توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای عجیب در بازگشت از یک فانکشن
surushm
13 / February / 2016, 10:55 PM
با سلام
دوستان باتجربه لطفا راهنمایی کنند.
من با صدا کردن یک فانکشن که در یک یونیت دیگر قراردارد و ریختن آن مقدار برگشتی در یک edit1.text با خطا مواجه میشوم(َaccess violation)
و باید نام فرم را حتما قید کنم ولی وقتی
ٍEdit1.Text:='1' مشکلی ندارد ولی وقتی
Edit1.text:=ValueRead(1) با خطا مواجه میشوم و باید بصورت زیر بنویسم
ّForm1.Edit1.Text:=ValueRead(1)
نکته اینکه قبل از صدا زدن فانکشن همان Edit مشکلی ندارد. و مشکل این است که از خط صدا زدن فانکشن باید تمامی اشیا (ابجکت)ها را با نام فرم استفاده کنم. مشکلم کجاست؟؟؟؟ راهنمایی فرمایید.
با تشکر
س. محمدزاده
مجید
14 / February / 2016, 07:04 AM
سلام بر شما
لطفا برای صرفه جویی در زمان در صورت امکان سورس قرار دهید
اما برای اینکه دست خالی نرفته باشید باید عرض کنم که احتمالا شما در برنامه خود به یک شی از فرمی مراجعه کردید که هنوز آنرا ایجاد نکره اید. خطایی که با آن مواجه شدید ممکن است مربوط به تابع نیز باشد . به همین دلیل بنده نمیتوانم بدون دیدن سورس شما نظر قطعی را اعلام کنم.
surushm
15 / February / 2016, 12:25 AM
آقا مجید عزیز متشکرم از پاسخ شما
فرم مربوطه ضمیمه گردید.
ارادتمند
س.محمدزاده
مجید
15 / February / 2016, 07:13 AM
آقا مجید عزیز متشکرم از پاسخ شما
فرم مربوطه ضمیمه گردید.
ارادتمند
س.محمدزاده
متاسفانه سورس ناقص است
لطفا سورسی بدهید که قابل اجرا و دیباگ باشد . شما حتی فایل dfm را هم ارسال نکردید.
surushm
15 / February / 2016, 01:54 PM
با سلام
برای سادگی سورس را کوتاه کردم گفتم شاید برای شما ساده تر باشد. مع الوصف سورس کامل به ضمیمه ارسال گردید.
متشکرم
مجید
16 / February / 2016, 07:18 AM
سلام
با عرض شرمندگی من نمیتونم از کدهای شما سر در بیارم
از بقیه کاربران (خصوصا admin عزیز) تقاضا دارم به این موضوع ورود کنند و دلیل خطای موجود را پیدا کنند.
surushm
16 / February / 2016, 02:26 PM
با سلام
آقا مجید متشکرم از تلاش شما برای حل مشکل. من یک سورس کوچکتر درست میکنم شاید بتوانیم مشکل را پیدا کنیم.
با تشکر
SayeyeZohor
16 / February / 2016, 10:12 PM
با سلام
برای سادگی سورس را کوتاه کردم گفتم شاید برای شما ساده تر باشد. مع الوصف سورس کامل به ضمیمه ارسال گردید.
متشکرم
سلام
دوست عزیز سورس شما شاید کوتاه شده باشه ولی وابستگی سورستون به کامپوننت های خاص و عدم امکان دیباگ گیری توسط دوستان رفع مشکل شما رو سخت می کنه
ShowMessage(Edit1.Parent.Name);
تست کن ببین عایا این edit مربوط ب همین فرم اه ؟ یا سرکاریه؟
در این دو تا یونیت شما این فانکشن رو تکرار نکردی ؟
uses MainUn3, DM_U;
ممکن اه چون use شده ...
surushm
23 / February / 2016, 09:39 AM
سلام و متشکرم. بله حق با شماست.
ابزاری که استفاده شده براحتی و بدون هیچ تاثیری میتوان با کامپوننت ادیت خود دلفی جایگزین کرد. من خودم این کار را خواهم کرد و ضمن کوتاه سازی سورس دوباره ارسال میکنم.اشکال کلی در این است که بعد فراخوانی فانکشن آبجکت های فرم موجود که ار این محل فانکشن را صدا زده شده بدون نام فرم قابل شناسایی نیست.
باز هم تشکر