PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش چهار عمل اصلی در دلفی 7

ali3d
01 / February / 2013, 06:24 PM
سلام خدمت دوستان گلم
امروز میخواهیم یاد بگیریم که چگونه چهار عمل اصلی یعنی اضافه کردن ، حذف ، ویرایش و ثبت اطلاعات را به برنامه خودمون اضافه کنیم.
برای مشاهده ویدیو به این ادرس برید :
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
موفق و پیروز باشید.

admin
02 / February / 2013, 11:54 AM
مرسی از پست خوبتون.
فقط اگه امکان داره فایل آموزشی اتون رو یا به صورت
1.متن و عکس
2.عکس های متحرک ( مثل عکسهای gif و swf )
بفرستید . یا اینکه فایل تصویری رو همراه با صدا ارسال نمایید.

ali3d
02 / February / 2013, 12:07 PM
متاسفانه من از هدفون محرومم.
اگر خدا بخواد آموزش های بعدی را با متن و تصویر در اینجا ثبت میکنم.

b_e_shamlu
11 / February / 2013, 12:52 AM
با تشکر از پست شما خیلی عالی است
اما با عرض پوزش یک مورد را خدمت شما عرض کنم که دستور insert برنامه ، بانک را مجبور به اضافه کردن یک رکورد را در داخل رکوردها میکند (یعنی تمامی رکورد ها را مجبور میشوند که یک رکورد به پایین روند ) و این باعث کند شدن عملیات و در مواقعی که رکوردها زیاد باشند باعث زمان بر شده این امر را میشود اما بهتر که همیشه برای اضافه کردن رکورد جدید از append استفاده کنیم چرا که این امر باعث میشود که فقط یک رکورد به انتهای رکوردها اضافه شود و زمان زیادی هم نمی برد

البته شما کاملا درست فرمودید برای آموزش خوب است فقط این مورد را برای اون عزیزانی میگم که میخواهند از این دستور استفاده کنند و وقتی به این دستور عادت کردن این مورد را فرموش میکنند و بعد ها با مشکل بر خورد خواهند کرد

************************* ************************* ************************* ************ باز هم از شما برای این پست خوبتان تشکر میکنم

ali3d
11 / February / 2013, 03:35 PM
درود بر تو عزیز ، انشا الله از این به بعد استفاده خواهم کرد.