توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعلام پیغام در زمان درج مقدار تکراری
hooch
24 / November / 2012, 01:15 AM
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده می خواهم زمانی که مقدار تکراری توسط کاربر ثبت می شه به کاربر پیغام داده بشه که این مقدار قبلا ثبت شده است و اجازه ثبت و ادامه کار وجود داشته باشد . لطفا راهنمائی فرمائید
yanin
24 / November / 2012, 12:05 PM
برای این کار به سادگی میتونی از مقایسه ها استفاده کنی اگه از بانک استفاده میکنی از فیلتر ها و جستجو ها میتونی استفاده کنی خلاصه خیلی راه داره بیشتر توضیح بده*
admin
24 / November / 2012, 02:40 PM
برای این کار شما نیاز به این دارید که ابتدا در دیتابیس آن چیزی که نمی خواهید تکرار نشود را PK (کلید اصلی primary key)تعریف کنید و سپس در برنامه با استفاده از try /catch این ارور رو هندل کرده و پیغام مناسب رو نمایش بدهید...
javad_rajabloo
27 / December / 2012, 01:54 AM
من خودم از این کد استفاده کردم
یه دکمه جهت ذخیره اطلاعات میذاری و بعدش کد زیر:if not datamodule3.adoquery1.locate("ID",Trim(Edit1.Text) ,[]) then
************************* begin
************************* *** datamodule3.ADOQuery1.Post;
************************* *** form4.Close;
************************* end
********************* else
************************* ****** showmessage("کد* تکراري است");
******************** end;
admin
27 / December / 2012, 06:49 PM
نقل قول از javad_rajabloo
من خودم از این کد استفاده کردم
یه دکمه جهت ذخیره اطلاعات میذاری و بعدش کد زیر:if not datamodule3.adoquery1.locate("ID",Trim(Edit1.Text) ,[]) then
************************* *** datamodule3.ADOQuery1.Post;
************************* *** form4.Close;
************************* end
********************* else
************************* ****** showmessage("کد* تکراري است");
******************** end;
این روش شما برای برنامه هایی که فقط در یک سیستم قرار است اجرا بشود جوابگو است...
در برنامه های چند یوزره این کار بی فایده بوده و امکان اشتباه اون خیلی زیاده ...
پس لطفا فقط از روشی که گفتم استفاده نمایید...
ali3d
16 / March / 2013, 03:01 PM
نقل قول از admin
برای این کار شما نیاز به این دارید که ابتدا در دیتابیس آن چیزی که نمی خواهید تکرار نشود را PK (کلید اصلی primary key)تعریف کنید و سپس در برنامه با استفاده از try /catch این ارور رو هندل کرده و پیغام مناسب رو نمایش بدهید...
مدیر جان میشه بگی در Access چگونه اینکار را انجام دهیم؟
meyti
16 / March / 2013, 07:05 PM
نقل قول از ali3d
نقل قول از admin
مدیر جان میشه بگی در Access چگونه اینکار را انجام دهیم؟
زمان طراحی جدول روی فیلد مورد نظر راست کلیک کن و گزینه primary key* را انتخاب کن
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>