توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قوانین و مقررات انجمن
javad_rajabloo
16 / February / 1970, 11:36 AM
با عرض سلام خدمت همه اساتید
پیشنهاد می کنم مدیر سایت یک بخشی به عنوان قوانین و مقررات راه اندازی کنه و یکسری موارد رو در اون توضیح بده
در ابتدا پیشنهاد می کنم هنوز که اول کار انجمن هست ، از شلوغی و* درهم بودن مطالب جلوگیری کنیم
یک تاپیک مخصوص نمونه کدها و ترفندها بذاریم که در اون بخش هر شخصی ، نمونه کدی داره اونجا بذاره
یه تاپیک مخصوص معرفی کامپوننت ها و در خواست کامپوننت باشه
اینطوری خیلی بهتره و کاربرها سردرگم نمی شن و مطالب بی جهت در هرجایی درج نمیشه
ممنون
admin
16 / February / 1970, 11:36 AM
قوانین و مقررات :
1. از ارسال مطلب غیر تخصصی خودداری فرمایید .
2. تمام*شئونات را در* ارسال هاتون*رعایت فرمایید.
ضمنا با توجه به اینکه اینگونه انجمن ها معمولا برای افراد تحصیل کرده طراحی میشه ، فکر نکنم* لازم باشه قوانین بیشتری را طراحی بکنیم ...
b_e_shamlu
04 / November / 2013, 05:43 PM
با سلام
من هم فکر میکنم حق با مدیر عزیز است کسانی که قوانین را رعایت نمی نمایند نیازی به قانون ندارند آنها فقط ساخته شده اند که قوانین را بشکنند
ضمنا کسانی که وارد این سایت میشودند کسانی هستند که پایبند اخلاقیات هستند و دیگر نیازی به قانون ندارند چون خود اینان هستند که قوانین را اجرا میکنند
با تشکر از مدیر و تمامی کاربران و مدیران عزیز
meyti
04 / November / 2013, 09:03 PM
با سلام چند تا پیشنهاد دارم:
اولا از مدیریت سایت تشکر میکنم چون فرومی که کاملا دلفی باشه نداریم و به همین خاطر من اینجارو خیلی دوست دارم .چون اسم سایت هم دلفی هست بهتره تمرکز همون دلفی باشه و مطالبی مثل جاوا - بیسیک و غیره حذف بشن .
تو یکی از فرومها که عضو هستم وقتی یه پست میذارم کسی جواب میده یه ایمیل منو خبر میکنه که کسی جواب داده . اگه این سایت هم همچین چیزی داشته باشه خیلی خوب میشه .
اگه مدیران انجمن هم امکانش باشه همه روزه تاپیک های جدید رو بررسی کنند و یه جوابی بدن خیلی خوب میشه .
و اینکه سایت خیلی خلوته و با یه سوال پرسیدن باید چند روز منتظر شد . اگه بشه با تبلیغ تو وبلاگهای تخصصی دلفی ، دلفی کارارو به اینجا هدایت کنیم خیلی خوب میشه .
با تشکر از همه دوستان
admin
05 / November / 2013, 07:43 PM
نقل قول از meyti
با سلام چند تا پیشنهاد دارم:
اولا از مدیریت سایت تشکر میکنم چون فرومی که کاملا دلفی باشه نداریم و به همین خاطر من اینجارو خیلی دوست دارم .چون اسم سایت هم دلفی هست بهتره تمرکز همون دلفی باشه و مطالبی مثل جاوا - بیسیک و غیره حذف بشن .
تو یکی از فرومها که عضو هستم وقتی یه پست میذارم کسی جواب میده یه ایمیل منو خبر میکنه که کسی جواب داده . اگه این سایت هم همچین چیزی داشته باشه خیلی خوب میشه .
اگه مدیران انجمن هم امکانش باشه همه روزه تاپیک های جدید رو بررسی کنند و یه جوابی بدن خیلی خوب میشه .
و اینکه سایت خیلی خلوته و با یه سوال پرسیدن باید چند روز منتظر شد . اگه بشه با تبلیغ تو وبلاگهای تخصصی دلفی ، دلفی کارارو به اینجا هدایت کنیم خیلی خوب میشه .
با تشکر از همه دوستان
سلام.ابتدا تشکر میکنم از شما دوست گرامی و دوستدار دلفی.
1.فعالیت سایت بستگی به همکاری دوستداران دلفی دارد.
2.این سایت همانطوری که گفتید وبسایتی جهت توسعه و یادگیری زبان دلفی بوده و هست.
3.هر وبسایت تخصصی برنامه نویسی بایستی انجمنی هم برای یادگیری زبانهای دیگر داشته باشد ، یک طراح نرم افزار باید حداقل با زبانهای دیگر برنامه نویسی آشنایی داشته باشد و آن بخش زبانهای دیگر بدین منظور ایجاد گردیده است.
4. قسمت ارسال ایمیل هم یکی از ضعف های انجمن است که در حال بررسی می باشد.
ممنون از لطف شما دوست عزیز و دوستدار دلفی
b_e_shamlu
17 / August / 2014, 11:48 AM
با سلام و تشکر از مدیر عزیز جناب آقای عربی
اولا خیلی خوب شد که به اینجا نقل مکان نمودید چون اینجور که من دیدم زیبا تر شده گویا امکانات بیشتری هم داره و گویا دل گرمی شما هم بیشتر شده
دوم اینکه میبخشید من بعلت جابجا شدن خونه اینترنت هم قطع شده که کمی هم مشکل دارم برای ارتباط با سایت
سوم اینکه با پوزش از اینکه نتونستم گذرواژ ام را به روز کنم که شما زحمت آن را کشیدید