PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن نقشه راه هاي ايران روي فرم در دلفي

ahmadi613
01 / October / 2013, 12:15 AM
با سلام
اگر كسي مي تواند نقشه راه هاي ايران را در دلفي روي فرم قرار دهد بطوري كه كاربر به قبل از اجرا بتواند به فواصل شهر ها دسترسي داشته باشد و در آن تغييرات بوجود بياورد(البته از طريق قرار دادن عكس در مولفه image نباشد).اگر كسي در اين مورد تجربه اي دارد در سايت قرار دهد .زيرا مي خواهم نرم افزاري تهيه نمايم كه با قرار گرفتن موس بين فواصل شهرستان ها كيلومتر طي شده و مانده را نمايش دهد.ممنونم

javad_rajabloo
06 / October / 2013, 09:43 PM
با چه مولفه ای باشه؟

منظورتون اینه که از وب بگیره؟

از وب گرفتن فقط میشه از گوگل مپ گرفت

میشه طرحتون رو بیشتر توضیح بدید که بشه راهنمایی کرد.

ahmadi613
10 / October / 2013, 09:57 PM
نقل قول از javad_rajabloo
با چه مولفه ای باشه؟
منظورتون اینه که از وب بگیره؟

سلام:تشكر از توجهتان من مي خواهم برنامه اي كه تحت وب نباشه واين طور بايد بگويم آيا در دلفي مولفه اي وجود دارد كه به هر شكل بتوان نقشه ايران ويا استاني را روي فرم قرار داد.البته بوسيله مولفه image مي توان تصوير يك نقشه را روي فرم قرار داد .البته من مي خواهم اگر بشود فرم را به صورت شيشه اي كنم وخطوط فواصل بين شهر ها نمايان باشد.كيلومتر فاصله شهر هارا دارم ومي خواهم مختصات فرم را در روي خطوط فاصله ها را به كيلومتر تبديل كنم كه اين كار را مي توانم انجام دهم.ممكن است بجز image راه ديگري هم وجود نداشته باشد.فكر كردم شايد كاربران راه ديگري را تجربه ويا فكرشان به جايي برسد كه راهنمايي كنند.در هرحال از توجه شما قدر داني بعمل مي آيد.