PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال

zahra70
16 / February / 1970, 11:36 AM
yanin*
میشه name* عوض کنم. برنامه هم کپی میکنم؟ تو برنامه های دیگم کپی میکردم درست بوده این برنامه مشکل میگیره

zahra70
admin
من اصلا نمیتونم کد بنویسم داخل speedbutton* کلا speedbutton باز نمیشه ک بتونم کد بنویسم

zahra70
ببخشید از کجا اپلود کنم؟من خیلی با این کارا اشنایی ندارم

zahra70
من ادرس اپلود کردم ولی نیومده؟؟؟!!!

zahra70
من ی چی کشف کردم فک میکنم کل مشکل برنامه من از یه جاست اونم این که از end.* اخر برنامم خطا میگیره.یه پروژه انجام دادم که فقط speedbutton که توش برنامه نوشتم باز میشه، قبل این که برنامرو داخلش بنویسم همش باز میشد ولی الان نه و از end.* خطا میگیره

admin
اگه امکان داره کدتون رو آپلود کنید تا براتون تصحیح بشه ...

admin
شما پروژه اتون رو کاملا آپلود کنید تا براتون تصحیح اش کنم ...

admin
روی بنر بالای سایت کلیک کنید ...
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

b_e_shamlu
با سلام
دوست عزیز با توجه به مشکی که فرمودید به آخر برنامه رفته و ببینید آیا خط end.* آخرین خط باید ایند دات باشد برای من هم این مشکل پیش آمد که متوجه شدم پروژ* اشتبا بعد از خط ایند دات ایونت را میسازد و باعث این مشکل میشود
و مورد دیگر اینکه چون شما یک end* کم دارید پروژ شما درست نمیشود مگر این مورد را رفع کنی

zahra70
18 / November / 2012, 10:09 AM
وااااااااااااااااااای چه جوابیییییییی <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

mkarimpour
10 / January / 2013, 11:42 AM
با عرض سلام.
شما بايستي در داخل سورس فايل dfm (روي فرم كليك راست كرده و گزينه View As Text را انتخاب مي*كنيد(×))، در فايل متني باز شده توسط IDE، قسمت مربوط به اين SpeedButton رو حذف كنيد، سپس در فايل pas مرتبط با اين فرم، تعاريف مربوط به اين دكمه را حذف كنيد(رويداد OnClick و ... و خود دكمه). در فايل pas بعد از تغييرات، تعداد end ها را هم بررسي كنيد كه درست باشند.
پروژه رو كامپايل كنيد. مي بايست بدون خطا كامپايل شود. حال مي توانيد با يك دكمه جديد كار خود را شروع كنيد.

(×): زماني اين گزينه براي شما كارايي دارد كه فايل dfm به صورت متني توسط IDE مديريت شود(نه باينري). براي مطمئن شدن از اين مورد، روي فرم كليك راست كرده و ببينيد كه گزينه Text DFM تيك خورده است يا نه. اگر نه، ابتدا اين گزينه را تيك بزنيد و سپس ادامه روش فوق را دنبال كنيد.

zahra70
12 / November / 2013, 12:51 AM
سلام.شاید سوالم مسخره باشه ولی من برنامم رو این خطا گیر کرده و نمیدونم چیکار کنم!!!
یه speedbutton گذاشتم وقتی کمیخوام داخلش برنامه بنویسم این خطارو میده و باز نمیشه
cannot find implementation ofmethod speedbuttonclick
بگین من چیکار کنم؟؟؟!!!

meyti
12 / November / 2013, 10:15 AM
با سلام - احتمالا بخش تعاریف دچار مشکل شده . شما اون speedbutton را کلا حذف کنید و یه speedbutton جدید به فرم اضافه کنید . احتمالا درست بشه

zahra70
12 / November / 2013, 11:57 AM
meyti کاری که گفتید انجام دادم ولی این خطارو داد
could not find source location to add method speedbutton click.&quot;END.&quot; or INITIALIZATION not found in unit source.

yanin
12 / November / 2013, 06:52 PM
این مشکل تو هر پروژه جدیدی که می سازید وجود داره یا فقط مختص این پروژه هست

admin
12 / November / 2013, 08:05 PM
سلام.لطفا بر روی speedbutton* کلیک کرده و* به* Object Inspector مراجعه کرده و نام این Event رو عوض کنید.
فقط با تعویض نام کاملا ارورتون رفع خواهد شد.
موفق باشید

zahra70
12 / November / 2013, 08:54 PM
admin* کاری که گفتید انجام دادم ولی نشد.فقط همین برنامه مشکل میگیره برنامه های دیگه میتونم برنامه بنویسم. ی پروژه جدید باز کردم و دوباره انجام دادم ولی بازم خطا میگیره

zahra70
12 / November / 2013, 08:55 PM
yanin* فعلا که مختص همین پروژس

yanin
13 / November / 2013, 12:49 AM
یه سوال دیگه هم یادم رفت بپرسم اینکه شما میتونید خاصییت Name*
Speedbutton رو تغییر بدید منظورم Caption نیست Name رو میگم*
سوال قبلی رو هم واضح جواب ندادید ایا تو پروژه جدید باز کنید و دوباره یه Speedbutton روش بزارید و هیچ کدی توش ندید باز هم این Error رو میده و ایا توی برنامتون از جایی کد Copy paste میکنید؟

admin
14 / November / 2013, 03:43 PM
شما آپلود کرده بودید ، ولی آدرس رو اینجا نذاشته بودین ... :D
فایل پروژه اتون تو آپلود سنتر موجوده ...

admin
14 / November / 2013, 03:45 PM
چرا فایل word؟؟؟
فولدر پروژه رو زیپ کنید و بفرستید ، تمام و کمال.اوکی؟

zahra70
16 / November / 2013, 08:03 AM
سوالای پروژم* میشه کمکم کنید؟
درج: من میخوام ی سال تحصیلی ک میزنم خودش خودکار ردیف(شماره بندیش) کنه از
1 شروع کنه تا 10 مثلا
بعد سال تحصیلی دیگه زدم دوباره از 1 شروع کنه یعنی هر سال تحصیلی از 1
شروع کنه و اگه بعدا دوباره اطلاعاتو خواستم اضافه کنم شمارشو* ادامه بده* و
برای ردیفم label گذاشتم که کسی نتونه دستکاری کنه.

حذف:شرطشو نمیدونم چجوری بزارم
ویرایش:این که دیگه مشخصه رو یکی که زدم خواستم ویرایش کنم ویرایش کنه دیگه

گزارش: خودم انجام میدم که یاد بگیرم اگه مشکل داشتم مزاحمتون میشم
*جستجو: من یه رکوردو میزنم که بیاد ، بعد کل اطلاعاتو نشون بده.بعد چند تا
احتمالا مثله اسم این رکورد باشه همینجوری بزنم بره جلو تا پیدا بشه فک
میکنم باید یه dbnavigator استفاده کنم
*upform: روی یه کدوم از اطلاعات dbgride که میزنم کل اطلاعاتشو نشون بده.

موقعی که اجرا میکنم رو هر کدوم از این رکوردا که میزنم میاره پایان
فایل(برنامشو تو upform نوشتم) مشکل اینم حل کنید.
کارایی که انجام دادید یه توضیح مختصرم برام بفرستید.
*یه سوال دیگه من یه پروژه دارم که کل برنامه بهم ریخته و برنامم زبانش
تغییر کرده اینو چیکار کنم؟؟؟
* ممنون

پروژه : دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
دیتابیس پروژه : دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

zahra70
16 / November / 2013, 07:30 PM
پروژم پوشه ای که 1111111 هستش