توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ساخت یک برنامه تحت وب
ali3d
29 / January / 2013, 03:18 PM
سلام به همه اساتید خوب و برجسته
یک سوال داشتم و اون هم اینه که آیا میشه با دلفی 7 یک برنامه تحت وب طراحی کرد که مثل این نرم افزار باشه؟
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
دوستان لطفا اگه همچین چیزی امکان داره لطفا راهنمایی کنید که باید از کدوم ابزار ها* استفاده کرد و نحوه تنظیمات اونا چگونه میباشد و ...
بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم
ارادتمند همـــــــــــــــــــــــ ــــتونم
admin
29 / January / 2013, 06:23 PM
سلام.
هر چیزی با دلفی امکان پذیره.
اولا شما بگید که قراره نرم افزارتون از یک دیتابیس مستقر در یک هاست اطلاعاتی رو در یک* Desktop Application نمایش بده ؟(مانند نرم افزار مثال زده )
یا قراره شما هم نرم افزار و هم* دیتابیس رو در هاست داشته باشید ؟
هدفتون چیه ؟؟؟
ali3d
29 / January / 2013, 06:52 PM
میخوام که مثل نرم افزار مثال زده باشه!!
البته از نحوه استقرار کردن دیتابس روی هاست گرفته تا طراحی نرم افزار!!
به بزرگی خودتون ببخشید اگه در کارم زیاده روی میکنم ، آخه خیلی مشتاقم بدونم.
admin
29 / January / 2013, 07:28 PM
*نرم افزار مثال زده که فقط* از دیتابیس سایت چند Query میگیره و بس ...
شما ابتدا بایستی یک هاست تهیه نمایید و البته مطمئن شوید که هاست مربوطه*امکان Remote شدن به هاست رو در اختیارتون میزاره.بقیه اش دیگه میشه کار با کامپوننت های مربوط به اتصال به دیتابیس و Query گرفتن و ...
کامپوننت** UniDac* رو از اینجا (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)*تهیه نمایید و همچنین هاست مربوطه رو تا ادامه بدیم ...
ali3d
29 / January / 2013, 07:43 PM
به خدا قسم دارم از خوشحالی بال در میارم که دارم از شما راهنمایی میگیرم.
انشا الله خدا اجرشو بهت بده.
مهندس جان ببینید این هاست خوبه یا نه :
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
لطفا به راهنمایی های ارزشمندتون ادامه بدهید.
آرزوی سلامتی و سربلندی را برای شما خواهانم
admin
30 / January / 2013, 04:06 PM
اطلاعی ندارم.فقط از مدیرش بپرسید که هاستشون Remote میشه ؟
ali3d
30 / January / 2013, 05:06 PM
مدیر عزیز بهتره اول آموز تصویری نصب کامپوننت مورد نظر را برای بنده حقیر تهیه کنید و بعد باهم برنامه رو بسازیم .
به امید خدا هاست هم آماده میشه.
مـوفق باشید
ali3d
30 / January / 2013, 09:36 PM
سلام
من wamp server 2 را از راسخون گرفتمم و نصب کردم.
لطفا ادامه بدهید
admin
30 / January / 2013, 09:36 PM
پارامترهای زیر رو برام پیام خصوصی کنید .
1. نام دیتابیس
2. نام provider
3.ip server یا نام سرور
4.یوزر و پسورد دیتابیس
5. پورت
ali3d
31 / January / 2013, 02:06 AM
درود فـــــــــراوان
اطلاعات را پ.خ کردم ولی این ارور را میده :
ali3d
31 / January / 2013, 02:56 PM
مدیــــــــــــــــــــــ ر جان بنده منتظر کمک های شما هستم!!!
تو رو خدا بیخیال این قضیه نشید.
موفق باشید.
admin
01 / February / 2013, 03:45 AM
در این قسمت قرار گرفت
ali3d
02 / February / 2013, 12:10 PM
خب من کامپوننت را نصب کردم .
اگه درست نصب کردم بریم سراغ ادامه آموزش پر محتوای شما.
تصویر یک (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)***** تصویر دو (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
قابل توجه مدیر عزیز ، چون بلد نبودم اندازه را تنظیم کنم تصاویر را بصورت لینک قرار دادم.
admin
02 / February / 2013, 01:07 PM
خوبه.مرحله ی اول :
ارتباط با هاسته.مطابق شکل زیر تنظیماتی *رو که از هاست مربوطه گرفتید**برای uniConnection ست کنید .
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
و همچنین*پارامترهای مربوطه*رو برای من در قالب پیام خصوصی بفرستید .اوکی؟
ali3d
05 / February / 2013, 09:49 PM
مدیر جان من به راهنمایی های بیشتری احتیاج دارم.( ببخشید اگه زیادی بهتون فشار میارم)
پارامتر ها را پ.خ کردم ، اگه مناسبه لطفا ادامه کار را توضیح بفرمایید.
با تشکر
admin
07 / February / 2013, 02:48 AM
شما قرار بود یه نرم افزاری طراحی کنید که دیتابیس اش روی هاست باشه ، ولی این روش شما فقط داره با دیتابیس local کار میکنه و لازمه ی کار کردن با دیتابیس روی هاست اجازه ی Remote از هاست مربوطه می باشد.
ali3d
08 / February / 2013, 02:48 PM
خب من توی وطن هاست یک دیتابیس ساختم!!!
پشتیبانی اعلام کرد که قابلیت ریموت را دارا میباشد.
لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــا ادامه بدهید.
admin
08 / February / 2013, 03:12 PM
پارامترهای زیر رو برام پیام خصوصی کنید .
1. نام دیتابیس
2. نام provider
3.ip server یا نام سرور
4.یوزر و پسورد دیتابیس
5. پورت
ali3d
11 / February / 2013, 03:37 PM
لطفا برای بنده حقیر یک آموزش تصویری بسازید چون من به مشکل برخوردم.
admin
14 / February / 2013, 03:03 AM
سلام.هاست مورد نظر قابلیت ریموت را ندارد ...