PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران دلفی سابق

b_itman_b
05 / March / 2013, 08:38 AM
admin عزیز منم به نوبه خودم ممنونم.واقعا ایران دلفی بهترین جایی بود که با دوستانی چون شما و پرهام جان و پریا و ابی و سعید دیگر دوستان آشنا شده بودم و کار میکرد و البته بهتره بگم شاگردی.واقعا ممنون که دوباره راه اندازیش کردی.اگه بچه ها پایه باشن دوباره میشه مثل قبل و بهتر از اون.

yanin
با سلام خدمت admin
میخواستم بدونم دلیل این غیبت کبری چی بود و چرا تمام user ها del شده بودن
برا من یکی که پاک شده بود و دوباره ساختم
و تمام مطالبی که بود حذف شدن
به نظر من اگه میخواستد ظاهر سایت یا* چیزه دیگه ای رو تغییر بدید حداقل مطالب رو نگه میداشتید
خوشحال میشم جوابمو بدید

yanin
به نطر من مدیر سایت قبلی مدیر <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>) بوده
ولی این سایتم متاسفانه بسته شده

البته من به ایمیلی که در سایت <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>) بود چند بار ایمیل زدم ولی جوابی دریافت نکردم

parya_shilan
یادش بخیر واسه من خیلی مفید بود یعنی یه جورایی بیشتر چیزی که از دلفی یاد گرفتم با حمایت دوستان انجمن ایران دلفی بوده وهست ادمین عزیز کارقشنگی بود وامیدوارم این ایران دلفی با قدرت تمام بتونه بهتر از قبل هم به کارش ادامه بده و بازم اون اعضا دوباره دورهم جمع بشن و دریادگیری بهم کمک کنن.ادمین عزیز کارقشنگ و پرمسئولیتی رو انتخاب کردین وامیدوارم موفق باشی من زیاد سواد برنامه نویسی ندارم ولی مرتب میام اینجا و پیغام میذارم

admin
اینم یه عکس از ایران دلفی سابق

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

admin
نقل قول از yanin
با سلام خدمت admin
میخواستم بدونم دلیل این غیبت کبری چی بود و چرا تمام user ها del شده بودن
برا من یکی که پاک شده بود و دوباره ساختم
و تمام مطالبی که بود حذف شدن
به نظر من اگه میخواستد ظاهر سایت یا* چیزه دیگه ای رو تغییر بدید حداقل مطالب رو نگه میداشتید
خوشحال میشم جوابمو بدید

سلام* دوست گرامی.

بنده یکی از مدیران سایت قبلی بوده و به دلیل غیبت طولانی*ایران دلفی بر این شدم تا خودم دامین رو خریداری و*مجددا راه اندازی اش کنم ...
*پروسه ی خرید این دامین به خاطر این که نام ایران رو در بر میگیره خیلی طولانیه ...
*
ضمنا اگه کسی با مدیر کل سایت قبلی ارتباط داره* و میتونه دیتابیس سایت رو از ایشون بگیره ، بنده حاضرم سایت رو به همون مدل قبلی کانورت کنم ...

ahmadi613
21 / September / 2013, 01:34 PM
باسلام
من هم به نوبه خود از admin عزيز كه با همان نيت ايران دلفي را روبراه نمود كمال تشكر وقدرداني را دارم وهرچه از دستم برآيد براي سربلندي ايشان وسايت محترمشان به ياري خدا انجام خواهم دادزيرا من از ايران دلفي قديم دوستدار دلفي شدم وخيلي زحمتش دادم.پشتكار وحوصله رمز پيروزي وسربلندي است.موفق باشيد.

b_e_shamlu
13 / October / 2013, 10:46 PM
با تشکر
من هم در آدرس قبل کار کردم اما برایم خیلی سخت اما گویا با این سایت راحترم و بهتر میشه کانکت شد
با امید موفقیت این سایت
راستی خیلی کم کسی به این سایت سر میزنه کاشک میشود کاری کرد که بیشتر به آن سر بزنند و یوزهای بیشتری از آن استفاده کنند

admin
04 / July / 2014, 05:33 PM
سلام دوستان.
در حال حاضر شاهد افتتاح سومین ایران دلفی (1393/04/13) هستیم و این بار ایران دلفی رو به سرور و هاستینگ ابری و قدرتمندی بردیم تا شاید دیگر شاهد کمی و کاستی ای از جانب هاستینگ نباشیم.
دوستان و اساتید گرام لطف کنند و بنده رو در این راه تنها نگذارند.
موفق و موید باشید

106

omidsistani
05 / July / 2014, 10:02 AM
با سلام خدمت دوستان و ادمین عزیز
ضمن قدردانی و تشکر از حرکت ارزشمند ادمین در جهت بهبود کارایی انجمن، منم بر این باورم که این انجمن استحقاق یوزرهای بیشتر و همچنین مطالب به روز تر و فنی تر را دارد.از این رو از همه دوستان خواهش میکنم که دست به دست هم بدیم و این انجمن رو به قدرت برسونیم.
خیلی خیلی ممنونم.

meyti
05 / July / 2014, 08:35 PM
سلام - سایت جدید رو تبریک میگم . از زحمات همه دوستان مخصوصا مدیر عزیز تشکر میکنم .