توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت هایی که من داشتم و ارسال میکنم
b_e_shamlu
16 / February / 1970, 11:36 AM
در اینجا لازم دانستم که یک مشکل را برای دوستان عزیز مطرح کنم انشالله که رفع اشکال شود
دوستان بعضی ها این سوال را نموده اند که چگونه مشکل هنگام بیولد کردن را یعنی پیدا نشدن بعضی از فایلها، شما اگر لطف کنید و مانند عکسهایی (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)* که جهت آموزش گذاشتم* را* ببینیم انشاا... مشکل حل خواهد شد .
با تشکر از تمامی عزیزانی که لطف نمودنند و من را یاری میکنند برای بهتر شدن این قسمت
فایل عکس آموزشی (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
b_e_shamlu
16 / February / 1970, 11:36 AM
این هم یک برنامه جهت نمایش جدول بصورت درخت
Treeview (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
b_e_shamlu
13 / January / 2013, 09:48 PM
با سلام این هم آموزش استفاده از کامپوننت تبدیل تاریخ به شمسی ؛ میلادی ؛ قمری*
و همچنین رویدادهای تاریخی
*
*این لینک آموزش * * دانلود آموزش (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
aliray1354
25 / January / 2013, 02:47 AM
خیلی ممنون دوست گرامی
b_e_shamlu
24 / February / 2013, 01:43 AM
با سلام
عزیزانی که در نصب کامپوننتها با مشکل برخورد میکنند لطف کنند و در همین قسمت مشکل را بفرمایند تا از مشکل پیش آماده دیگر بازدیدکنندها هم با اشکال پیش آمده آشنا شوند و همیکنه چگونه بتوانند آن مشکل را برطرف کنند
باز هم از اینکه پیام میفرستید متشکرم*
b_itman_b
25 / February / 2013, 10:31 PM
سلام.من تو نصب کامپوننت هام تو دلفی 7 برای ویندوز 7 نسخه 64bit بسیار مشکل دارم.(همونطور که میدانید در درایو ویندوز دو پوشه نصب برنام هها داریم.program Files* و Program Files x86)
lمن نمیدونم شما تاحالا به این مشکل تو* وینوز 7* 64bit برخورد کردین یا نه.اگه بیشتر توضیح بخواین بگین تا مستند بفرستم.<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
yanin
28 / February / 2013, 06:21 PM
نقل قول از b_itman_b
سلام.من تو نصب کامپوننت هام تو دلفی 7 برای ویندوز 7 نسخه 64bit بسیار مشکل دارم.(همونطور که میدانید در درایو ویندوز دو پوشه نصب برنام هها داریم.program Files* و Program Files x86)
lمن نمیدونم شما تاحالا به این مشکل تو* وینوز 7* 64bit برخورد کردین یا نه.اگه بیشتر توضیح بخواین بگین تا مستند بفرستم.<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
من تاحالا به مشکل نخوردم چون تا حالا از دلفی 7 استفاده نکردم و از نسخه Xe2 به بالا شروع کردم ولی*program Files x86 محل نصب برنامه های 32 bit روی ویندوز 64 bit هست ولی برنامه هایی که برای ویندوز 64 bit طراحی شدن در*
program Files نصب میشن*
b_itman_b
09 / March / 2013, 11:23 PM
نقل قول از yanin
نقل قول از b_itman_b
من تاحالا به مشکل نخوردم چون تا حالا از دلفی 7 استفاده نکردم و از نسخه Xe2 به بالا شروع کردم ولی*program Files x86 محل نصب برنامه های 32 bit روی ویندوز 64 bit هست ولی برنامه هایی که برای ویندوز 64 bit طراحی شدن در*
program Files نصب میشن*
--------------------------------------------
ممنون.میدونم پوشه* برنامه های 32 بیتی در ویندوز 64 بیتی اونجاست.ولی دقیقا مشکل همونجاست.گاها پیغام میده که همین پوشه ReadOnly هست و نمیتونه تغییر پیدا کنه.
admin
10 / March / 2013, 04:07 PM
گاها پیغام میده که همین پوشه ReadOnly هست و نمیتونه تغییر پیدا کنه.
سلام.مشکل شما احتمالا در مجوز دسترسی به درایو می باشد.
b_e_shamlu
13 / October / 2013, 10:55 PM
با سلام خدمت تمامی شما که دلفی را دوست دارید
در این بخش میخواهم من کامپوننتهای را که میشود استفاده کرد و بد نیستند را میگزارم
فقط لطف کنید حتما در مورد کامپوننتها نظرات خودتون را بگذارید
با تشکر از مدیر سیستم و تمامی عزیزانی که میخواهند این سایت بیشتر فعال بشه البته قسمت دلفی آن
ضمنا اگه شما هم کامپوننتهای داشتید حتما در این قسمت بگذارید کم لطفی نکیند
فقط یادتان نرود درصورت امکان توضیحات در مورد آن بگذارید یا اینکه در فایل مورد نظر توضیحات را بگذارید
و در آخر اگر کسی کامپوننت خواست در این قسمت بگذارد اگر داشتم برایتان ارسال میکنم
b_e_shamlu
13 / October / 2013, 11:01 PM
برای شروع یک کامپوننت گذاشتم که برای تغییر صفحه کلید به زبانهای متفاوت میباشد
بدنیست آن را نصب کنید یکی از کارهایی که میکنه - اینکه* درصورتی که دکمه های ترکیبی آلت و شیفت را فشار دهید میتوانید آن را کنتر کنید یعنی تغییر زبان را تشخصی دهید
دانلود تغییر صفحه کلید (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
نظرات خود را در موردش یادتان نرود چراکه با این موارد میفهمم که آیا خوب است یا نه ( جهت ادامه دادن گفتم )
b_e_shamlu
13 / October / 2013, 11:09 PM
این هم یک کامپوننت دیگه که دو تا تب اضافه میکند با کلی چیزهای خوب در آن
دانلود ACExtra (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
نظر یادتان نره حتما ممنون
b_e_shamlu
28 / October / 2013, 07:09 PM
این هم یک کامپوننت برای تاریخ*
دو عدد شعی اضافه میکنه خیلی خوب و جالب است و خیلی به دردبخوره
این هم لینکش** *دانلود Solar_Calendr (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
*
این هم فایل آموزشی (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> 7%C3%99%C2%85%20%C3%99%C2%81%C3%98%C2%A7%C3%9B%C2% 8C%C3%99%C2%84%20%C3%98%C2%A2%C3%99%C2%85%C3%99%C2 %88%C3%98%C2%B2%C3%98%C2%B4%C3%9B%C2%8C%20%C3%98%C 2%A2%C3%99%C2%86%20)
b_e_shamlu
28 / October / 2013, 07:13 PM
و این هم یک کامپوننت خیلی عالی
*با این کامپوننت میتوانید تاریخ را در داخل رکوردهای که بصورت تاریخ تعریف شده اند وارد کنید
و همچنین میتوانید نمایش فیلد مورد نظر را بصورت تاریخ شمسی و یا میلادی و یا قمری نمایش دهید
ضمنا شما میتوانید یک تقویم بسیار عالی بسازید ( البته با اطلاعات از قبل وارده شده خود که موجود میباشد )
اطلاعات بیشتر را میتوانید از داخل خود کامپوننت پیدا کنید و اگه اطلاعات بیشتری خواستید میتوانید پیام بگذارید
این لینکش***** *دانلود* (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)XCalendar (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
*
*این لینک آموزش * * دانلود آموزش (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
به امید دیدار
b_e_shamlu
09 / April / 2014, 04:39 PM
سلام
این هم ورژن 3.1* و 2.27* آن جهت دانلود* در آپلود سنتر
Solar_Calendar_Package_3.0.1 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
Solar Calendar Package_2.27.20 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
این هم فایل آموزشی آن (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
b_e_shamlu
09 / April / 2014, 05:54 PM
دوستان عزیز میخواهم در این قسمت کمی توضیح در خصوص کامپوننت* XCalendar (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
* صحبت کنم البته باید بگویم که آموزش (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
آن را درقسمت فوق گذاشته اما میخواهم از خواص آن برای شما بگم دوستان از خواص این کامپوننت که خیلی مهم میباشد این است که اولا دیگر لازم نیست شما فیلدهای تاریخ فارسی خود را بصورت کارکتری تعریف کنید چراکه فیلدهای تاریخی را بصورت تاریخ وارد کنید وهرگونه اقدامتی که میخواهید انجام دهید درست همانطوری که باید انجام دهید دوم اینکه ذخیر اطلاعات در فیلدها فوق بصورت تاریخ میلادی میباشد نه شمسی یا قمری و مهمتر اینکه میتوانی فرمتهای خواسته شده خودت را جهت نمایش اعمال کنی و تقریبا همانند دستورات date* خود دلفی؛* کار آمدی آن هنگامی بیشتر میشود که شما میخواهید یک تقویم رومیزی برای برنامه خود بسازید و رویدادهای تاریخ (میلادی ، شمسی و قمری) به آن بیافزایید که این مورد به زیبایی برنامه شما خواهد افزود می افزاید شما با این کامپوننت دیگر نیازی به هیچ کامپوننت فارسی ساز نخواهید داشت بلکه همین کامپوننت تمامی خواسته های شما را برآورده خواهد ؛ روزهای هفته آن را خود شما تعریف میکنید مثل ( شنبه ؛ یک شنبه ؛ ....) نام روزهای ماه را هم به همین صورت ( فروردین ؛ اردیبهشت؛...) فقط یادتان باشد هنگامی از رویدهای آن استفاده میکنید فایلهای مربوط به رویدادهای آن در پوشه خود برنامه باشد .
*
b_e_shamlu
09 / April / 2014, 05:58 PM
خدمت تمامی عزیزان کاربر و مهمانان عرض کنم به مورد ذیل دقت لازم را بفرمایند .
دوستان هنگامی که از یک مقاله یک تاپیت یک پست خوشتون اومد لطف کنید و دکمه تشکر پست مورد نظر را بزیند و بعد در یک پست دیگر از نویسنده آن پست تشکر کنید
************************* ************************* ************************* ******************* با احترام و تشکر شاملو
rahgooy
18 / April / 2015, 02:33 AM
سلام ممنونم از کامپوننت ها من یک کامپوننت بنام mydac که کارش اتصال xe7 به mysql هست رو می خوام می خواستم ببینم از دوستان کسی هست که این کامپوننت رو داشته باشه و لینکش رو بذاره یا برای من ایمیل کنه ممنون میشم
kamran749
01 / May / 2015, 11:51 AM
سلام و ممنون از زحمات شما
تازه کار هستم و درخواستی از حضرتعالی داشتم و آن اینکه ، اگر بتوانید یک پروژه مثل دفترچه تلفن که کامل باشد و بتوان عکس به آن الصاق کرد و یک پروژه حسابداری شخصی یا یک قرض الحسنه خانوادگی را با دستورات sql شروع نموده و آن را تا انتها به پیش ببرید ، واقعا کار ماندگار و فوق العاده ای نموده اید. خیلی گشته ام ، اما هر پروژه را نیمه کاره رها نموده اند!!
موفق و پیروز باشید.:)