PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در اجرای کامپوننت vidgrab بروی نسخه های rad studio xe و بالاتر

saied685
25 / January / 2016, 06:15 PM
سلام خدمت همه اساتید محترم
بنده کامپوننت vidgrab رو از سایت سازنده دریافت کردم
یه دمو گذاشتن براش
وقتی میخوام اون رو اجرا کنم ، rad studio از کدها خطا میگیره

<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

حجم : 80kb

بنده مبتدی هستم و زیاد متوجه خطا ها نمیشم... ولی تا اونجایی که متوجه شدم ، usesها مشکل دارن...ولی نمیدونم باید چکارشون کنم
اگه کسی از دوستان براش مقدوره ، فایل بالا ( دمو ) رو دانلود کنه و اون رو چک کنه
ممنون

meyti
26 / January / 2016, 09:28 AM
چه خطایی میده - یه عکس ازش بزارین - لطفا خود کامپوننت رو هم آپلود کنید و اینجا بزارید

meyti
26 / January / 2016, 09:41 AM
اگه فقط ارور روی USES هاست باید آدرس کامپوننت رو به دلفی بدی

tools-option-delphi option- library- - library path

آدرس فایل کامپوننت رو پیدا کن رو به دلفی معرفی کن

saied685
26 / January / 2016, 05:39 PM
خیلی ممنون بابت پاسخ سریع
دهن من سرویس شده...ملت همه با c# کارمیکنن و کسی با دلفی کار نمیکنه...کسی نیست آدم راهنمایی کنه
این انجمن رو هم خدا سر راهم گذاشت...
کامپوننت رو آپلود کردم...اینم آدرسش
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
این برای نسخه xe3 هستش
بازم اگه از نسخه های rad studio xe ، نسخه ی خاصی مد نظرتون هستس ، بگین تا آپلود کنم