توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : combobox
mrezam
24 / January / 2013, 08:53 PM
سلام
چطوری میشه توی combobox ها فارسی نوشت؟
برام خیلی مهمه
لطفا راهنماییم کنین
meyti
24 / January / 2013, 09:02 PM
برای فارسی نویسی مشکل خاصی وجود نداره ؟ و میشه نوشت !
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
admin
24 / January / 2013, 09:44 PM
سلام.
یک ComboBox روی فرم اتون بزارید بعد از قسمت Object Inspector روی عنصر Items کلیک کنید و تکست مورد نظر رو به هر زبانی که دوست دارید ، به ازای هر آیتم در یک خط جداگانه بنویسید.
همچنین روی عنصر Text هم کلیک کرده و نوشته ی پیش فرض اتون رو مشخص کنید ( با هیچ زبانی مشکل نداره )
نکته ی آخر هم انتخاب فونت فارسی هستش که مهمه که فونت انتخابی شما فارسی رو ساپورت کنه ...
mrezam
24 / January / 2013, 09:54 PM
همین کارو کردم تو قسمت Item* فارسی مینویسم با یه فونت فارسی ولی بعد اجرا همه آیتمها میشن علامت سوال
admin
24 / January / 2013, 10:13 PM
این یه نمونه کد تست شده است .
دانلود اش کن :* دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
mrezam
24 / January / 2013, 11:04 PM
اینم اجق وجق نشون میده پس مشکل از سیستممه درسته ؟ زبان های فارسی ویندوزم هم نصب شده به نظرتون باید چکار کنم ؟
admin
25 / January / 2013, 02:32 AM
اصلا فارسی میتونید تایپ کنید ؟
در نرم افزارهای دیگه فارسی رو نشون میده ؟
mrezam
25 / January / 2013, 03:02 AM
آره فارسی تایپ میشه
تو نرم افزار های دیگه هم فارسی نشون میده حتی بعد از اجرا تو پیش فرض combobox* فارسی میمونه و تغییری نمیکنه فقط آیتم های داخل combo* تغییر میکنن
حتی نمونه شما هم زمانی که *اجرا* کردم فارسی نبود
meyti
25 / January / 2013, 10:21 AM
یه روش خوب اینه که توی کد نویسی مقادیر فارسی رو بدی .
مثلا :
کد:
ComboBox1.Text:="یک";
ComboBox1.Items.Add("یک") ;
ComboBox1.Items.Add("دو") ;
ComboBox1.Items.Add("سه") ;
با این روش بعد از کامپایل روی اکثر سیستم ها کار میکنه . اگه اشتباه نکنم حتی اگه فارسی هم روی سیستم مقصد نباشه درست کار میکنه .
mrezam
26 / January / 2013, 03:30 PM
تشکر از لطف شما
ولی همه این راهارو رفتم نشد
نمیدونم چه مرگشه
admin
26 / January / 2013, 04:51 PM
این دو تا کار رو انجام بدهید :
1. در Regional and Language Options قسمت advance زبان farsi* یا Persian*را انتخاب کنید.
2.در تب Regional Options قسمت location* رو iran قرار بدهید.
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
و
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
mrezam
26 / January / 2013, 11:22 PM
ممنون
فکر کنم باید ویندوزمو عوض کنم ببینم درست میشه
میشه طریقه گزارش گیری و پرینت گرفتن تو دلفی رو برام توضیح بدبد ؟
admin
27 / January / 2013, 03:22 AM
سلام.
به این پست مراجعه نمایید.
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>