PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت چراغ راهنمایی و رانندگی با دلفی جهت تفریح

ali3d
29 / January / 2013, 04:52 PM
سلام خدمت دوستان خوبم
من یک آموزش ساده برای تفریح شما و آشنایی با تایمر برنامه دلفی 7 آماده کردم که میتونید به ادرس زیر در آپارات مراجعه کرده و آن را ببینید :
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــوفق باشید.

admin
29 / January / 2013, 06:31 PM
زیبا و عالی بود و عالی تر میشد اگه صدا هم میداشت .
اگه امکان داره پروژه اتون رو* اینجا آپلود کنید.
موفق و موید باشید.

ali3d
29 / January / 2013, 07:01 PM
بفرمایید این هم پروژه :
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

irandelphi
31 / January / 2013, 10:51 AM
سلام و درود خدمت کاربر ali3d (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)* عزیز.
جسارتا مثل اینکه یادتون رفته interval هارو change کنید.
موفق و موید باشید.

ali3d
31 / January / 2013, 03:05 PM
نقل قول از irandelphi
سلام و درود خدمت کاربر ali3d (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)* عزیز.
جسارتا مثل اینکه یادتون رفته interval هارو change کنید.
موفق و موید باشید.

خب شما به من بگید که چطور اینکار را بکنم تا من انجام بدم.
پیروز باشید.

b_e_shamlu
11 / February / 2013, 02:01 AM
سلام خیلی عالی است
بخاطر اینکه منظور جناب مهندس* عربی را بهتر متوجه شوید لطفا این فایل را**** دانلود*** (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)کنید و ببنید

ali3d
11 / February / 2013, 03:31 PM
ضمن تشکر از شما دوست عزیز
باید بگم که من بلد نیستم که تنظیم تایمر چراغ را روی برنامه بزارم!!!!!
و در مورد اینکه گفته بودید از یک تایمر استفاده کنم :
من به خاطر راحتی خودم از سه تایمر استفاده کردم.
موفق و پیروز باشید.