PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نداشتن برخی از امکانات دلفی 7

ali3d
29 / January / 2013, 07:13 PM
دوستان نسخه دلفی 7 من برخی امکانات رو نداره و از قسمت پراپرتیس هم نمیشه آهنها را اضافه کرد!!
به نظر شما مشکل چیه ؟

تصویر اول : من ندارم

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

تصویر دوم : فقط اینا که توی تصویر موجده را من دارم!!!

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

admin
29 / January / 2013, 07:30 PM
باید کامپوننت ها رو نصب کنید.
به این پست سر بزنید