب تر است.
ahmadi613
22 / September / 2013, 05:00 AM
نقل قول از admin
معمولا بهترین نسخه از سیستم عامل ویندوز جهت کار با دلفی ویندوز 7 می باشد ولی برای SQLServer 2000* ویندوز XP مناسب تر است.
آيا منظورت اين است كه ويندوز 7 يعني ويندوز سون* كه دلفي 7 ويا 6 با آن خوب سازگاري دارد؟ واگرقبلا تجربه كرده اي با پيام هم كه باشد زحمت بكشيد مطلع ام كنيد تا ويندوز سون نصب كنم(البته قبلا ويندوز سون داشتم خوب جواب نداد شايد سيستم داراي اشكال بوده ويا ويروسي شده باشه) ممنون از توجهت يك تشكر پهلو من داري.
admin
22 / September / 2013, 09:19 PM
من با تمام نسخه های سیستم عامل ویندوز با دلفی 7 کار کردم و هیچ مشکلی نداشتم ، ولی* ویندوز 7 (Seven) از نظر شخصی من بهتر بود.