PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نویسی سیستم عامل Android

admin
15 / August / 2014, 05:38 AM
با عرض سلام و درود خدمت تمامی کاربران گرامی.
این روزها معمولا کمتر کسی رو میتونید پیدا کنید که از گوشی های هوشمند استفاده نکنه و همچنین تقریبا سیستم عامل اکثر این گوشی ها یا Android و یا Ios هستند.
در این پست قصد داریم تا نیازمندیهای یک پروژه ی برنامه نویسی موبایل رو عنوان کنیم.
1. IDE مورد نظر ، بعنوان مثال XE 5 یا XE 6
2. نصب sdk و NDK و JDK
لینک های زیر رو دنبال کنید و اگر سوالی موند در ذیل همین پست پاسخ داده خواهند شد.

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> g_the_JDK.2FSDK.2FNDK

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

mahmood
22 / November / 2014, 09:07 PM
با سلام
من دلفی xe6 نصب کردم . نصب کردم و sdk و ndk همراه با xe6 نصب شد.
منتها الان که برنامه میسازم، بدون ارور ساخته میشه ولی وقتی میریزم رو تبلت ارور میده که قادر به باز کردن فایل نیست
نمیدونم به ورژن xe6 بستگ یداره یا نه.
لطفا کمک کنید
با تشکر

admin
22 / November / 2014, 10:32 PM
سلام.
اولا که چطوری پروژه رو ایجاد میکنید ؟
دوما : چه فایلی و با چه فرمتی رو جابجا میکنید ؟

پیشنهاد میدم اول این آدرس رو مشاهده کنید

mahmood
27 / November / 2014, 12:38 AM
سلام
sdk , ndk رو تنظیم کردم
path رو تنظیم کردم
بعد یه new mobile appli باز کردم
کامپایل کردم
رفتم اونجایی که ذخیره کردم
فایل APK رو برداشتم و ریختم رو تبلتم
اجراش که کردم
بعد از نصب پیام داد متاسفانه قادر به اجرا نیست
نمیدونم چیکا کنم

mkarimpour
27 / November / 2014, 01:52 PM
Hi, for the current state of Firemonkey, it only support devices that have arm v7 with NEON technology.
It means that Intel devices does not support currently.
Firemonkey does not support BiDi and right to left languages like Persian.

Best regards
Mehdy Karimpour

mahmood
27 / November / 2014, 08:33 PM
سلام
این متن انگلیسی در جواب سوال من بوده است؟

mkarimpour
27 / November / 2014, 11:58 PM
سلام دوست عزیز. بله جواب شماست. دیدم انگلیسی راحت تر قابل درک است و مفهوم رو میرسونه. اگر مشکلی است فارسی هم میتونم بنویسم.
با تشکر فراوان
مهدی کریم پور

mahmood
29 / November / 2014, 02:05 AM
سلام آقای کریم پور
منظور متن رو نمیفهمم، یعنی تبلت باید arm v7 neon tec باشه؟ یا اینتل دیوایس منظورش چی هست، کامپیوتر من یا تبلت یا ...
اگه کمک کنید یه برنامه اندروید hello word بنویسم برای من کافی است.
ممنون

mkarimpour
29 / November / 2014, 11:37 AM
با سلام
در حال حاضر بستر فایرمانکی فقط از دستگاه هایی که arm v7 با تکنولوژی NEON هستند، پشتیبانی می کند. یعنی این که دستگاه هایی که اینتل هستند، در حال حاضر پشتیبانی نمی شوند. دستگاه هایی هم که arnv7 هستند، حتما باید از تکنولوژی NEON پشتیبانی کنند تا برنامه های فایرمانکی موبایل روی آنها اجرا شود. قابل ذکر است که 97% دستگاه های اندرویدی و تمام دستگاه های iOSی، حائز این شرایط هستند.
در ضمن بستر فایرمانکی در حال حاضر از BiDi پشتیبانی نمی کند، این بدان معناست که زبانهای راست به چپ مانند فارسی، عربی و ... با این بستر مشکل خواهند داشت.

با تشکر فراوان
مهدی کریم پور

mahmood
29 / November / 2014, 01:02 PM
سلام
من تو مثالم فقط یه form باز کردم و توش یه لیبل گذاشتم اصلا مشکلم bidi نیست . بعد از کامپایل وقتی فایل رو توی تبلت میذارم میگه قادر به اجرا نیست.
اگر به نظرتان نیاز به آموزش حضوری هست هم دفتر ما در تهران چهارراه سرسبز هست، تشریف بیارید با قبول کلیه هزینه های مربوطه.
فقط من میخوام یک برنامه اولیه بنویسم.
شماره من 09124462123
ممنونم

mkarimpour
29 / November / 2014, 02:38 PM
با سلام
تلفنی خدمت شما موارد رو عرض کردم. امیدوارم که مفید بوده باشند.
شماره تماس بنده در صورت نیاز فوری: 09125390497
mkarimpour@gmail.com

دوستان می توانند آخرین نسخه اینتراوب رو از این مسیر دانلود کنند.

رمز عبور فایل: cplex

با تشکر فراوان
مهدی کریم پور

mahmood
30 / November / 2014, 03:22 AM
از آقای مدیر تقاضا داریم یه بخش توی همین بخش اندروید درست کنید تا برنامه های نمونه اندروید را توش بزاریم.

admin
30 / November / 2014, 08:08 AM
با تشکر فراوان از مهندس کریم پور.
لینک مستقیم همین نسخه ی اینتراوب از سرور ایران دلفی ضمیمه شد.
ضمنا پسورد همان cplex می باشد.

------------------------------
نسخه ی جدید Intraweb ضمیمه شد ...

mahmood
30 / November / 2014, 08:08 AM
سلام
با تشکر از مهندس کریم پور مشکل من حل شد
برای دوستانی که میخواهند شروع کنند. مراحل رو مینویسم
1- ابتدا ورژن دلفی را نصب کنید - من ورژن XE6 را نصب کردم.
2- به طور پیشفرض SDK,NDK نصب شد ولی میتوان ورژنهای مربوطخ را با فیلترشکن دانلود کنید
3- طبق فایلی که از سایت برنامه نویس گرفتم، بر روی دلفی اضافه میکنیم.
4- بعدش دیگه برنامه سازی راحت است. فقط 2 تا نکته مهم، تبلت اگه مدل پردازنده اش Intel باشه دلفی پشتیبانی نمیکنه. مشکل منم همین بود

باز از مهندس کریم پور ممنون

mkarimpour
30 / November / 2014, 10:44 AM
با سلام
من توصیه می کنم برای شروع پروژه های موبایل از Delphi XE7 Update 1 استفاده کنید.

mahmood
02 / December / 2014, 09:35 AM
سلام
یه سوال مهم. برای دسترسی به موارد زیر باید چکار کرد . کجا نمونه کد داره.
gps
tcpclient
ارتباط با GSM و ارسال و دریافت sms یا voice
و سایر سخت افزارهای اندروید
با تشکر

mahmood
06 / December / 2014, 05:32 PM
برای اینکه بتوان گوشی اندروید را به کامپیوتر وصل کنبم بایستی یک نرم افزار را نیز برای شناختن ویندوز نصب کنیم به نام abd driver که من از لینک زیر برداشتم

amirdeh
16 / March / 2015, 12:36 PM
سلام.
آقای مهندس کریمپور یه سوال داشتم در خصوص تفاوت متغیر از نوع string زمان استفاده از پلتفرم ویندوز و اندروید.
در ویندوز رشته مورد نظر از اندیس شماره یکم شروع میشه اما در اندروید از شماره صفر.
مثلا رشته 's := 'ABC در ویندوز اندیس شماره یک A است درصورتی که در اندروید همین آدرس کاراکتر B رو برمیگردونه.
بغیر از استفاده از IF Def در حین کد نویسی به ازای هر پلتفرم راه حل دیگه ای هست که این ها رو واقعا یکسان درنظر بگیره؟
متشکرم.

reza.abdy
14 / April / 2015, 07:12 PM
سلام به همه دوستان
می خواستم ببینم چطوری میشه یه برنامه ای که با دلفی برا موبایل نوشتیم رو ، روی همه ی پلت فروم ها اجرا کرد
ببینید مثلا تو برنامه Eclipse یه گزینه داره، هر کامپوننتی که رو فرم می ذارید خاصیت stretch رو اگه true کنیم رو همه ی پلت فرم ها اجرا میشه و دیگه لازم نیست این برنامه رو یه بار برای پلت فرم 3 اینچ بنویسیم یا 10 اینچ. با همین برنامه میشه هرچی گوشی با هرچی مانیتور باشه رو ساپورت کرد، حالا من دنبال همچین گزینه ای تو دلفی هستم ، می خواستم ببینم اساتید عزیز دلفی می تونن این مشکل منو حل کنن، چون خود من تازه وارد تو برنامه نویسی آندروید دلفی هستم و نتونستم یه برنامه خوب تولید کنم
ممنونم از همه ی کسایی که وقت می ذارن تا مشکلات بقیه رو حل کنن

amirdeh
18 / April / 2015, 11:21 AM
سلام. توی دلفی به ازای کامپوننت هات یه خاصیت Anchors هست که نسبت به چپ، راست، بالا و پایین اون کامپوننت، با توجه به تغییر سایز فرم، سایز اون هم تغییر پیدا میکنه.

omid_ahmadi
05 / June / 2015, 12:45 PM
سلام من قصد دارم تازه با دلفی برنامه نویسی تحت اندروید کار کنم xe را باید دانلود کنم؟ از کجا و حجمش چقدر است؟ باتشکر

meyti
06 / June / 2015, 09:25 AM
سلام من قصد دارم تازه با دلفی برنامه نویسی تحت اندروید کار کنم xe را باید دانلود کنم؟ از کجا و حجمش چقدر است؟ باتشکر

سلام
الان xe8 هم تو بازار هست - حجمش حدود 7 گیگ میشه ! با این سرعت اینترنت دی وی دی شو تهیه کنی راحت تری .

mkarimpour
31 / August / 2015, 10:04 AM
سلام.
آقای مهندس کریمپور یه سوال داشتم در خصوص تفاوت متغیر از نوع string زمان استفاده از پلتفرم ویندوز و اندروید.
در ویندوز رشته مورد نظر از اندیس شماره یکم شروع میشه اما در اندروید از شماره صفر.
مثلا رشته 's := 'ABC در ویندوز اندیس شماره یک A است درصورتی که در اندروید همین آدرس کاراکتر B رو برمیگردونه.
بغیر از استفاده از IF Def در حین کد نویسی به ازای هر پلتفرم راه حل دیگه ای هست که این ها رو واقعا یکسان درنظر بگیره؟
متشکرم.

با سلام به شما دوست عزیز و پوزش بخاطر تاخیر در جواب دهی.
اگر سوال واجبی بود می توانید با ایمیل شخصی بنده mkarimpour@gmail.com و یا karimpour@pegaheaftab.com تماس بگیرید. زیرا در حال حاضر نمی توانم زیاد و مرتب به سایت ایران دلفی سرکشی کرده و در صورت توان، سوال ها را جواب دهم.
در مورد سوال شما باید بگم که برای جلوگیری از این مشکل دو راه وجود دارد:
1- استفاده از کلاس TStringHelper که این کلاس خودش بر اساس نوع کامپایلر مورد استفاده تشخیص میده که باید چکار کنه، پس شما لازم نیست کاری کنید فقط باید از این کلاس برای انجام کارهای مرتبط با رشته استفاده کنید. به عبارت دیگر، استفاده از این کلاس توابع رشته ای رو cross-complier می کنه و نگرانی شما رفع میشه.
2- یک دایرکتیو وجود دارد که مشخص می کند رشته ها 0-based باشند یا خیر.( ZEROBASEDSTRINGS ) که پیش فرض این دایرکتیو برای کامپایرهای موبایل ON و برای کامپایرهای دسکتاپ OFF است. لازم به ذکر است که استفاده از این دایرکتیو توصیه نمیشه.

با تشکر فراوان
مهدی کریم پور

تور چین
12 / January / 2016, 11:54 AM
سلام
دست شما درد نکنه دوست عزیز

moona-ghasemi
07 / June / 2022, 10:58 AM
برای یادگیری برنامه نویسی اندروید و رفع این سوالات سایت الکامکو elecomco.com رو پیشنهاد می کنم.