توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال به دیتابیس موجود در هاست با استفاده از دلفی
javad_rajabloo
19 / May / 2013, 03:48 PM
سلام
من یک هاست دارم که داخلش یه دیتابیس از نوع mysql ساختم
حالا می خوام متصل بشم به بانک ، خطای سرور تایم اوت میده
با پشتیبانی هاست هم صحبت کردم نتونست راهنمایی کنه
ضمنا از کامپوننت mydac استفاده کردم
admin
19 / May / 2013, 11:43 PM
با استفاده از کامپوننت mydac* نباید ایرادی باشه ، اگه ممکنه سورس کد و همچنین کامپوننت mydac* و اسکریپت دیتابیس اتون رو بزارید تا بچه ها بتونند بهتون کمک کنند.اوکی؟
javad_rajabloo
20 / May / 2013, 10:41 AM
من نه برنامه ای نوشتم ، نه اسکریپت خاصی دارم. یه جدول ساده در درون هاست دارم. کامپوننت mydac رو روی فرم میذارم و مقادیرشو پر میکنم ، مثل آی پی و یوزر و پسورد و ... . و منتظر میمونم متصل بشه
اما اون پیغام رو میده
فقط یه چیزی هست که حدسم به اون میره
از جایی که من هاست تهیه کردم ، بر روی یک سرور (یک آی پی) چند تا هاست وجود داره
احتمال داره که برای کانکت شدن یک آی پی ولید که متصل به یک هاست باشه مورد نیاز باشه؟
admin
20 / May / 2013, 11:48 PM
سلام .
بایستی nameserver* ای که mysql روش نصبه رو وارد کنید .
مثلا** mysql.youhosting.ir*
javad_rajabloo
25 / May / 2013, 03:23 PM
این روش رو تست کردم . جواب نداد
admin
26 / May / 2013, 04:40 PM
نام دیتابیس اتون رو چک کنید .
مثلا اگه نام دیتابیس شما irandelphi باشه ، برای دسترسی به اون بایستی یک پیشوند مثل us123456878 که خود سرور برای هاست شما مشخص کرده رو اضافه کنید.
یعنی بدین صورت :
کد:
us123456878irandelphi
tashvighi
08 / June / 2013, 03:28 AM
با سلام و ادب
من اینکارو با ADOConnection به شکل زیر انجام میدم و جواب می گیرم، امیدوارم به کار شما هم بخوره.
محتوای ConnectionString این باشه
کد:
DRIVER={MySQL ODBC 5.1 Driver}; SERVER=X; PORT=3306; DATABASE=Y; UID=Z; PASSWORD=P; OPTION=3;
X : نام یا آی پی سایت
Y : نام دیتا بیس
Z : کاربر دیتا بیس
P : رمز عبور
admin
09 / June / 2013, 05:06 PM
ببینید دوستان .چندین روش برای این کار موجوده .
1.ارتباط با دیتابیس mysql* از طریق کامپوننت هایی مثل ado , unidacو ...*که در locall یا host*هیچ تفاوتی نداره ...
فقط یه مسئله ای هست که اونم تفاوت نام سرور و یا ip سروره ، اونم نباید چیز خاصی باشه ...
فقط یه مشکل اساسی در ارتباط با هاست هست که بایستی هاست شما اجازه Remote* شدن رو بده و معمولا اکثرا این رو غیر فعال می کنند.
2.بهترین روش برای ارتباط با دیتابیس روی هاست استفاده از وب سرویس هستش ، مثلا شما یک هاست لینوکس دارید و mysql , php* استفاده می کنید ، کافیه با php *یه وب سرویس بنویسید و تمامی کار ها رو از جمله ارتباط با دیتابیس یا درج و حذف و ... رو تو اون انجام بدید و درlocall فقط یک سرویس رو استفاده کنید ...
این روش دومی هم ایمنه و هم کاربردی تر ...
...
javad_rajabloo
10 / June / 2013, 05:06 PM
سلام به دوستان
من بعد از مدتی ای تاپیک رو فعال کردم
از مهندسین کسی میتونه یه وب سرویس رو به عنوان نمونه بذاره که :
اول به دیتابیس کانکت بشه
بعد عمل درج و ویرایش و حذف رو انجام بده؟
البته اگه کار مشکلی هست همون مورد اول رو هم نمونش رو بذاره خیلی عالی میشه
ممنونم
javad_rajabloo
11 / June / 2013, 09:36 PM
یه نمونه اینجا میذارم که با دلفی xe4 تست شده
در بخش اول کد دلفی هست که یکسری پارامتر رو به سرور ارسال می کنه . سرور ، عملیات رو انجام داده و نتیجه رو برمیگردونه
کد دلفی
کد:
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
url: string;
SS: TStringStream;
SL: TStringList;
begin
url := "<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
SL := TStringList.Create;
try
SL.Add("a=" + IntToStr(4));
SL.Add("b=" + IntToStr(5));
SS := TStringStream.Create("");
try
Id<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>(URL, SL, SS);
ShowMessage(ss.DataString);
finally
SS.Free;
end;
finally
SL.Free;
end;
end;
حالا یک فایل به نام delphi.php در هاست ایجاد کرده و کد زیر را قرار می دهیم
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
با این روش ، میشه کارهای دیگه ای رو هم انجام داد.
admin
13 / June / 2013, 02:06 AM
نقل قول از javad_rajabloo
یه نمونه اینجا میذارم که با دلفی xe4 تست شده
در بخش اول کد دلفی هست که یکسری پارامتر رو به سرور ارسال می کنه . سرور ، عملیات رو انجام داده و نتیجه رو برمیگردونه
کد دلفی
کد:
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
url: string;
SS: TStringStream;
SL: TStringList;
begin
url := "<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
SL := TStringList.Create;
try
SL.Add("a=" + IntToStr(4));
SL.Add("b=" + IntToStr(5));
SS := TStringStream.Create("");
try
Id<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>(URL, SL, SS);
ShowMessage(ss.DataString);
finally
SS.Free;
end;
finally
SL.Free;
end;
end;
حالا یک فایل به نام delphi.php در هاست ایجاد کرده و کد زیر را قرار می دهیم
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
با این روش ، میشه کارهای دیگه ای رو هم انجام داد.
سلام و درود . روش بالا در مورد دیتابیس نیست ، و برای اتصال به دیتابیس دو حالت داریم.
1. هاستینگ رو متقائد کنیم تا امکان ریموت رو فعال کنه ، این میتونه برای یک ip خاص باشه و یا برای All IP ...
اگر برای تمام ip ها باشه که خوب کارمون راحته و فقط با استفاده از کامپوننت هایی همچون uni Dac ارتباط به دیتابیس رو تجربه میکنیم.
اگر هم قرار باشه که فقط بشه برای یک ip خاص باشه که فقط در صورتی قابل اجرا خواهد بود که شما بخواهید از یک هاست به هاست دیگری یا از یک سرور با ip valid به هاست متصل بشید .
2.در روش دوم شما میتونید با php یا هر زبان دیگری یک وب سرویس طراحی کرده و در دلفی اون رو import و اتصال رو انجام دهید که دردسرهای خاص خودش رو داره .
در اینجا من میخوام بعنوان مثال با استفاده از soap به دیتابیس روی هاست کانکت شده و تایید اتصال رو با وارد کردن نام کاربری و پسورد و نام دیتابیس مورد نظر بگیرم.
اگر اتصال انجام شد تایید میشه و در غیر اینصورت ارور میده .
ابتدا فایل wsdl مورد نظر که بایستی با نام test.wsdl ذخیره شود رو ایجاد کردم.
کد:
<?xml version ="1.0" encoding ="UTF-8" ?>
<definitions
name="AfterAction"
targetNamespace="urn:AfterAction"
xmlns:typens="urn:AfterAction"
xmlns:xsd="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
xmlns:soap="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
xmlns:soapenc="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
xmlns:wsdl="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
xmlns="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>>
<message name="connect">
<part name="db_name" type="xsd:string" />
<part name="db_user" type="xsd:string" />
<part name="db_pass" type="xsd:string" />
</message>
<message name="connect_answer">
<part name="return" type="xsd:string" />
</message>
<portType name="AfterActionPort">
<operation name="connect">
<input message="typens:connect" />
<output message="typens:connect_answer" />
</operation>
</portType>
<binding name="AfterActionBinding" type="typens:AfterActionPort">
<soap:binding style="rpc" transport="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> />
<operation name="connect">
<soap:operation soapAction="urn:AfterActionAction" />
<input>
<soap:body use="encoded" namespace="urn:AfterAction"
encodingStyle="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> />
</input>
<output>
<soap:body use="encoded" namespace="urn:AfterAction"
encodingStyle="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> />
</output>
</operation>
</binding>
<service name="AfterActionService">
<port name="AfterActionPort" binding="typens:AfterActionBinding">
<soap:address location="<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> />
</port>
</service>
</definitions>
در مرحله ی دوم فایل server.php که در واقع در اون متد مربوط به اتصال به دیتابیس قرار داره رو قرار میدم.
کد:
<?php
function connect($db_name,$db_user,$db_pass)
{
mysqli_connect("localhost",$db_user,$db_pass,$db_n ame);
if (mysqli_connect_errno())
{
return mysqli_connect_error();
}
else
{
return "connection is ok";
}
}
$server = new SoapServer("test.wsdl");
$server->addFunction("connect");
$server->handle();
?>
حالا کافیه برای ارتباط با این فایلها اونها رو در هاست یا لوکال هاست مورد نظر بریزم و از طریق دلفی اون رو import بکنم.
فقط دو نکته ی زیر رو حتما رعایت کنید.
1.در فایل wsdl اون خطی که آدرس مربوط به فایل server.php رو نوشته رو مطابق با سرور خودتون اصلاح کنید.
2.برای import این وب سرویس آدرس رو به این فرمت وارد نمایید. <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
باز هم تاکید میکنم که بایستی آدرس رو مطابق با آدرس قسمتی که در اونجا فایلهاتون آپلود میشه تنظیم بکنید.
admin
13 / June / 2013, 06:36 AM
دوستان فقط دقت کنید که اول از این آدرس چک کنید
کد:
اگر پورت 3306 باز بود که کارتون خیلی راحت میشه ، کافیه در این قسمت مثلا در دایرکت ادمین روی دیتابیس مورد نظر کلیک کنید و در کادر مقابل Add Host عبارت % رو وارد کنید تا به راحتی با کامپوننت uniDac بتونید با اون دیتابیس کار کنید.