توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل عجیب
yanin
15 / February / 1970, 08:30 AM
با سلام من امروز به یه مشکل خوردم که خیلی برام عجیب بود امیدوارم
کسی پیدا شه تا منو برا حل این مشکل کمک کنه
من یه برنامه مینویسم که توش از Database Access استفاده میکنم من تو فیلد دارم به اسم Adress 1 , Adress2
که هر دو از نوع Text هستن بعد من تو یه قسمت نیاز دارم که این دو فیلد رو با هم ترکیب کنم و یه Full_Adress بسازم
من این کارو با استفاده از Query و این کد
Select * , Adress1 +" - "+ Adress2 as Full_Adress
انجام دادم دیشب کامپایل کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی امروز یه Error میده که من دلیلشو نمیفهمم
اخه من از دیشب تا حالا کاری رو برنامه انجام ندادم اصلا دلیل این Erorr رو نمیفهمم
Erorr اینه :
Type Mismatch for field Full_Adress expecting WideMemo actual WideString
yanin
15 / February / 1970, 04:06 PM
کسی نیست جواب ما رو بده*<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
yanin
تو این Query*
Select من تمام فیلد ها هست ولی مشکل من فقط با فیلد Full_Adress که ترکیبی از دو فیلد Adress1 و Adress2 هست که تو Access تعریف شدند و از نوع Text هستن اینم کل دستوری که تو این Query هست*
Select * , Adress1 +" - "+ Adress2 as Full_Adress
From ((Order_Info O INNER JOIN Unity_Info U on O.C_Unity = U.Unity)
INNER JOIN Personal_Info P on O.Personal = P.P_Num)
Order By S_TIME
yanin
نه مشکل " نبود اگه دقت کرده بودید من گفتم شب کامپایل کردم و مشکلی نبود و بدون تغییر ولش کردم صبح قبل از ادامه دادن و کدی نوشتن دوباره کامپایل کردم و به این مشکل خوردم *و میدونم این Erorr چیه و طبق فرمایش شما رفتم و سایز هر Adress رو*
تو Access به 40 تغییر دادم دیگه فک نکنم بزرگ باشه برای این خطا ولی بازم این خطا رو میده هرچی با سایز بازی میکنم هیچ تغییری تو خطا ایجاد نمیشه*
admin
سلام.خسته نباشید.
میشه دقیقا select اتون رو بزارید ...
admin
سلام. کدتون رو در دلفی هم همینطور نوشتید ؟
مثلا :
کد:
DBGrid1.DataSource:=DataSource1;
ADOQuery1.SQL.Clear ;
ADOQuery1.SQL.Add("Select * , Adress1 +" - "+ Adress2 as Full_Adress
INNER JOIN Personal_Info P on O.Personal = P.P_Num)Order By S_TIME") ;
ADOQuery1.Open;
اگر مثل بالا نوشتید ، به مدل زیر تغییرش بدید :
کد:
DBGrid1.DataSource:=DataSource1;
ADOQuery1.SQL.Clear ;
ADOQuery1.SQL.Add("Select * , Adress1 +"" - ""+ Adress2 as Full_Adress
INNER JOIN Personal_Info P on O.Personal = P.P_Num)Order By S_TIME") ;
ADOQuery1.Open;
ضمنا این اروری که میده مربوط به اینه که دیتای ورودی اتون طول اش بعد از ترکیب یعنی جمع آدرس اول و
دوم *خیلی زیاد میشه ...آدرس های کوچک را وارد کنید . درست میشه ...
admin
اگه امکان داره کدتون رو آپلود کنید تا مشکل اش رو رفع کنم...
ebino
16 / February / 1970, 11:36 AM
خوب دوست من این خطا از نوع فیلد ها گرفته شده و شما احتمالا یکی از فیلد ها را memo و دیگری فلید های دیگر را widestring استفاده کردید . خطا که اینو میگه
ahmadi613
نقل قول از yanin
کسی پیدا نشد مشکل ما رو حل کنه*
باسلام
در جدول كسس كه دو تا فيلد آدرس داري درهمين جدول يك فيلد ديگر بساز به نام address3(يادت باشه سايز اين فيلد بيشتر از جمع سايز دوفيلدadres1وdbedit باشد) وروي فرم برنامه ات كه دوتا مولفه dbedit قراربده وآن دو را به دو فيلد adres1وadres2* وصل كن تا دو آدرس* را نشان دهد .
با هر روش* كه اطلاعات به جدول اضاف مي نمايي باهمان روش* محتويات dbgrid1 وdbgrid2 كه از نوع text مي باشند در فيلد address3 قرار بده (اگر فرمول اضاف كردن اطلاعات به جدول را ديده بودم عين فرمول را برايت مي نوشتم ولي
مي تواني از دو فرمول استفاده كني* ويا از and* بين دو فرمول
قرار دهي).
b_itman_b
نمیدونم پرهام جان ولی چیزی که فکر میکنم و این که این کد بدون تغییر قبلا جواب میداده و الان جواب تمیده به علت نوع داده ای هیت که وارد می کنید.مثلا دو تا آدرس رو جداگانه از دو Memo میخونه و ثبت میکنه ولی حالا نمیتونه دوتا memo رو باهم جمع کنه.یه چیزی تو این مایه ها ولی اگه مشکلت رو پیدا کردی به ماه بگو تا درس بگیریم
b_itman_b
سلامآقا من فیلمت رو دیدم و عینا اجرا کردم.حق با توست.ولی جالبه که اگه بانکت رو به اکسس 2003 تغییر بدی و موتور Jet4 اونوقت این مشکل نیست.کلی باهاش کلنجار رفتم ولی نشد.جالبه اگه به Memo بزاری و مقدار فیلد Fn رو برابر با Text* اون قرار بدی (البته بدونه اینکه از Widememo به widestring تغییرش بدی) اونوقت مقدار اون فیلد رو در memo* میبینی.هرچی هست از این اکسس 2010 باید باشه یا موتور اتصال مربوز به اون
b_itman_b
مدیرجون منم پروژه شمارو دانلود کردم.همون مشکل رو داشت.نمیدونم چرا.بعد اون دو تا کدی که گذاشتین کد اولی مربوط به کدوم شی و کدوم رویداده؟؟؟
b_itman_b
به قول معروف : ها ای که گفتی یعنی چه؟چه کامپوننتیه؟
b_itman_b
آقا صلوات بفرستین.این کامپیوتره آدم نیست که شعور داشته باشه.گاهی اوقات گیر میده ولم نمیکنه.
من الان دوتا سوال دارم.
اول اینکه پرهام جان من از کرک شما استفاده کردم و Update2* می باشم.حال پطور میتونم بشم Update 4 که بتونم از این کامپوننت ها استفاده کنم؟
دوم اینکه من خودم به یه مشکل تو دلفی 7 ام خوردم.وقتی میخوام برنامه ام خط به خط اجرا بشه نمیشه.خطوطی رو که انتخاب میکنم (اگه اشتباه نکنم میگن Trace) رو اصلا به حساب نمیاره(هیچکدوم از خزوز برنامه ام رو) و انگار شما خطوطی مثل begin* یا end رو انتخاب کردین.مشکل از کجاست؟
b_itman_b
مرسی پرهام جان.مشکل دوم من رو نمیدونی چه جوری حل کنم؟
b_itman_b
واقعا سواله من اینقدر سخته که کسی جواب نمیده؟<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
yanin
بزارید یه سوال دیگه بکنم ، امکان داره یه ویروس بتونه اینکارو کنه
yanin
فک کنم با این ویدیو کاملا مشکل رو نشون داده باشم*
و ثابت کرده باشم که به کد نویسی ربطی نداره چون من تو این اصلا کدی ننوشتم*
و فرمایش شما رم اجرا کردم و بجای استفاده از N+" _" +F کلا " - " رو حذف کردم که بدونید مشکل از اونم نیست*
دانلود ویدیو* (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
yanin
کسی پیدا نشد مشکل ما رو حل کنه*
yanin
درست است ولی مد نظر من دلیل این Error هست دلیلش چیه و چرا این Error رو میده و چه جوری میشه Error رو برطرف کرد
yanin
والا تو این پرژه نه تنظیمات داشتم نه چیزی یه Dbgrid ساده بود با 1 کانکشن و یه query*
خیلی ساده هیچ کدی هم ندادم ولی باز این Erore رو داد میخوایید اونو براتون Upload میکنم*
دانلود پرژه تست که تو فیلم دید* (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
yanin
Mahdy کد شما رو تست کردم جواب نداد لطفا فیلمو نگاه کنید دقیق
Admin*عزیز من کدی که شما گفتید رو هم اصلاح کردم باز هم اون Error رو داد و هیچ تغییری توش ایجاد نشد
واقعا گیج شدم نمیدونم چرا این مشکل به وجود میاره
اگه میشه خودتون دقیقا عین b_Itman_b (برهان) تست کنید تا باور کنید
ایده من اینه که به خاطر Update access یا Windose باشه چون شب کامپایل کردم گفتم سالم بود ولی وقتی
صبح دوباره کامپایل کردم این مشکل به وجود اومد تنها اتفاقی که میتونه افتاده باشه فقط Update هست ولی بازم نمیدونم چه ربطی به این موضوع داره و چجوری حل میشه
ولی فک میکنم اتفاقی که الان داره میوفته اینه که دلفی من نمیتونه ترکیب 2 تا TwideString رو به عنوان یه TwideString دیگه قبول کنه و از ترکیب اونا فقط TwideMemo رو میسازه
yanin
من این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی پرژه شما هم همون Erorre رو داد من خیلی قبل هم این به ذهنم رسید که شاید مشکل از سیستم من باشه برا همین باور کنید 15 بار ویندوز رو عوض کردم به طریق مختلف سیستم رو کلا پاک کردم ولی واقعا گیج شدم اگه مشکل من به این سادگی بود که نمینوشتم مشکل عجیب اگه تو فیلم دقت کرده باشید همه چیز Default هست*و*Fn رو TwideStringField هستش و برا همینه اون Erorre رو میده وقتی Fn رو TwidememoField میکنم دیگه اون Erorre رو نمیده ولی چیزی هم تو بانک نشون نمیده البته تو Field*ّFn چیزی نشون نمیده و فقط نوشته Memo*
yanin
اینی که ادمین زحمت کشیدن رخداد ongettext هر کدوم از فیلد هاست ولی من مشکلمو با کامپننت*
Unidac حل کردم*
yanin
با تشکر از ادمین ولی ورژن دلفی شما باید با UniDAC همخونی داشته باشه اگه نداشته باشه کامپننت باعث یه Error تو دلفی شما میشه من قبلا اینو تجربه کردم اونی که ادمین زحمت کشیدن V4.1.5 هست و برای Update 4 Delphi Xe2 میباشد*
ولی اگه دلفی رو با اون کرکی که من تو وبلاگ گذاشته بودم اکتیو کردی دلفی تو Update 2 هست و باید از ورژن V4.1.3 استفاده کنی*
این جا رو نگاه کن توضیح دادن*
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
If you are using RadStudio XE2 without updates or with Update 1, you should use UniDAC 4.0.1 or 4.0.2,
if you have RadStudio XE2 Update 2 or 3, you should use UniDAC versions 4.1.3 or 4.1.4,
if you have RadStudio XE2 Update 4, you should use UniDAC versions 4.1.5 or 4.1.6,
the latest RadStudio XE2 Update 4 HotFix 1 is supported of UniDAC since the version 4.2.7
yanin
ولی من هنوزم به جواب درست نرسیدم علت این مشکل من چی بود و چرا با بانک mdb جواب میده ولی برای accdb نه
اونی هم که ادمین شما گفتید برای نمایش Memo در DBGrid هست ولی من میخوام بانکم اون فیلدو به جای memo به من String بده*
yanin
منم دقیقا مشکلم همینجاست*
چرا باید ترکیب دو فیلد String در Accdb بشود Memo و وقتی String میکنی اون Errore رو بده ولی در mdb به سادگی String بشه و هیچ مشکلی نداره و چرا همون Accdb توی Ado با این مشکل روبرو هست ولی در کامپننت UniDac نه وچرا یه دفعه این مشکل درست شد*
راستی ابی مشکل اینجا نیست که فیلدو memo میکنم چون وقتی memo هست ایرادی نمیگیره وقتی String هست Errore میگیره
yanin
خب چرا از اون کامپننت استفاده کنی گفتم اون برای Update 4 بیا من تو قستم کامپننت دانلود Unidac 4.1.3 رو که برای Update 2 هست میزارم*
mahdy-asia
با توجه به گفته های شما مشکل می بایست از وقتی شروع شده باشه که شما رکورد جدیدی در جدول ثبت کردید یا تغییر در یک رکورد ایجاد نمودید اما چون کد تغییری نکرده انتظار خروجی یکسان را دارید.
من حدس می زنم اگر فیلدهایی را که می خواهید با هم ترکیب نمایید در تابع Isnull(fieldname,"")* بنویسید مشکل تون حل بشه
admin
مهندس yanin.
فیلم رو دیدم. لطفا فایل پروژه رو آپلود کنید تا مشکلش رو حل کنم.اوکی ؟
ضمنا این لینک رو بخونید :
البته مضمونش اینه :
*If need to Ignore this problem, you need to
* set
* *SQLConnection.Params.Values["UseUnicode"] := "False";
or Open the .dfm file and replace *TStringField with TWideStringField. Remember to rename the field names define in the pas files too.
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
admin
سلام .مشکلتون فقط همینجاست :
* کد:
ADOQuery1FN: TWideMemoField;*
* ADOQuery1N: TWideStringField;*
** ADOQuery1F: TWideStringField;
تغییرش بدید به این:
کد:
* ADOQuery1FN: TWideStringField;***
ADOQuery1N: TWideStringField;*
** ADOQuery1F: TWideStringField;
admin
سلام. پروژه رو براتون آپلود کردم ، هیچ ایراد و اروری در سیستم من نمیگیره ، اگه تو سیستم شما کار نمیکنه ، حتما سیستمتون مشکل داره.اوکی ؟
دانلود پروژه : دانلود (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
admin
نقل قول از yanin
من این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی پرژه شما هم همون Erorre رو داد من خیلی قبل هم این به ذهنم رسید که شاید مشکل از سیستم من باشه برا همین باور کنید 15 بار ویندوز رو عوض کردم به طریق مختلف سیستم رو کلا پاک کردم ولی واقعا گیج شدم اگه مشکل من به این سادگی بود که نمینوشتم مشکل عجیب اگه تو فیلم دقت کرده باشید همه چیز Default هست*و*Fn رو TwideStringField هستش و برا همینه اون Erorre رو میده وقتی Fn رو TwidememoField میکنم دیگه اون Erorre رو نمیده ولی چیزی هم تو بانک نشون نمیده البته تو Field*ّFn چیزی نشون نمیده و فقط نوشته Memo*
پس برای نمایش داده ها* از روش اشاره شده در لینک زیر استفاده کنید :
اطلاعات شما به صورت زیر نمایش داده میشه
حالا میشه به این صورت نمایش اشون داد
کد:
procedure TForm1.DBTableDataGetText(
*Sender: TField;
*var Text: String;
*DisplayText: Boolean);
begin
*Text := Copy(DBTableData.AsString, 1, 50);
end;
و همچنین به این صورت ویرایش اش کرد ، والبته میشه هر رویداد دیگه ای رو هم انتخاب کرد...
کد:
procedure TForm1.DBGrid1KeyDown(
*Sender: TObject;
*var Key: Word;
*Shift: TShiftState);
begin
*if Key = VK_RETURN then
*begin
* *if DBGrid1.SelectedField = DBTableData then
* *with TMemoEditorForm.Create(nil) do
* *try
* * *DBMemoEditor.Text := DBTableData.AsString;
* * *ShowModal;
* * *DBTable.Edit;
* * *DBTableData.AsString := DBMemoEditor.Text;
* *finally
* * *Free;
* *end;
*end;
end;
Displaying and editing MEMO fiels in Delphi"s TDBGrid
(<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
admin
به اینجا یه نگاهی بندازید :* <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
کامپوننت DevArt UniDAC 4.1.5 توسط شرکت DevArt برای ارتباط بی واسطه با انواع دیتابیس ها طراحی شده است
این کامپوننت در حقیقت شامل کامپوننت های اصلی بسته های معروفی از جمله SDAC, MYDAC, ODAC است
کامپوننت هایی بسیار راحت ، روان و کارا. مد های کاری همزمان و غیر همزمان
نیز پشتیبانی* شده اند و* ده ها ویژگی دیگر که کار با دیتابیس ها را در
دلفی برای برنامه نویسان لذت بخش تر می کند
دیتابیس های پشتیبانی شده عبارتند از :
SQL Server, MySQL, Oracle, Microsoft SQL Server, MySQL, InterBase,
Firebird, PostgreSQL, SQLite, DB2, Microsoft Access, Sybase Advantage
Database Server, Sybase Adaptive Server Enterprise, and other databases
ضمنا کامپوننت مورد نظر رو هم میتونید از اونجا دانلود کنید ...
admin
نقل قول از yanin
ولی من هنوزم به جواب درست نرسیدم علت این مشکل من چی بود و چرا با بانک mdb جواب میده ولی برای accdb نه
اونی هم که ادمین شما گفتید برای نمایش Memo در DBGrid هست ولی من میخوام بانکم اون فیلدو به جای memo به من String بده*
مهندس جان مثل اینکه صورت سوال رو فراموش کردید ، شما فقط دو تا فیلد داشتید و قرار بود نمایش فیلد رو در dbgrid
داشته باشید و مشکلی در نمایش اشون در خود اکسس نداشتید (مقادیر داخل بانکتون قابل مشاهده بودند )...
admin
سلام b_itman_b (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>) جان. کجای این سوال سخته <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
به جای Run کردن برنامه ابتدا F8 رو بفشارید ، بعدش هم با فشردن کلید F7 مرحله به مرحله اجرای برنامه رو ببینید .
هیچ مشکلی هم نداره .اوکی ؟
b_itman_b
22 / July / 2013, 07:14 PM
مدیر جون ؟؟؟<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
بابا دمت گرم.نگاه کن من قبلا که دلفی 7 رو رو XP داشتم روی کدهایی که شک داشتم (مثلا دستورات یک کلید) کلید F5 رو میزدم و اون خط قرمز میشد و موقع اجرای برنامه وقتی به اون خط می رسید Stop میکرد و میتونستی ببینی چه بلایی سره اون خط میاد.
حالا اگر خطوطی رو مثل Begin یا* End رو قرمز کرده باشی ، یه ضربدر کوچیک کناره اون خط میومد و رنگ قرمزش(البته موقع اجرا) سبز تیره مشد و برنامه بهش محل نمیزاشت.(انگار نه انگار که این خط رو انتخاب کردی).
حالا من دلفی7 رو روی ویندوز 7 نصب کردم ولی هر خطی رو انتخاب میکنم واسه قرمز شدن ، انگار مثلا begin یا* end رو انتخاب کردم و برنامه روی اون خط* stop نمیکند.
امیدوارم منظورم را رسانده باشم
admin
22 / July / 2013, 08:39 PM
سلام.
برای trace کردن از F8 و F7 و Shift + F7* استفاده میکنیم.
و اما برای کار شما (BreakPoints)، ابتدا با F5 نقاطی رو که فقط مد نظرتونه که چک کنید انتخاب می کنید و سپس با فشردن F4 میتونید فقط در اون نقاط برنامه رو نگه داشته و چک کنید .
فقط یه بحثی هست که اگه شما احیانا روی event ها یا توابع این کار رو انجا میدهید بایستی بعد از اجرای نرم افزار حتما اون event صورت بپذیرد ، مثل اگه در رویداد keypress کدی رو انتخاب کردید (با F5) باید حتما یک کلید رو بفشارید.اوکی؟
امیدوارم جوابتون رو داده باشم.
b_itman_b
28 / July / 2013, 06:11 PM
به قولا مامان بزرگا الهی دورت بگردم مدیرجون.میدونم خودم.مشکل من اینه که هر خطی رو انتخاب میکنم که موقع اجرا روی اون واسته ، نمیشه.شما تو پروژه ات یه خط رو که فقط توضیحات هست و با "//" شروع میشه رو انتخاب کن (F5) بعد میبینی که بعد از اجرای پروژه اون خط سبز تیره میشه که یعنی این خط اصلا دستور نسیت.حالا من هر خطی رو که انتخاب میکنم همین شکلی میشه.البته تو دلفی 7 بنده.نمیدونم مشکل از کجاست.ولی بیخیال پیداش میکنم
admin
29 / July / 2013, 02:36 AM
سلام مهندس.
آقا احتمالا نسخه ی دلفی شما مشکلی داره ...
این عکس رو ببینید ، دقیقا*کرسر روی*نقطه ی مورد نظر واستاده ...
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
مجدد دلفی رو نصب کنید ، امیدوارم مشکلتون حل بشه ...