PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش کار با Ftp در دلفی Xe2

yanin
11 / February / 2013, 08:09 PM
خب من خواستم در این Video نحوه کار کردن با کامپننت TidFTp در Delphi Xe2 رو به شما نشون بدم*اگه یکم ساده و مقدماتی بود من رو ببخشید چون این اموزش رو من برای مبتدی ها گذاشتم چون اساتید نیازی به اموزش ندارن و اگه مشکلی هم داشته باشن در انجمن مطرح میکنن و ما در حد توان سعی می کنیم کمکشون کنیم البته من این رو به پارت های
5 mb تقسیم کردم تا دانلودشون راحت باشه البته یک پارت مستقیم 30 mb هم اپلود کردم

پارت 1 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

پارت 2 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

پارت 3 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

پارت 4 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

پارت 5 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

لینک کمکی (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

Password 5 part : irandelphi.ir
password Link : yanin.blogfa.com

admin
12 / February / 2013, 04:44 PM
عالی بود مهندس

h_mohamadi
15 / February / 2013, 07:35 PM
نقل قول از yanin
خب من خواستم در این Video نحوه کار کردن با کامپننت TidFTp در Delphi Xe2 رو به شما نشون بدم*اگه یکم ساده و مقدماتی بود من رو ببخشید چون این اموزش رو من برای مبتدی ها گذاشتم چون اساتید نیازی به اموزش ندارن و اگه مشکلی هم داشته باشن در انجمن مطرح میکنن و ما در حد توان سعی می کنیم کمکشون کنیم البته من این رو به پارت های
5 mb تقسیم کردم تا دانلودشون راحت باشه البته یک پارت مستقیم 30 mb هم اپلود کردم

پارت 1 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

پارت 2 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

پارت 3 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

پارت 4 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

پارت 5 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

لینک کمکی (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

Password 5 part : irandelphi.ir
password Link : yanin.blogfa.com

ممنونم خيلي آموزش عالي بود اما من اين کار را با دلفي 7 و indy10 انجام دادم ولي مشکل اينجاست که

پروگرس بار جهت ارسال فايل عمل نمي کند؟؟

yanin
16 / February / 2013, 01:21 PM
من تو دلفی 7 هم چک کردم ولی مشکلی نداشت و البته میتونید پرژهتون رو Upload کنید تا براتون اصلاحش کنید*البته من اون پرژه که تو فیلم بود رو براتون Upload کردم اگر خواستید هم اونو چک کنید و هم پرژه و کدهاتون باهاش مقایسه کنید
من احتمال میدم یه اشتباه کوچیک کرده باشید*

دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

h_mohamadi
16 / February / 2013, 05:06 PM
نقل قول از yanin
من تو دلفی 7 هم چک کردم ولی مشکلی نداشت و البته میتونید پرژهتون رو Upload کنید تا براتون اصلاحش کنید*البته من اون پرژه که تو فیلم بود رو براتون Upload کردم اگر خواستید هم اونو چک کنید و هم پرژه و کدهاتون باهاش مقایسه کنید

دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

ممنونم که وقت گذاشتيد
من پروژه ام را گذاشتم شما ملاحضه بفرمائيد.ممنونم که به من کمک مي کنيد
البته دلفي من 7 و ورژن indy من 10.1.5 است
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

yanin
17 / February / 2013, 01:53 AM
نقل قول از h_mohamadi
نقل قول از yanin

ممنونم که وقت گذاشتيد
من پروژه ام را گذاشتم شما ملاحضه بفرمائيد.ممنونم که به من کمک مي کنيد
البته دلفي من 7 و ورژن indy من 10.1.5 است
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

شرمنده مشکل از من بود به دلیل یه ایراد کوچیک فنی فیلم من یه قسمتش حذف شده بود ولی لینک رو اصلاح کردم دوباره دانلود کنید و نگاه کنید متوجه مشکلتون مشید البته 2 تا *نکته هم باید اینجا بگم*
1- به صورت پیش فرض خود*TransferType Indy رو برابر FtAscii گذاشته که برای آپلود فایل های متنی ولی اگه*

شما بخواهید فایل عکس یا Exe یا فیلم و موزیک رو اپلود کنید حتما باید مقدار اون رو برابر*

FtBinary قرار دهید برای این کار باید ابتدا در Uses

IdFtpCommon رو وارد کنید بعد در قسمت هر جایی خواستید با شرط یا بدون استفاده از شرط قبل از idftp.Put با استفاده از*

IdFTP1.TransferType := ftBinary;

TransferType را تغییر دهید

2- *تابع Get بطور

Get(const ASourceFile: string; const ADestFile: string; const ACanOverwrite: boolean = false; AResume: Boolean = false);
است اگر شما فقط*ASourceFile*و*ADestFile*را وارد کنید خود indy بطور پیش فرض*ACanOverwrite*و*AResume**رو False در نظر میگیره و اگر*ACanOverwrite*برابر False باشه و شما در Directory مورد نظر فایلی با همون اسمی*که میخواید دانلود*کنید داشته باشید اجازه دانلود به شما داده نمیشود پس بهتره برای*ACanOverwrite*حتما یه شرط در نظر بگیرید که یا اسم فایل رو تغییر*بده یا*ACanOverwrite*رو برابر True قرار داده بشه*

فک کنم با این دو نکته و اون لینک اصلاح شده دیگ به هیچ مشکلی نمیخورید

اینم پرژه شما که اصلاح شده*دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

h_mohamadi
19 / February / 2013, 07:53 PM
ممنوم که زحمت کشيد و برايم مشکل را حل کردي
ولي وقتي اين
پروژه شما را در دلفي که بر روي آن indy ورژن 10.1.5 است اجرا مي کنم و
کامپايل مي کنم دوباره همون مشکل را دارم يعني در رويداد On begin work و
on work وارد نشده و يکسره رويداد on end اجرا مي شود ولي همان پروه قبلي
شما و يا پروژه اي را که شما اصلاح فرموده ايد را در دلفي که indy9 که با
خود دلفي 7 نصب مي شود درست کار مي کند
مي خواستم بدانم شما indy ورژن 10.1.5 يا بالاتر را داريد که درست باشد
تازه اين indy 10.1.5* را من از سايت خودش گرفتم
نمي دانم آيا ورژني که از سايت خودش بگيريم محدوديتي دارد؟؟

yanin
20 / February / 2013, 08:36 PM
نقل قول از h_mohamadi
ممنوم که زحمت کشيد و برايم مشکل را حل کردي
ولي وقتي اين
پروژه شما را در دلفي که بر روي آن indy ورژن 10.1.5 است اجرا مي کنم و
کامپايل مي کنم دوباره همون مشکل را دارم يعني در رويداد On begin work و
on work وارد نشده و يکسره رويداد on end اجرا مي شود ولي همان پروه قبلي
شما و يا پروژه اي را که شما اصلاح فرموده ايد را در دلفي که indy9 که با
خود دلفي 7 نصب مي شود درست کار مي کند
مي خواستم بدانم شما indy ورژن 10.1.5 يا بالاتر را داريد که درست باشد
تازه اين indy 10.1.5* را من از سايت خودش گرفتم
نمي دانم آيا ورژني که از سايت خودش بگيريم محدوديتي دارد؟؟

من درباره ورژنی که از خود سایتش گرفتید نمیدونم ولی من DelphiXe2 دارم و بر روی اون بطور پیش فرض Indy 10.5.8.0 نصب میتونید حتی اینو تو فیلم هم ببینید زمانی که کامپننت idftp1 رو روی فورم میزارم در قسمت پایین Obejct Inspector ورژن indy رو نشون میده میتونید pause بزنید و ببینید

soft-c
28 / May / 2014, 01:00 AM
سلام
چرا این فیلم صدا نداره؟