PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با اینتراوب در دلفی xe10

hmiran
01 / November / 2016, 09:32 PM
با سلام خدمت دوستان . میخوام با اینتراوب در دلفی ایکس ای 10 کارکنم اما متاسفانه به مشکلی برخوردم . پروژه رو باز میکنم به عنوان مثال یه دکمه میزارم و کامپایل می کنم برنامه ران میشه ولی در صفحه باز شده اثری از دکمه نیست . عکسش رو میزارم . ممنون میشم اگه کمک کنید . تشکر
410
411
412

مجید
01 / November / 2016, 10:18 PM
به احتمال زیاد باید تنظیمات امنیتی مرور گرتونو باز بینی کنید . اونجایی که به اجرای جاوا اسکریپت اشاره میکنه. . شاید هم لازم باشه که از یک مرور گر دیگه مثل فایر فاکس استفاده کنید.

mrtr0101
02 / November / 2016, 11:49 PM
سلام
احتمال زیاد شما فرم دیگه توی اینتراوب طراحی کردید و بطور پیش فرض اون فرم فرم اصلی برای شروع پروژه است . اگر فرم دیگه دارید در قسمت تعریف توینت های پروژه ای کد را اضافه بکتید .
TIWForm2.SetAsMainForm;

{$R *.res}

begin
TIWForm2.SetAsMainForm;
TIWStart.Execute(True);
end

hmiran
08 / November / 2016, 10:56 AM
با تشکر از شما . با تنظیمات فایرفاکس کمی ور رفتم درست شد اما اکسپلورر نه . ظاهرا مشکل در تنظیماته

hmiran
15 / November / 2016, 02:02 PM
آقا من روانی شدم . با هزار بدبختی با موزیلا ران میکنم اما تا یه کامپوننت کانکشن مثل adoconnection میزارم رو فرم و ران میکنم دوباره ران نمیشه ولی وقتی برش میدارم ران میشه . کمممممممممک

mrtr0101
26 / November / 2016, 10:20 PM
سلام نمونه پروژتون رو برای من ایمیل بکنید ببینم چه مشکلی داره
jahani.mr@gmail.com