توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مخفی کردن فرم و نمایش ایتمها در دلفی
ahmadi613
13 / October / 2013, 10:46 PM
باسلام ضمن قدر داني از زحمت شما.خود دلفي متد هاي فراواني دارد كه همين نمايش ومخفي آيتم ها و...را بسيار آسان نموده است.براي امتحان image1 وbutton1 وlabel1 و.........روي فرم قرار دهيد و در رويداد onclick دو button يا دو bitbtn فرمول زير را بنويسيد وبرنامه را اجرا كنيد با كليك آيتم ها مخفي و آشكار مي گردد.
کد:
procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
begin
button1.Hide;
label1.Hide;
image1.Hide;
end;
procedure TForm1.BitBtn2Click(Sender: TObject);
begin
button1.Show;
label1.Show;
image1.Show;
end;
.end
ahmadi613
با سلام
مدير محترم admin
*من از كد كاربر محترم zahra303* استفاده نمودم واز فرموده شما براين باور شدم كه كد مربوطه فرم را مخفي واجزاي روي فرم را نمايش مي دهد.اما فرم را به صورت شيشه اي نموده واجزا رابه جزء button1 رانمايش نمي دهد.اگر با تغييراتي توانستيد كه فرم مخفي ويا حتي به صورت شيشه اي و اجزاءبه صورت دلخواه نمايش داده شود در سايت قرار دهيد تا ما هم بتوانيم استفاده كنيم آخر من بيشتر مونتاژ مي كنم و كد هارا از هر جايي بدست مي آورم وبا هم تركيب مي كنم وآخر يك چيزي داخلش در مي آورم.اگر ببينم كه كمي هم جالب است دلم مي خواهد در اختيار كاربران سايت قرار دهم. از زحمات وتوجه شما ممنونم.
b_itman_b
ممنون از zahra303.
فقط اگه در مورد خود کد هم توضیح بدین که راححت تر بشه درکش کرد و توسعه اش داد ممنون میشم.شرمنده آخه دلفی رو تجربی و با کمک شما دوستان یاد گرفتم
zahra303
یک کد جالب که با توجه به نیازتون اگر تغییرات لازم بدین کاربرد جالبی میتونه داشته باشه*
کد:
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
var
* FullRgn, ClientRgn, ButtonRgn: THandle;
* Margin, X, Y: Integer;
begin
* Margin := (Width - ClientWidth) div 2;
* FullRgn := CreateRectRgn(0, 0, Width, Height) ;
* X := Margin;
* Y := Height - ClientHeight - Margin;
* ClientRgn := CreateRectRgn
* * (X, Y, X + ClientWidth, Y + ClientHeight) ;
* CombineRgn(FullRgn, FullRgn, ClientRgn, RGN_DIFF) ;
* X := X + Button1.Left;
* Y := Y + Button1.Top;
* ButtonRgn := CreateRectRgn
* * (X, Y, X + Button1.Width, Y + Button1.Height) ;
* CombineRgn(FullRgn, FullRgn, ButtonRgn, RGN_OR) ;
* SetWindowRgn(Handle, FullRgn, True) ;
end;
admin
سلام.با عرض تشکر از هر دو کاربر .
کاربر ahmadi613 *منظور کاربر zahra303 مخفی کردن فرم و نمایش اجزاء بود ، نه مخفی کردن اجزاء و نمایش فرم ، اگه یک بار کد رو تست کنید ، متوجه منظورشون خواهید شد ...