توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپننت های Woll2Woll
yanin
16 / February / 1970, 11:36 AM
دانلود کامپننت 1stclassStudio2012 برای دلفی Xe2
دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
توضیحات : <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
yanin
اینم دانلود کامپننت InfoPower از woll2woll برای دلفی Xe2
دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
توضیحات : <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
yanin
من در این قسمت فرض رو بر این گرفتم که کسی این کامپننت رو میشناسه و در ورژن های قدیمی دلفی با این کار کرده یا اینکه دنبال این کامپننت میگرده ولی چشم به محض اینکه وقت کنم شاید یه اموزش کوچیک درباره اشنایی با این کامپننت بزارم
البته توضیحات کامل این کامپننت ها در سایت مرجع موجود هست ولی من یه توضیح مختصری می دم
ولی توضیحات
infoPower : در واقع یک مجموعه کامپننت خیلی معروف و محبوب در زمینه ایجاد دیتابیس از ابتدا تا انتها و کار با دیتابیس می باشد نظیر KeyCombo و DBNavigator و ImageCombo و DBGrid و ...
1stClass : یک کامپننت خیلی معروف برای طرحی Form و Button های زیبا با image و البته کاربرد های دیگه ای داره ولی من بیشتر از این دوتا قابلیت و TreeView استفاده می کنم
البته به نظر من ما الکی بیایم و یک کامپننت یا هرچیزی رو اموزش بدیم درست نیست شاید اصلا اون موضوع طرفدار نداشته باشه و این کار بیهوده باشه بهتره دوستانی که اینجا میان مشکلاتشون رو مطرح کنن تا ما بتونیم در مورد اون ها براشون اموزش تهیه کنیم که واقعا بدردشون بخوره نه من بیام اموزش کار با کامپننت 1StClass رو اینجا بزارم و واقعا کسی ازش استفاده نکنه
البته با عرض پوزش این تنها نظر شخصی منه ممکنه دوستان و اساتید نظر دیگری داشته باشن
با تشکر فراوان بابت توجهتون <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
b_e_shamlu
27 / May / 2014, 10:57 AM
با تشکر از ارسال کامپوننتهای بسیار عالی
البته خدمت شما عرض کنم که بهتر می شد که اگر اطلاعات مختصری برای هر کامپوننت میگذاشتید و درصورت امکان توضیحات و نحوه استفاده آن
چون این سایت برای آموزش طراحی شده و بشتر برای کاربران از تمامی سطوح می باشد
و اگر دیگر دوستان هم این موضوع را مد نظر داشته باشند سایت موفقی خواهد شد
با تشکر فراروان و عرض ادب <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
b_e_shamlu
07 / June / 2014, 06:13 PM
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز
اول - تشکر از اینکه این لطف را نمودید و توضیحاتی را گزاشته
دوم - خدمت شما عرض کنم فقط تا همین قدر کفایت میکنه که شما لطف کردید
سوم - ما همیشه باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که همیشه کسی هست که تازه به این زبان آشنا شده و میخواهد استفاده کند
چهارم - ممکن است کسی این کامپوننت را نیاز داشته باشد اما نمی داند که نام آن چیست
در انتها باز هم از شما تشکر میکنم