توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بررسی دلایل کاهش بازدید انجمن
مجید
03 / February / 2016, 12:12 AM
سلام
مدتی هست که از بازدید انجمن بطور محسوسی کاسته شده. فکر میکنید دلیل این امر چیست؟
آیا موقتیست ؟ (مثلا در فصل امتحانات هستیم)
یا اینکه دلفی کاران رو به انقراض هستند؟
و یا اینکه محتوای مطالب انجمن باعث این کاهش شده است؟
admin
04 / February / 2016, 07:30 PM
سلام و درود.
مدتی هست که از بازدید انجمن بطور محسوسی کاسته شده. فکر میکنید دلیل این امر چیست؟
آیا موقتیست ؟ (مثلا در فصل امتحانات هستیم)
به احتمال زیاد مهمترین امر قرار داشتن در فصل امتحانات میتونه باشه و البته باید در نظر داشته باشیم که اکثر کاربران دلفی در ایران سرشون شلوغه و این روزها با توجه به سیر عظیم نیازمندی نرم افزار، مشغول انجام پروژه های بزرگ نرم افزاری هستند.
یا اینکه دلفی کاران رو به انقراض هستند؟
اتفاقا دلفی در این روزها دوباره قدرت گرفته و تعداد استفاده کنندگان این زبان رو به افزایش است.
و یا اینکه محتوای مطالب انجمن باعث این کاهش شده است؟
فکر کنم مهندس باید خودتون دست به کار بشید و باز هم مثل پست بازی آنلاین یک پست جنجالی و تخصصی دیگه رو آغاز کنید ...
مجید
05 / February / 2016, 02:18 AM
فکر کنم مهندس باید خودتون دست به کار بشید و باز هم مثل پست بازی آنلاین یک پست جنجالی و تخصصی دیگه رو آغاز کنید ...
ای بابا مهندس جان من خیلی هنر داشته باشم همون کار ترجمه Help و گروه اینتراوب را بتونم ادامه بدم خیلی کار بزرگی کردم. این روزا هم بیشتر میام ببینم کسی حال ما رو میپرسه یا نه .
b_e_shamlu
06 / February / 2016, 10:35 AM
با سلام خدمت مهندسین عزیز جنابان عربی و مجید
خسته نباشید
برای من هم خیلی جالب بود که چرا این اتفاق افتاده و کمتر کسی به این قسمت سر میزنه
به نظر من یکی از دلایل میتوانه به پاین آمدن محتوا اشاره کرد یعنی اطلاعات داخل سایت وجود داره
برای مثال من در قسمت ساخت برنامه نقلیه، توجه میکنم میبینم که خیلی از دوستانی که به این سایت سر میزنند بیشتر برای برنامه های سر میزنند .
که بتوانند از برنامه های ساخته شده آن استفاده کنند حال بصورت کاربردی یا بصورت پروژه ای
در هر صورت کامپوننت ها هم کم شده .
اما لطفا مهندس مجید سری به این قسمت که گفتم بزنید.
یعنی اگر میخواهیم بازدید کننده ها بیشتر شوند بهتراست که این گونه برنامه ها را بیشتر کنیم
دوم موردی که باعث جذب بازدیدکننده گان میشود این است که چند فقره در حد یک یا دو تا تبلیغ برای فروش کار کنیم که این مورد خیلی زیبا به نظر نمی رسد .
یک مورد که فراموشم شد این است که کمتر به سوالات پرسیده شده جواب داده میشود .
مهندس عربی و مجید جان یک پروژه را شروع کنید شما خیلی زیبا این کار را انجام میدهید.
مجید
07 / February / 2016, 12:13 AM
با سلام خدمت مهندسین عزیز جنابان عربی و مجید
خسته نباشید
برای من هم خیلی جالب بود که چرا این اتفاق افتاده و کمتر کسی به این قسمت سر میزنه
به نظر من یکی از دلایل میتوانه به پاین آمدن محتوا اشاره کرد یعنی اطلاعات داخل سایت وجود داره
برای مثال من در قسمت ساخت برنامه نقلیه، توجه میکنم میبینم که خیلی از دوستانی که به این سایت سر میزنند بیشتر برای برنامه های سر میزنند .
که بتوانند از برنامه های ساخته شده آن استفاده کنند حال بصورت کاربردی یا بصورت پروژه ای
در هر صورت کامپوننت ها هم کم شده .
اما لطفا مهندس مجید سری به این قسمت که گفتم بزنید.
یعنی اگر میخواهیم بازدید کننده ها بیشتر شوند بهتراست که این گونه برنامه ها را بیشتر کنیم
دوم موردی که باعث جذب بازدیدکننده گان میشود این است که چند فقره در حد یک یا دو تا تبلیغ برای فروش کار کنیم که این مورد خیلی زیبا به نظر نمی رسد .
یک مورد که فراموشم شد این است که کمتر به سوالات پرسیده شده جواب داده میشود .
مهندس عربی و مجید جان یک پروژه را شروع کنید شما خیلی زیبا این کار را انجام میدهید.
راستش بنده مدتی هست که حسابی گرفتار شدم ( چیزی شبیه به اغلب دلفی کاران ) !!!!
با این حال اینجا یکی از دل مشغولیهامه . سعی میکنم تقریبا هر روز به اینجا سر بزنم حتی برای یکی دو دقیقه. میدونم که تو این زمان کم نمیتونم برای بقیه مفید باشم ولی بیشتر بخاطر دل خودم میام.
تجربه ثابت کرده برای رونق گرفتن انجمن به تعداد کاربران فعال زیاد که علاوه بر طرح سوال پاسخ گو هم باشند نیاز هست . بنده که هیچ . اگر فرض کنیم مهندس عربی عزیز هم بخوان به تنهایی سایت را بگردانند انرژی کم میارن. به قول خیلی از دوستان (همچون خود شما جناب شاملو) آدم باید به فکر در آمدش هم باشه . البته این حرف شما کاملا درسته . مشکل اونجاست که تقریبا همه ما بیشترین اهمیت را به کسب درآمد میدیم و کمترین اهمیت را به اشتراک گذاری اطلاعات میدیم. حالا فرض کنید ما یک پروژه دیگه را هم شروع کنیم. فکر میکنید چه اتفاقی می افته؟ همه اونایی که به اینجا سر میزدند همون کاری را می کنند که دفعات قبلی کردند. یعنی بازدید میکنند . اگر مطالب براشون جذابیت داشت برای خودشون کپی میکنند . اگر هم جذابیت نداشت بدون اظهار نظری اینجا رو ترک میکنند . اونوقت ما میمونیم و یه چیز دیگه شبیه بازی آنلاین که خودتون دیدید چه بر سرش اومد. حالا اون پروژه که خیلی مفید نبود و موضوعش هم جذابیتی نداشت . هدفش فقط تمرین بود و در پروژه های تمرینی بیشتر هماهنگی بین کاربران و چالش های برنامه نویسی مطرح میشه نه موضوع پروژه . ولی متاسفانه همه اونایی که گفتند موضوع پروژه براشون جذابیتی نداره حتی به خودشون زحمت ندادند که یک بار دیباگ کنند . چه برسه به اینکه مشارکت داشته باشند . اگه مهندس عربی اشکال برنامه را نگرفته بود هیچ کس دیگه ای پیدا نمیشد که موضوع را دنبال کنه . که البته اینم بخاطر مسئولیت پذیری ایشونه. ببخشید من باز رفتم رو منبر!
هدف من از راه اندازی این موضوع فقط این بود که بدونم دلایل کم شدن بازدید انجمن چیه؟
حالا شما میفرمایید پروژه جدید کلید بخوره . بسیار خوب . بسم الله . این گوی و این میدان . اینبار شما شروع کنید بنده قول میدم مشارکت کنم . فقط لطفا اصولی و آموزشی باشه . یعنی طوری باشه که تازه کارها علاقمند بشن و حس کنند حرف جدیدی برای گفتن داریم. من فکر میکنم صرف اینکه یه پروژه شروع کنیم و در آخر هم سورسشو بذاریم اینجا دردی از کسی دوا نمیکنه. منظورم اینه که همونطور که ما سالها پیش از منابع اطلاعاتی تولید شده توسط دیگران استفاده کردیم حالا هم باید از خودمون اثری به جا بذاریم که منابع اطلاعاتی برای نسل بعد باشه . طوری که دیگه کسی نگه دلفی یا اینتراوب یا .... منابع کمی داره و یا مثلا دلفی دیگه مرده و از این جور اراجیف.
b_e_shamlu
08 / February / 2016, 12:09 AM
داداش مجید وقت شما بخیر
دوست عزیز شما خیلی لطف دارید که وقت میزارید و مطالب را میخوانید .
اما داداش من منظور من پروژ نبود بلکه موارد ذیل است . که البته اگه اشتباه بعرض رساند منو میبخشید
برای اضافه کردن کاربر و یوزر و بازدید کننده به نظر میرسه موارد ذیل باشه
1- تبلیغات که اگه باشه بد نیست البته خیلی کم و معقولانه
2- نرم افزار های کوچک که افرادی که ساخته اند را بگذاریم تا استفاده کنند البته نه به آن سادگی که قبلا استفاده میکردند
اگه بشه کاری کرد که قبل از کپی کردن نظر بدهند خیلی خوب میشد .
3- کامپوننت این و نحوه استفاده از کامپوننتها است این مورد هم خیلی کمک میکنه
4- قسمتی هم برای استفاده و آموزش کامپوننتها
5- آموزش کد ها این هم خیلی جالبه البته این نیاز به انرژی خیلی زیادی داره
در آخر باید بگم اگه خواسته باشیم این سایت قوی بشه باید وقت بزاریم و برای این وقت باید درآمدی هم باشه که برای تمامی شما که وقت میزارید درامدی هم داشته باشه پس اول باید به فکر کسب درآمد از این سایت شد . خیلی مهم
باید کاری کرد که ازاین سایت کسب درآمد کرد .
مجید
09 / February / 2016, 01:01 PM
1- تبلیغات که اگه باشه بد نیست البته خیلی کم و معقولانه
2- نرم افزار های کوچک که افرادی که ساخته اند را بگذاریم تا استفاده کنند البته نه به آن سادگی که قبلا استفاده میکردند
اگه بشه کاری کرد که قبل از کپی کردن نظر بدهند خیلی خوب میشد .
3- کامپوننت این و نحوه استفاده از کامپوننتها است این مورد هم خیلی کمک میکنه
4- قسمتی هم برای استفاده و آموزش کامپوننتها
5- آموزش کد ها این هم خیلی جالبه البته این نیاز به انرژی خیلی زیادی داره
در آخر باید بگم اگه خواسته باشیم این سایت قوی بشه باید وقت بزاریم و برای این وقت باید درآمدی هم باشه که برای تمامی شما که وقت میزارید درامدی هم داشته باشه پس اول باید به فکر کسب درآمد از این سایت شد . خیلی مهم
باید کاری کرد که ازاین سایت کسب درآمد کرد .
فرمایشات شما کاملا درسته.
admin عزیز بیا وسط لطفا
الان دیگه وقتشه که از سایت irandelphi کسب درآمد کنیم.
mohamad_a
11 / February / 2016, 04:11 PM
با سلام و خسته نباشيد
موضوعي كه اكثر تازه كارها با زبانهاي برنامه نويسي درگير هستند مگن كدوم زبان برنامه نويسي ؟؟
الان در اكثر دانشگاها زبان سي شارپ را تدريس مي كنند مگه زبان دلفي قدرت و كارائيش كمتر از سي شارپ هست ؟؟
شما مديران بايد يه پروژ در يك بازه زماني با برنامه ريزي از قبل شده انجام بدهيد كه ويژگيهاي زير را داشته باشد ؟؟
1- مدت آن مشخص باشد مثلا 3 ماهه يا 2 ماهه ...
2- نوع كامپونتها گذاشته شود و از كامپونتهاي استفاده شود كه اكثر برنامه نويسان حرفه اي از آن استفاده مي كنند
3- پروژه به گونه اي باشد كه جنبه آموزشي هم داشته باشد
4 - حداقل از چند جدول استفاده شود
5 - از بانك اطلاعاتي اكسس كه همه با آن آشنائي دارند استفاده شود
6 - برنامه قابليت دسترسي براي كاربران با مجوز داشته باشد
با تشكر
admin
11 / February / 2016, 04:31 PM
سلام و درود خدمت تمامی دوستان.
بنده رسما اعلام میکنم تمام مدیرانی که فعالیت دارند می توانند تبلیغاتشون رو در قالب بنر برای من ارسال کنند تا به صورت رایگان در هر قسمتی از انجمن که مدنظرشون باشه قرار داده بشود.
حتی اگر مایل باشید میتونم قسمتی رو برای فروش آنلاین پروژه های شما دوستان اضافه نمایم...
مجید
14 / February / 2016, 07:10 AM
سلام و درود خدمت تمامی دوستان.
بنده رسما اعلام میکنم تمام مدیرانی که فعالیت دارند می توانند تبلیغاتشون رو در قالب بنر برای من ارسال کنند تا به صورت رایگان در هر قسمتی از انجمن که مدنظرشون باشه قرار داده بشود.
حتی اگر مایل باشید میتونم قسمتی رو برای فروش آنلاین پروژه های شما دوستان اضافه نمایم...
سلام بر admin عزیز
خیلی هم عالیست
جناب شاملو بفرمایید اینم از بستر مناسب. بقیه دوستان هم بفرمایند وسط. به قول معروف یه سفره ای پهن شده با هم بشینیم دورش و ...
b_e_shamlu
14 / February / 2016, 09:39 AM
با سلام خدمت جناب مهندس عرب و جناب مهندس مجید عزیز
مهندس مجید جان چند سوال دارم
برنامه ای مد نظرمه که جداولش داخل یک سایت باشه یعنی سرور آن و برنام اپلیکشن برای گوشی ساخته بشه که یک حسابداری انجام بدهد البته برای اعضاء که هزینه های خود را پرداخت کردهاند و همچینی یک نرم افزار هم روی کامپیوتر نصب شود که به همان اطلاعات دسترسی داشته باشد چه عملیاتی و چه کاری باید کرد
خلاصه سوال : یک سرور داخل اینترنت یک برنامه که کار حسابداری انجام دهد. که هم قابلیت نصب روی گوشی داشته باشد و هم روی کامپیوتر
مجید
14 / February / 2016, 02:46 PM
سلام جناب شاملو
احتراما اگه ممکنه سوالتونو در بخش مناسب طرح کنید تا کاربرانی هم که مطالب را دنبال می کنند از نظم موجود در انجمن پیروی کرده و همچنین بر اعتبار اینجا افزوده شود.
ضمنا اگه ممکنه درباره سوالتون بیشتر توضیح بدید . من که چیز زیادی دستگیرم نشد!
با تشکر فراوان
b_e_shamlu
17 / February / 2016, 01:56 PM
سلام مهندس جان
بله درست می فرمایید . چون سوالم مربوط به این بخش میشود گذاشتم
می بخشید .