PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش محتویات فیلدهای جدول کد و ذخیره در جدول شرح در dbgrid در دلفی

sattar22
20 / October / 2013, 05:02 PM
با سلام
من روی یه برنامه انبارداری کار میکنم و یک جدول دارم بنام cod که فیلدهای codkala , sarhkala را دارد
در جدول دومی بنام sarh که فیلدهای codkala , sarhkala و... را دارد
من با adotable به جدولها وصل میشم و دوفیلد کد کالا و شرح کالا را با استفاده از new filed , lookup تعریف کرده و در جدول شرح اضافه میکنم و در یک dbgrid اضافه میکنم و محتویات فیلدهای جدول کد را هم میبینم
حال سوال اینجاست که من وقتی میخواهم کد کالا رو در dbgrid انتخاب کنم باید شرح کالا ی مربوط به ان هم نمایش داده بشه و بلعکس وقتی شرح را انتخاب می کنم کد مربوط به ان نیز نمایش داده شده و در جدول شرح بتوانم ذخیره نمایم
یعنی هر کالا برای خودش کد منحصربفردی دارد که همیشه باید با هم باشند<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> and SettingsAdministratorMy DocumentsMy Pictures

با کمال تشکر از دوستان

b_itman_b
31 / October / 2013, 02:20 AM
شرمنده عزیزم ولی واقعا متوجه نشدم دقیقا چی میخوای.یکم واضح تر توضیح بدی ممنون میشم

sattar22
31 / October / 2013, 10:55 AM
سلامواضح ترش میشه این
من یک DBLookupComboBox1 و یک DBLookupComboBox2 دارم و هر دوی اینها رو بصورت lookup از جدول cod وارد جدول sarh کرده ام - اولی کد کالا و دومی شرح کالا است میخوام وقتی DBLookupComboBox1 را انتخاب می کنم در DBLookupComboBox2 نیز فیلد موجود در ان رکورد نشان داده بشه*
مثلا کد 1000101 و شرح صفحه کلید*
در box 1 وقتی 1000101 رو انتخاب کردم در باکس 2 هم صفحه کلید نمایان بشه

admin
31 / October / 2013, 09:12 PM
سلام.
از خصوصیت DBLookupComboBox1Click* استفاده کرده و*در آن کد واکشی از دیتابیس اتان رو بنویسید.
متقابلا هم میتونید در**DBLookupComboBox2Click* هم برای مقادیر مشابه اتان کار را به پیش ببرید ...

sattar22
02 / November / 2013, 12:42 PM
ادمین جان * *سلامکد واکشی از دیتابیس ????

admin
02 / November / 2013, 03:53 PM
آره دیگه ، مثلا :

کد:

DataModule3.ADOQuery1.SQL.Clear;
DataModule3.ADOQuery1.SQL.Add(&quot;select * from test *where id=&quot;+DBLookupComboBox1.text+&quot; &quot;) *;
DataModule3.ADOQuery1.Open;

البته این فقط یک مثاله و شما به میل خودتون می تونید هر Query ای رو تنظیم کنید و همچنین می توانید از خاصیت فیلتر کردن Adotable استفاده نمایید ...