توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت
farzadsanaye
16 / February / 1970, 11:36 AM
سلام به همه اساتید گرامی . من برای ارتباط با اوراکل در دلفی xe4 نیاز به unidac 5.0 دارم دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن . از firedac استفاده کردم ولی در نصب مشکل داره.
نسخه اصلی unidac رو خیلی گشتم پیدانکردم دوستان اگه میتونن لینک دانلود بزارن .
با تشکر از همه دوستان.
b_itman_b
واقعا مرسی.فقط دوتا خواهش
اول اینکه کاربرد هرکدوم از 4 تا کامپوننت بالا رو بگی خیلی لطف کردی و دوم اینکه کامپوننت import&expor رو از اکسل و تکست و ... نداری؟من واسه دلفی 7 رو دارم ولی واسه xe2 نه<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
yanin
خوب تو اینجا هر کی هر کامپوننت مفیدی برای Delphi Xe2*رو میشناسه یا داره بزاره
یه چند تا خودم میزارم
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
فک کنم اینایی که من گذاشتم رو همه دارن و نیازی به توضیح نداره <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
yanin
خب خیلی سادن و پیچیده نیستن*
Ems که برای گزارشگیری تو Excel هستش بعدا برای Import و Export هم میزارم*
Tms و Raize هم مجموعه از کامپننت ها شبیه کامپننت های استاندارد ولی با قابلیت های خیلی بیشتر*
مثلا button استاندارد خیلی سادس و برای تغیر رنگش یا ساخت Button تصویری بدون اینکه Skin کله برنامه رو تغیر بدی باید کد نویسی کنی ولی مثلا برای Raize به سادگی توی تنظیماتش میشه انجام داد*
البته این نمونه خیلی کوچکی بود که توضیحشم کمتر بود*
yanin
خب اینم کامپننت UniDac 4.1.3 برای Delphi Xe2 Update 2
دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
yanin
این شاید کارتو را بندازه*
دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
ولی چرا نسخه 5 رو میخوای مگه 4.1.3 چه مشکلی داره
admin
کامپوننت TMS HTML Controls Pack دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
کامپوننت DevArt UniDAC 4.1.5 توسط شرکت DevArt برای ارتباط بی واسطه با انواع دیتابیس ها طراحی شده است
این کامپوننت در حقیقت شامل کامپوننت های اصلی بسته های معروفی از جمله SDAC, MYDAC, ODAC است
کامپوننت هایی بسیار راحت ، روان و کارا. مد های کاری همزمان و غیر همزمان
نیز پشتیبانی* شده اند و* ده ها ویژگی دیگر که کار با دیتابیس ها را در
دلفی برای برنامه نویسان لذت بخش تر می کند
دیتابیس های پشتیبانی شده عبارتند از :
SQL Server, MySQL, Oracle, Microsoft SQL Server, MySQL, InterBase,
Firebird, PostgreSQL, SQLite, DB2, Microsoft Access, Sybase Advantage
Database Server, Sybase Adaptive Server Enterprise, and other databases
b_itman_b
08 / February / 2013, 08:25 PM
سلام بر دوستان.من کامپوننت DTADOtree رو واسه دلفی 7 و البت اگه دلفی XE2 باشه میخوام.کسی داره؟
b_itman_b
16 / February / 2013, 01:19 AM
دوستان واقعا کسی این کامپوننت رو نداره ؟؟؟!!!!
arman
16 / February / 2013, 09:57 AM
سلام دوستان*
* کسی اطلاعاتی درباره کامپوننت هایی بغیر از *indyUDPserver * که بتونه فریم های UDP رو دریافت یا ارسال کنه داره؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید .
yanin
16 / February / 2013, 01:39 PM
خب میتونی از Unidac 5.1.4 استفاده کنی که Delphi Xe4 رو هم پشتیبانی میکنه*
لینک دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
yanin
08 / June / 2013, 01:35 AM
شرمنده که بعضی از کامپننت ها رو پسوردشون رو نذاشتم*<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
ولی اینجا میخوام پسورد EMS و Raize رو براتون بزارم<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
Password EMS & Raize = <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
*
b_e_shamlu
13 / October / 2013, 10:23 PM
البته اینهم از کامپوننتی که برای تغییر وضعیت کیبرد به فارسی و انگلیسی و ...
خلی عالیه
اینهم لینکش
*
b_e_shamlu
13 / October / 2013, 11:14 PM
این پست را برای کامپوننت های خودم ساختم یادتان باشد به آن سر بزنید
به این پست هم سر بزنید (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
mehdi_201127
14 / October / 2013, 01:09 PM
با سلام خدمت همه ی اساتید محترم
اینجانب کاربر جدید سایت هستم و تازه *برنامه نویسی با دلفی رو شروع کردم و می خوام یه برنامه ای بنویسم که به پایگاه داده اکسس وصل بشه. و سوال دیگه اینکه در این رابطه محاسبات به چه صورت انجام میشن ؟*
*
اگر در این رابطه اطلاعاتی دارید لطفا کمک کنید. ایمیل : mehdi201127@gmail.com
*
با تشکر فراوان*<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
ahmadi613
25 / October / 2013, 10:59 AM
نقل قول از mehdi_201127
با سلام خدمت همه ی اساتید محترم
انشاالله پروژه اي تهيه كرده ام در رابطه با همين موضوع وسعي مي كنم فيلم آموزش هر مرحله اي كه پيش مي رويم در سايت قرار دهيم تا در دسترس كاربران محترم قرار گيرد.مخلص شما هستيم.
b_itman_b
15 / April / 2014, 02:20 AM
سلام.اساتید گرامی کامپوننت DynamicTreeView رو واسه دلفی 7 ندارین؟من داشتم ولی فایلش خراب شده.اگر هم اون نبود یه کامپوننت درخت واسه نمایش جداول می خوام.کسی نیست یه کمکی برسونه؟؟؟
b_itman_b
16 / April / 2014, 03:43 AM
با تشکر از لطف فراوان دوستان!!!
اینم کامپوننت DB DtreeView
یه درخت واسه کارهای قشنگ.اگه در موردش سوال داشتین تا حدودی در خدمتم.