توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با indy ftp
h_mohamadi
07 / November / 2012, 04:06 PM
سلام
من با برنامه indy ftp و سمپل خودش دارم کار مي کنم اما 2 تا مشکل دارم:
1- نمي توانم بفهمم که چه زماني فايلم کامل ارسال شده است؟
2-پروگرس بار جهت ارسال فايل عمل نمي کند؟
نمونه سمپل را ارسال کردم
ممنونم اگر راهنمايي بفرمائيد
دانلود نمونه (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
h_mohamadi
08 / November / 2012, 04:06 PM
دوستان کسي کمک نمي کند من که گيج شدم
yanin
08 / December / 2012, 08:36 PM
برای سوال دومتون یه نگاه به*
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
بندازین
h_mohamadi
09 / December / 2012, 08:36 PM
نقل قول از yanin
برای سوال دومتون یه نگاه به*
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
بندازین
ممنونم ولي سمپل خودش هم از اين دستورات استفاده مي کنه اما از پروگرس مهم تر اين است که زمان اتمام ارسال مشخص نيست
admin
09 / December / 2012, 08:36 PM
این pdf رو مطالعه بفرمایید ...
دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
h_mohamadi
02 / February / 2013, 05:08 PM
دوستان يک کسي به من کمک کنيد
b_itman_b
08 / February / 2013, 08:38 PM
سلام جسارتا من با کامپوننت های Indy* کار نکردم ولی با تایمر و مقدار Position در پراگرس بار مشکلت حل نمیشه؟بازه زمانی بین 0 تا 100 رو با تایمر حساب کن
h_mohamadi
14 / February / 2013, 04:53 PM
نقل قول از b_itman_b
سلام جسارتا من با کامپوننت های Indy* کار نکردم ولی با تایمر و مقدار Position در پراگرس بار مشکلت حل نمیشه؟بازه زمانی بین 0 تا 100 رو با تایمر حساب کن
من چطوري بفهمم که زمان پايان ارسال چقدر است که بتوانم اين کار را انجام دهم
yanin
14 / February / 2013, 05:55 PM
یه نگاهی به این پست بندازید مشکلتون حل میشه*
h_mohamadi
22 / February / 2013, 04:20 PM
دوستان من مشکلم را پيدا کردم
اين بود که من در دلفي 7 براي indy نسخه 10.1.5 را نصب کرده بودم که اين
نسخه مشکل داشت و جواب نمي داد مجددا نسخه 9 را نصب کردم و مشکلم حل شد.
admin
22 / February / 2013, 09:49 PM
نقل قول از h_mohamadi
اين بود که من در دلفي 7 براي indy نسخه 10.1.5 *را نصب کرده بودم که اين
سلام.لطفا اگه امکان داره نسخه indy ای که ازش جواب گرفتید رو در آپلود سنتر آپلود کنید تا بقیه دوستان هم ازش استفاده کنند.موفق و موید باشید
h_mohamadi
07 / June / 2015, 02:36 PM
نقل قول از h_mohamadi
اين بود که من در دلفي 7 براي indy نسخه 10.1.5 *را نصب کرده بودم که اين
سلام.لطفا اگه امکان داره نسخه indy ای که ازش جواب گرفتید رو در آپلود سنتر آپلود کنید تا بقیه دوستان هم ازش استفاده کنند.موفق و موید باشید
همان ایندی که در دلفی 7 است