توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجراي فايل exe در تمام درايو هاي سيستم
0armin0
28 / December / 2012, 12:59 AM
از تابع application.extractfilepath(application.exename) استفاده کنید .*
ahmadi613
28 / October / 2013, 09:44 AM
با سلام
اگر دوستان متد ويا كد وهر نوع فرمول و...در اختيار دارند كه باعث شود فايل exe* دلفي در هر درايوي كپي شودو قابل اجرا گردد در سايت قرار دهند تا من وديگران بتوانيم از آن استفاده كنيم. فايل هايexe در درايوي اجرا مي شوند كه آن درايو مسيري باشد كه به دلفي** معرفي شوديعني فايل exe در آن درايو كه پروژه آن ساخته شده* اجرا مي شود. اين مشكل با installshield نرم افزار ستاپ سازي قابل حل است.من قبلا چنين راهنمايي در سايت ديده بودم اما ديگر از آن خبري نيست.
meyti
28 / October / 2013, 10:40 PM
فایل های کامپایل شده دلفی نیازی به مسیر خاصی ندارند . و تو هر پوشه ای اجرا میشن . مگر اینکه به دیتابیس یا فایلی احتیاج داشته باشه که باید مسیر اون فایل یا دیتابیس بهش داده بشه !
b_e_shamlu
31 / October / 2013, 02:33 AM
سلام دوست عزیز شما چون در داخل برنامه خود جدولی دارید که در یک مسیر خاص ذخیره شده و احتمالا در همان مسیر اجرای برنامه شما میباشد مثال زیر را در قسمت کریت فرم خود بنویسید
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
var path_ : string ;
begin
* // path_* اين دستور باعث ميشود مسير اجراي برنامه شما در داخل
* // ذخيره ميشود
* ado_1.Active := False ;
* GetDir(0,path_) ;
* path_ :="FILE NAME="+ path_ + "a.dsn";
* edt_1.Text :=* path_ ;**** // اين باکس براي اين است که شما بتوانيد مسيرتان را ببينيد
* ado_1.ConnectionString := path_ ;
* ado_1.Active := True ;
end;
انشاله که کمک کرده باشم