PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش دلفی

admin
07 / May / 2013, 09:46 PM
آموزش برنامه نويسي به زبان دلفي

تاریخچه زبان دلفی :
دلفی در واقع یک کامپایلر پاسکال است. دلفی 6 نسل جدید کامپایلر های پاسکال است که شرکت Borland از زمان ایجاد اولین نسخه پاسکال توسط Andres Hejlsberg در 15 سال پیش به بازار عرضه کرد. برنامه نویسی به زبان پاسکال در سالیان سال از استواری و ثبات، زیبایی و ظرافت و البته سرعت بالای کامپایل سود برده است. دلفی هم از این قاعده مستثنی نیست. کامپایلر دلفی ترکیبی از بیش از یک دهه تجربه طراحی کامپایلر پاسکال و معماری بهبود یافته کامپایلر های 32 بیتی است. اگرچه قابلیت های کامپایلرها با گذشت زمان پیشرفت قابل توجهی داشته است ولی سرعت آن چندان کاهش نیافته و همچنان از سرعت بالایی برخوردار است. به علاوه استحکام و قدرت کامپایلر دلفی معیاری برای سنجش دیگر کامپایلر هاست. در اینجا به بررسی تفصیلی روند حرکتی دلفی در هر یک از نسخه های آن می پردازیم و مشخصات مهم آن را بررسی می کنیم.
سال 1995 - Delphi1 در زمان استفاده از سیستم عامل DOS برنامه نویسان مجبور بودند از بین زبان پر قدرت ولی کم سرعت Basic و زبان کارآمد ولی پیچیده و نامفهوم Assembly یکی را انتخاب کنند. پاسکال با ارائه یک زبان ساخت یافته و یک کامپایلر سریع و کم نقص این شکاف را پرکرد. برنامه نویسان Windows 3.1 هم با تصمیم گیری مشابهی رو برو شدند. یکی زبان قدرتمند و سنگین ++C و یکی زبان ساده و محدود کننده Visual Basic .
ارائه Delphi1 در این مورد هم راه حل خوبی برای برنامه نویسان بود. دلفی مجموعه متفاوتی برای برنامه نویسی بود . طراحی و توسعه برنامه های کاربردی، ایجاد DLL ها، پایگاههای داده و ... که یک محیط ویژوال وسیع را تشکیل می داد. Delphi1 اولین ابزار برنامه نویسی ویندوز بود که محیط طراحی ویژوال، کامپایلر بهینه کد برنامه و دسترسی قوی به پایگاههای داده را در یک جا جمع کرد که آن را به یکی از بهترین ابزارهای روش نوین توسعه سریع نرم افزار (Rapid Application Development) تبدیل کرد. این مجموعه قدرتمند باعث شد که در همان زمان بسیاری از برنامه نویسان زبانهای دیگر به Delphi روی بیاورند و این موفقیت بزرگی برای Borland به حساب می آمد. همچنین بسیاری از برنامه نویسان پاسکال دلفی را ابزاری یافتند که توسط آن هم از توانایی و تجربه خود در برنامه نویسی پاسکال استفاده می کردند و هم توانایی کار در ویندوز را به دست آوردند. همچنین زبانی که در آن زمان با نام پاسکال شیئی (ObjectPascal) در دانشگاهها ایجاد شده بود یک زبان بسیار خشک و محدود کننده بود که اصلاٌ حالت کاربردی پیدا نکرد. ویژگیهای دلفی مثل طراحی ظاهری حساب شده و کاربر پسند آن باعث شد که زبان پاسکال شیئی عملاٌ از رده خارج شود. تیم طراحی VB در Microsoft قبل از حضور دلفی هیچ رقیب مهمی برای خود نمی دید. VisualBasic در آن زمان زبانی نا کارآ ، کم سرعت و کند ذهن بود. Visual Basic 3 در عمل اصلا توانایی رقابت با Delphi 1 را نداشت. در این سال شرکت Borland گرفتار یک سری مشکلات قضائی با شرکت Lotus بود که در نهایت هم متخلف شناخته شد. همچنین درگیری مشابهی هم با Microsoft بر سر تلاش در تغییر دادن فضای نرم افزار های Microsoft پیدا کرد. همچنین Borland مشغول طراحی و فروش طرح Quatro به شرکت Novell و طراحی پایگاه های داده dBase و Paradox بود که با استقبال قابل توجهی مواجه نشد.

دانلود*اسلاید اصلی (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

saba1
18 / May / 2014, 12:50 PM
سلام .لطفا برای شروع کار با دلفی بدون هیچ پیش زمینه ی قبلی حتی در مورد پاسکال راه حل مناسب را بفرمایید .ممنون

admin
18 / May / 2014, 02:46 PM
سلام.ابتدا فایل زیر رو مطالعه بفرمایید.
راهنمای دلفی (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

saba1
19 / May / 2014, 10:48 PM
دوستان یه ذره در مورد کامپننت ها توضیح میدین که چی هستن و چطوری باید بیارمشون تو محیط دلفی.

yanin
20 / May / 2014, 12:53 AM
یه فایل help و چند تا مثال با اکثر کامپننت ها عرضه میشه البته help ها تو سایتشون هم موجوده سایت nrcomlib رو که گفته بودم اینم سایت TvideoGrabber

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

برای نحوه نصب کامپپنت هم اول باید به این ادرس بری

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

yanin
20 / May / 2014, 12:54 AM
البته اینم یک کامپننت openSource برای کار با WebCam هست

saba1
20 / May / 2014, 10:16 AM
سلام خدمت دوستان ,متخصصان واستادان عزیز
من دلفی رو دارم یاد میگرم برای برنامه ی رباتها باید روی راه اندازی پورت usb و راه اندازی دوربین کار کنم .به این صورت که تصویر گرفته شده از دوربین به وسیله ی پورت usb به کامپیوتر ارسال بشه و سیستم به وسیله ی دلفی اون رو پردازش کنه.
در راه اندازی پورت usbو راه اندازی دوربین لطفا به من کمک کنید.ممنون

yanin
20 / May / 2014, 01:54 PM
به نظر من برای کار با Usb در دلفی از کامپننت nrCommlib

اینم سایتش <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

برای دوربین هم میتونید از TvideoGrabber استفاده کنید

saba1
21 / May / 2014, 12:19 PM
دوست عزیز سلام ,دستت درد نکنه ,☺
توی اون سایت که برای usb بود رفتم اون دوتا فایل زیپ رو دانلود کردم که تو هرکدوم دوتا فایل یکی با پسوند.exe هست و یکی هم با پسوند.res حالا چه کارشون کنم؟؟؟

yanin
21 / May / 2014, 05:45 PM
البته nrCommlib یک کامپننت پولی هست و صرفا با دانلود کردن قادر به استفاده کامل از اون نیستید و باید اون رو بخرید

البته من فول سورس این کامپننت رو برای دلفی 7 Xe2 و Xe5 دارم و میتونی از این لینک دانلود کنی

b_e_shamlu
27 / May / 2014, 10:44 AM
سلام دوست عزیز برای نصب و چگونه نسب کردن کامپوننتها به این صفحه سری بزنید
امید است که بهتر متوجه شوید.

saba1
31 / May / 2014, 10:59 AM
سلام برای بار اول میخوام دلفی رو نصب کنم .دلفی چند نصب کنم؟ویندوزم 7 هست .
هر دلفی رو که پیشنهاد دادین بی زحمت لینک دانلود برنامش رو برام بزارین.
ممنون (-:

yanin
31 / May / 2014, 06:43 PM
به نظر من چون کامپننت هایی که من دادم برای دلفی XE2 هستن
اونو پیشنهاد میکنم ولی شما میتونیداز هر کدوم از نسخه هایی
که دوست داشتید استفاده کنید البته دلفی۷ هم برای شروع عالیه

saba1
01 / June / 2014, 12:56 AM
دوست خوبم دلفی 7رو نصب کردم ولی این error میاد هر موقع بازش میکنم .
unable to rename c :program fileorlanddelphi7in....d &quot;
:-( چه کارش کنم .؟؟

admin
01 / June / 2014, 01:50 AM
سلام.
ابتدا نسخه ی دقیق سیستم عامل اتون رو بگید ( مثلا : Os Windows 7 64 )
چون اکثر اوقات وقتی روی ویندوز 64 بیتی نصب می کنید این مشکل پیش میاد.
دوما : دقت کنید که بر روی ویندوز 7 بایستی حتما با Administrato دلفی 7 رو Run کنید.
سوما : دقت کنید که بایستی دسترسی کامل به دایرکتوری ای که شما روی اون دلفی رو نصب کردید رو داشته باشید.
و ...

saba1
01 / June / 2014, 12:41 PM
سلام <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> این مشخصات سیستم اگه اشتباه نکنم!!
OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate
Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601
Other OS Description Not Available
OS Manufacturer Microsoft Corporation
System Model 945PL-S3
System Type X86-based PC
مورد های دوم و سوم هم که گفتین نمیدونم کجا هستن و چه طوری بفهمم؟؟؟

admin
01 / June / 2014, 02:49 PM
سلام.این یعنی نسخه ی ویندوز شما 32 بیتی هستش و مورد اول کنسل .
واسه مورد دومی به منوی Start رفته و بر روی All Program کلیک کنید و Borland Delphi 7 رو پیدا کنید .حالا بر روی Delphi 7 کلیک راست کرده و Run as Administrator رو برگزینید.
مورد سومی هم بایستی به دایرکتوری C:Program Files رفته و بر روی Borland کلیک راست کرده و Properties رو برگزینید.
حال به تب Security رفته و User خودتون رو Full Control کنید.
موفق و موید باشید.

saba1
02 / June / 2014, 11:25 AM
متشکرم .عالی بود<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

saba1
03 / June / 2014, 11:04 PM
سلام به همه ی دوستان نماز روزه هاتون قبول <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
سایت عــــــالی شده .

saba1
07 / July / 2014, 01:53 PM
سلام بچه ها کمک کنید, دلفی رو باید یاد بگیرم وکار کنم اما هنوز هیچی بلد نیستم .:(

meyti
07 / July / 2014, 07:44 PM
سلام بچه ها کمک کنید, دلفی رو باید یاد بگیرم وکار کنم اما هنوز هیچی بلد نیستم .:(

سلام - با یه کتاب آموزش دلفی شروع کنید . هرجا مشکل داشتید انجمن در خدمت شماست .

meysamnaimi
02 / December / 2014, 01:39 AM
سلام من یک برنامه نوشتم تو دلفی
حالا میخوام وقتی تعداد حروفام در تکست ادیتم به 23 رسید شرط رو ران کنه کسی میدونه؟؟؟؟؟

mahmood
02 / December / 2014, 03:31 AM
سلام
ببین این به درد میخوره

procedure TForm1.Edit1Change(Sender: TObject);
var str : string
begin
if length(str) > 23 then
begin
// code
end;
end;

meysamnaimi
02 / December / 2014, 11:53 PM
سلام
ببین این به درد میخوره

procedure TForm1.Edit1Change(Sender: TObject);
var str : string
begin
if length(str) > 23 then
begin
// code
end;
end;
داداش این برنامه رو میخوام

1 بارکد رو بگیره 23 کلمه
2 ساعت و تاریخ رو جداگونه داخل فیلد اکسس ذخیره کنه
3 بارکد تکراری هم نگیره
4 بعد از اینکه این کارو انجام داد بره رکورد بعی رو آماده کنه

مقدوره برات بنویسی ؟

پای آبروم در میونه:(:(:(:(:(:(

یا اگه لینکم بذاری ممنون میشم

mahmood
03 / December / 2014, 03:31 AM
سلام
اول لینک زیر رو ببین
دوم هم اینو ببین
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> که یکی از دوستان در لینک زیر گفته <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
سوم
آبرو چیزی نیست که با ندونستن یه مطلب بره :D