PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این ارور چی هست؟

ali3d
16 / March / 2013, 04:04 PM
سلا خدمت تمامی عزیزان دلفی کار
بنده یک برنامه برای بنگاه طراحی کردم ولی موقع اجرا ارور میده ،کسی میدونه این ارور دلیلش چیه؟
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

ali3d
16 / March / 2013, 04:10 PM
بنده میخواهم در صفحه اول برنامه بنگاه ، ابتدا کاربر نام کاربری و پسورد خود را وارد کند و برنامه آن را پردازش کند و در صورتی که اطلاعات درست باشد به کاربر اجازه ورود به صفحه بعد را بدهد ، اما موندم که چطوری یک نام کاربری و پسورد برای اون قرار بدم!!!
کسی میدونه من چطور میتونم این کار را انجام بدم؟

و اینکه چطور میتونم بوسیله edit ها نام کاربری و پسورد قبلی را تعویض نمایم؟

خوشحال میشم در این زمینه از راهنمایی های شما دوستان بهره ببرم.

meyti
16 / March / 2013, 06:55 PM
با سلام
در مورد پست یک ممکنه دلایل مختلفی وجود داشته باشه . که باید دقیقتر برسی بشه ( بیشتر توضیح بدید )

در مورد یوزر و پسورد ساختن برای برنامه ها* :
اگه شما چند یوز و پس ورد داشته باشید که هیچکدام تغییر نکنند قضیه خیلی راحت میشه .
از اونجا که اگه یوزر و پسورد ها قرار باشه تغییر پیدا کنند و عوض بشند* امکان اینکه تو خود فایل اجرایی این کار عملی بشه ( تغییر اطلاعات ثبت بشن )وجود نداره ( یا من بلد نیستم ) و باید از یه فایل کمکی استفاده کرد .

حالا دو حالت برای شما وجود داره .
1-شما دارای بانک اطلاعاتی هستید : که خیلی راحت یه جدول میسازید و اختصاص میدید به همین کار .
2-بانک اطلاعاتی ندارید : که باید از طریق فایل ها این کار رو انجام بدید که کمی کار کردن برای کسانی که با فیلینگ اطلاعاتی ندارند کمی سخته و امنیتش زیاد جالب نیست مگه اینکه حرفه ای باشید و رمز رو کد کنید که کسی دسترسی نداشته باشه
و یا اینکه از باید بانک اطلاعاتی استفاده کنید . ( که روش راحتتر و ایمن تری هست )

ali3d
16 / March / 2013, 09:17 PM
پیرو سخنان جنابعالی باید بگم که اگه من از بانک اطلاعاتی استفاده کنم و یک پسورد را برای ورودی قرار بدم ، برای تغییر اون چگونه میتوانم بطوری که پسورد قدیمی از طریق برنامه ساختگی حذف و پسورد جدید که در edit وارد میکنیم به جای اون در بانک اطلاعاتی ذخیره بشه؟!!
در ضمن باید بگم که بانک اطلاعاتی از نوع اکسس میباشد.

در مورد ارور بالا باید بگم که این ارور موقعی رخ میدهد که من کار طراحی و کد نویسی کامل را انجام دادم و میخواهم ان را run کنم و فایل های برنامه در درایو c* و در پوشه barname bongah میباشند.
با تشکر

meyti
17 / March / 2013, 12:19 AM
شما میبایست با استفاده از دستورات ویرایش فیلدها رو ویرایش کنید .

کد:

table1.edit;
teble1[&quot;user&quot;]:=edit1.text;
teble1[&quot;pass&quot;]:=editmask1.text;
table1.post;

در مورد ارور هم احتمالا اون پوشه readonly هست یا اینکه ویندوز اجازه دستکاری نمیده . پروژه هاتون رو در درایو دیگری استفاده کنید .

ali3d
17 / March / 2013, 02:11 PM
لطفا اگه براتون امکان داره دستورات ویرایش فیلدها را در قالب یک ویدیو و پروژه بهم بفهمونید تا با نحوه جاگذاری و کارکرد اونا آشنا بشم.
پیشاپیش عید همتون مبـــــــارکـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ

ali3d
21 / March / 2014, 04:16 PM
لطفا اگه وقت آزاد دارید یک پروژه صفحه لاگین برای بنده تدارک ببینید ، بدجور نیازمه.
لطفا این پروژه را طوری طراحی کنید که با دلفی 7 باز بشه وقابل روئیت باشه (برای درک و آشنایی و نحوه کار با کد ها).
سپاسگزارم.

meyti
21 / March / 2014, 06:04 PM
نقل قول از ali3d
لطفا اگه وقت آزاد دارید یک پروژه صفحه لاگین برای بنده تدارک ببینید ، بدجور نیازمه.
لطفا این پروژه را طوری طراحی کنید که با دلفی 7 باز بشه وقابل روئیت باشه (برای درک و آشنایی و نحوه کار با کد ها).
سپاسگزارم.

خدمت شما :
user.zip (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

ali3d
21 / March / 2014, 06:16 PM
دوست عزیز اینکه مثال ثبت شماره ردیفه!!!
من گفتم صفحه لاگین ، یعنی پسورد و یوزر بخواهد و بتونیم براش تعریف کنیم ، و نحوه تعویض .
در ضمن مثال بالا با دلفی 7 باز نمیشه!!!
موفق باشید

meyti
21 / March / 2014, 06:57 PM
نقل قول از ali3d
دوست عزیز اینکه مثال ثبت شماره ردیفه!!!
من گفتم صفحه لاگین ، یعنی پسورد و یوزر بخواهد و بتونیم براش تعریف کنیم ، و نحوه تعویض .
در ضمن مثال بالا با دلفی 7 باز نمیشه!!!
موفق باشید

با کمی تغییر در اون تبدیل به همون چیزی میشه که شما میخاین !
من این مثال رو با دلفی 6 نوشتم و با تمام ورژن های بالاتر درست کار میکنه ! مگر اینکه با ورژن های پایینتر کار نکنه !

چه پیغامی میده ؟
مطمئن هستید که دلفی یا ویندوز شما ایراد نداره؟
اگر کل پروژه باز نمیشه فایل unit1.pas رو با برنامه ای مثل notepad فایل رو بازکنید و از دستورات الگو برداری کنید .

موفق باشید

b_e_shamlu
23 / March / 2014, 01:29 AM
دوست عزیز باید خدمت شما عرض کنم که احتمالا هنگامی که برنامه دلفی شما باز است و دلفی به بانک شما دسترسی دارد و اکتیو میباشد که اجازی باز کردن فایل را نمی دهید
برای اینکه این مشکل حل شود قبل اجرای برنامه لطف کن حتما ado* خود را در لفی active* آن را false کن چون برنامه اجازه دسترسی به فایل را برای دو کاربر(دو برنامه) نمی دهد به همین خاطر شما قبل از اجرای برنامه میتوانی از دلفی خارج شوی یا اینکه ارتباط دلفی را با اکسس قطع کن
یادت باشه حتما برنامه شما قبل از بیلد کرد آن ado ها را ارتباطاتش را قطع کن و داخل برنامه خودت دستور اتصال را بده

ضمنا در خصوص برنامه خود همان طوری که جناب meyti (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>) فرمودند و برنامه کوچک لطف کردن و نوشتن با کمی تغییر میتوانی در برنامه خودت استفاده کنید

با امید موفقیت برای شما

ali3d
24 / March / 2014, 03:32 PM
دوست عزیز جناب آقای meyti
اگه به پروژه جنابعالی نگاه بکنی حتما متوجه خواهی شد که اگه چند رکورد را برای مثال 1و2و3 را به برنامه اضافه کنیم و بعد رکورد 2 را حذف کنیم و مجددا بخواهیم رکوردی جدید اضافه کنیم ، خواهید دید که شماره 4 را ثبت میکند . درحالی که باید عدد 3 را بنویسد. پس باید اجبارا عدد اخرین رکورد را حذف کنیم تا اعداد به درستی در رکورد ها اضافه شوند.!!!
پس بنابراین هنوز در این بخش دچار مشکل هستیم.
با تشکر

meyti
24 / March / 2014, 08:24 PM
با سلام
شما باید مشخص کنید که این اعداد رو برای چه کاری لازم دارید . اگه اعداد شما مهم هستند که دیگه نباید پاک شوند ( در صورت لزوم مابقی اطلاعات ویرایش شوند )
اگه مهم نیستند که : مهم نیست یک عدد یا چند عدد بین آنها جا افتاده باشد .

اگر صرفا این اعداد را برای شماره ردیف میخواهید استفاده کنید که اصلا به چنین چیزی احتیاج ندارد چون اکثر برنامه های گزارش گیری خودشان شماره ردیف را چاپ میزنند . و کلی کار دیگه .

اگر برای هدف دیگری استفاده میکنید بفرمایید .