PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجام یک پروژه ! کمک فوری ! با هزینه

korosheghbali
26 / September / 2013, 11:39 PM
دوستان بنده قصد انجام یک کار ساده یا دلفی رو دارم

میخوام که یک فایل exe ایجاد کنم این فایل کارش اینه که یک فایل msi رو در
بستر خودش قرار بده اون رو روی یک قسمت از هارد کاربر اجرا کنه مثال temp و
بعد از اتمام مراحل نصب وقتی کاربر finish رو زد اون فایل رو پاک کنه

لطفا دوستانی که میتونن کمک کنن پیغام بدن اگر این کمک همراه با هزینه بود تقدیم میشه

yanin
27 / September / 2013, 07:07 PM
من منظور شما رو دقیق متوجه نشدم شما می خواهید در واقع کاری مانند Rar و Zip انجام دهید ولی در بستر
یک فایل Exe درسته

hamid_re
28 / September / 2013, 04:06 PM
بله نرم افزار های زیادی در این زمینه وجود داره - ولی تا اونجایی که من دیدم wise *از همه کاملتره و امکانات بیشتری هم داره و تنها عیبی هم که داره GUI *تقریبا ضعیفش هست

ahmadi613
01 / October / 2013, 01:17 AM
korosheghabli محترم خدمت شما سلام گرم دارم. من هم مثل كاربر قبلي منظورت را خوب درك نكردم .البته مي توانم برنامه اي بنويسم وفايلي را در جايي كپي ويا پوشه اي نيز در درايوي بسازد و پس از خروج از برنامه آن فايل ويا پوشه حذف شود. وحتي پيام بفرستد البته من اينطور برداشتي را تقريبا داشتم از فرمايش جنابعالي.اگر باز نيازتان باشد بيشتر توضيح بده مخصوصا در مورد msi.من اگر چيزي بلد باشم در خدمت شما بزرگوار هستم.ممنونم

yanin
02 / October / 2013, 07:31 PM
احتمالا شما میخواهید یه Install بسازید خب برای این کار هزاران نرم افزار هست یه دونش همین Install Aware
اگه هم میخواید یه*Install قبلا ساخته شدرو دوباره Install بسازید راهش اینه*اونو دوباره کامپایل کنی فک کنم این برنامه بدردت بخوره
دانلود
(<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

admin
02 / October / 2013, 08:55 PM
احساس میکنم ایشون میخواد یک سی دی آموزشی درست کنه که بعد از اجرا و در آوردن سی دی از سی دی رام فایلی در سیستم کاربر نباشه.
واگرنه چه نیازی هست که فایل به هارد کاربر جابجا بشه ...
شما این فایل رو با Install shield* درست میکنید و فایل هم نصب میشه و می تونید سی دی رو طوری تنظیم کنید که کاربر نتونه اون رو کپی کنه و ...

hamid_re
06 / October / 2013, 03:35 AM
سلام
ایشون می خواد setup *درست کنه*
من روشش رو میگم - *مراحل داره
1- دانلود . نصب , اجرای نرم افزار wise installation ترجیحا نسخه های جدید
2-بعد از اجرا در تب سمت چپ به قسمت files *مراجعه کرده و فایل msi *مورد نظرتون رو اضافه کنید
3-در پایین برنامه سمت چپ روی script editor کلیک کنید تا محیط اسکریپت باز شود
4 با زدن ctrl+f پنجره جستجو مشاهده می شود- نام فایلتون رو جستجو کنید
5 به عبارتی مثلا مشابه زیر برخورد می کنید
&quot;Install file d:1.msi to %MainDir%1.msi&quot;
6 روی عبارت کلیک کنید
7 در پنجره باز شده در قسمت Destination file path *به جای عبارت %MainDir% *می توانید نام فولدر مقصدتون رو وارد کنید
( ویا به جای این کار می توانید *در دستورات بگردید و در تمام دستورات *Set variable *که MainDir را مقدار دهی کرده اند مقدار %MainDir% را عوض کنید )
8 از کل عبارت داخل Destination file path ( مربوط به پنجره مرحله قبل) کپی گرفته و ok کنید
9- در قسمت سمت چپ تعدادی دستور مشاهده می کنید - دستور Execute Program *را Drag کرده و بعد از دستور Install File * *drop *کنید*
10 در پنجره باز شده در قسمت Exe path عملیات paste را انجام دهید و بعد تیک مربوط به wait program to exit *را حتما بزنید و ok کنید
11 حال دستور Delete File را نیز از منوی سمت چپ پیدا کرده و بعد از Execute program قرار دهید
12 در فرم باز شده دوباره عملیات Paste *را انجام داده(آدرس فایلتون ) و تمام تیک ها را زده و ok کنید*
13 کل پروژه را save کنید
14 در پایین برنامه سمت راست گزینه های compile - test - run *را مشاهده می کنید
با استفاده از این سه گزینه می تونید *مراحل setup *رو فقط بصورت نمایشی تست *کنید ( test ) کامپایل و اجرا کنید ( run ) و یا فقط کامپایل کنید
15 این برنامه کلی امکانات دیگه هم داره نظیر dialogs - password- registry- Installation folder و... که باید خودتون یاد بگیرید و در اینجا نمیشه توضیح داد
نکته آخر اینکه پیشنهاد می کنم همیشه *setup هایی رو که می سازید داخل vmware ( کامپیوتر مجازی ) تست کنید
موفق باشید

admin
07 / October / 2013, 01:29 AM
ممنون حمید جان.
البته برای این کار نرم افزارهای متعددی هست ... همچون Setup Factory و* Install Shield* و ...

ahmadi613
17 / November / 2013, 02:34 AM
hamid بزرگوار سلام
من قبلا با installshield ستاپ سازی می کردم بسیار جالب حتی فونت دلخواه را نصب می کرد وبا وجودیکه برنامه ها در رابطه با دتابیس مسیر ها به آن معرفی می شد باز هم در هر درایوی قابل نصب بود این نرم افزار همراه با cdدلفی 6 و7 وجود دارد ویک کتاب راهنمایی در مورد installshield از مهرداد اسماعیلی مهندس برنامه نویس با دلفی اگر پیدا شود بسیار جالب است.که با راهنمایی همه موارد به صورت فارسی می باشد.البته خیلی از نرم افزار هارا دیده ام که با installshield ستاپ سازی شده اند.موفق باشید.

meyti
17 / November / 2013, 06:55 PM
همه تشریف آوردن و نظر دادن* غیر از خود شخص سوال کننده korosheghbali !
(<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)