توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کوئیک ریپورت
galia_behbahan
02 / March / 2013, 12:57 AM
اگه امکانش هست نسخه جدید کویک ریپورت دلفی 7 رو برای دانلود بزارید
galia_behbahan
02 / March / 2013, 12:57 AM
همچنین اگه نحوه نصبش رو هم بجای نسخه قدیمیش توضیح بدید متشکر میشم
admin
02 / March / 2013, 01:42 AM
سلام.
آخرین نسخه ی کوئیک ریپورتی رو که من در بایگانی ام داشتم 3.6.2 سفارشی است که امکانات خوبی هم دارد.
ضمنا فایل مربوطه در قالب یک فایل اجرایی می باشد که نصب آن خیلی آسان می باشد.
موفق و موید باشید.
دانلود Quick Report 3.6.2 (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
galia_behbahan
02 / March / 2013, 08:06 AM
نیازی به پاک کردن نسخه قبلی قبل از نصب نسجه جدیدنیست ؟
admin
02 / March / 2013, 08:11 AM
نیازی نیست
ali3d
11 / March / 2013, 08:43 PM
آقای مدیر
من نصب کردم ولی تب این کامپوننت در دلفی 7 من نمایان نیست!!
admin
11 / March / 2013, 09:14 PM
سلام.
ابتدا کوئیک ریپورت رو* با توجه به این پست <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>* اضافه کنید تا مشکلتون رفع بشه
yanin
12 / March / 2013, 04:06 PM
ًQuick Report رو برای دلفی Xe2 فول سورس کسی داره*
yanin
13 / March / 2013, 08:36 PM
اینم وجود نداره مثله اینکه*<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
admin
14 / March / 2013, 01:06 AM
مهندس*yanin**:
کامپوننت رو *از لینک زیر دانلود کنید و اگه مناسب بود در اینجا آپلود کنید.
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
yanin
14 / March / 2013, 05:36 AM
اتفاقن دانلودم کردم ولی داخل فایل rar بود که فقط install Xe3 Xe4 Xe5 رو داره*
البته من Xe2 رو میخوام که اون نداشت به مدریتش هم 3 روزه Email زدم جواب نداده
irandelphi1234
23 / May / 2014, 12:23 PM
برای xe2 که زیاد هست
اگه میخوای لینکشو بدم دانلود کن (البته اگه هنوز بکارت میاد :) )
کاش نسخه ای رو که داریو آپلود میکردی
yanin
24 / May / 2014, 06:36 AM
ممنونم اما قبلا پیداش کردم و مشکلم حل شد ولی الان یه مشکل دارم من Teechart Pro رو دارم ولی وقتی میخوام تو Quick Report یا Fast Report اضافه کنم نمیشه Error میده این نسخه TeeChart Pro هست
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
saliatso
31 / March / 2015, 05:59 AM
ممنونم اما قبلا پیداش کردم و مشکلم حل شد ولی الان یه مشکل دارم من Teechart Pro رو دارم ولی وقتی میخوام تو Quick Report یا Fast Report اضافه کنم نمیشه Error میده این نسخه TeeChart Pro هست
با سلام، دوست عزیز اگه میشه quick report واسه دلفی 2010 یا xe2 رو برای دانلود بذارید یا لطفا یه لینکی چیزی بدارید ازش
ممنون
meyti
31 / March / 2015, 08:15 PM
با سلام - داخل سایت کوئیک ریپورت برای همه ورژن ها موجوده
saliatso
02 / April / 2015, 05:50 AM
با سلام - داخل سایت کوئیک ریپورت برای همه ورژن ها موجوده
جناب meyti عزیز، باسلام.
میشه یه راهنمایی بفرمایید من نسخه کرک شدش رو از کجا میتونم تهیه بکنم؟
لطفا لطفا لطفااااااااااااااااا
email:saliatso@yahoo.com
meyti
02 / April / 2015, 11:42 AM
با سلام من فقط از نسخه مجانیش استفاده میکنم - و تا حالا نیازی به نسخه فولش نداشتم -
چه کاری میخاید انجام بدین که با نسخه مجانی نمیشه - بفرمایید شاید بتوانم کمکی بکنم /
یه نسخه فولشم داشتم پیدا بکنم برات آپلود میکنم ولی فک نکم برای 2010 باشه .
meyti
02 / April / 2015, 11:50 AM
از اینجا دانلود کن