توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شروع کار ایجاد نرم افزار با قابلیت بروزرسانی (Update) از طریق اینترنت
ace
01 / January / 2013, 04:06 PM
سلام دوستان، برای شروع نوشتن نرم افزاری که خودش یا اجزاش ( مثلاً ریسورس فایل یا فایل dll ) از طریق اینترنت قابلیت بروزرسانی داشته باشند باید از کجا شروع کنم؟
اگر امکانش هست فقط به گفتن اسم کامپوننت بسنده نکنید، نیاز به یه راهنمایی خوب واسه شروع کار دارم.
ممنونم.
b_itman_b
02 / January / 2013, 01:06 AM
بنده در کل منظور حضرتعالی رو درک نکردم.میشه بیشتر توضیح بدی
ahmadi613
02 / January / 2013, 08:36 PM
باسلام
البته منظورupdate بروز رساني نرم افزاري كه شما در سايت ويا در فضاي اينترنتي به صورت آپلود بوده مي باشد كه ممكن است براي فروش ويا استفاده ديگران به هر شكل باشد .چون سورس اين نرم افزار يعني نرم افزار مادر در اختيار خودت مي باشد و ممكن است او را تغيير ويا ارتقا دهيد ومي خواهي كساني از اين برامه استفاده مي كنند نيز از نرم افزار تغيير يافته شما استفاده كنند مي بايست مجددا نرم افزار راپس از تغييرات در سايت ويا در فضاي اينتر نتي قرار دهي تا مشتريان ويا.... استفاده نمايند.البته از سوال شما من اين جور برداشت نمودم و جواب دادم كه اميد وارم جواب من كمي به دردتان بخورد موفق باشيد
yanin
04 / January / 2013, 05:36 AM
به نظر من بهترین راه برای این کار استفاده از کامپننت Tms هست
TWebUpdate
اینم لینکش <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
البته کامپننت TmgWebUpdater هم هست
که تا دلفی Xe2 رو هم ساپورت میکنه
mahmood
20 / November / 2014, 09:31 PM
با سلام به کلیه دوستان
من هم چندین سال است که دلفی کار میکنم
در زمینه پردازش تصویر، ارتباط سخت افزاری سریال ، tcp و ...
اگه مایلید آموزش رو بهتر پی بگیریم - بعضی دوستان فقط یک لینک میدن ولی سایت های خارجی خیلی خوب یاد میدن.
باید این خصوصیت خودمان را اصلاح کنیم
admin
20 / November / 2014, 10:23 PM
با سلام به کلیه دوستان
من هم چندین سال است که دلفی کار میکنم
اگه مایلید آموزش رو بهتر پی بگیریم - بعضی دوستان فقط یک لینک میدن ولی سایت های خارجی خیلی خوب یاد میدن.
باید این خصوصیت خودمان را اصلاح کنیم
سلام و درود.
خوشحال میشیم از تجربیات اتون استفاده کنیم...
خصوصا در زمینه های تخصصی اتون