PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رفع ارور SUSPECT از دیتابیس

b_itman_b
16 / February / 1970, 11:36 AM
ممنون مدیر جون.فقط یه سوال این دستورات رو باید کجا بنویسیم؟در محیط Query Analizer ؟

b_itman_b
ببخشید.اصل سوالم یادم رفت.این Error اصلا یعنی چی و چه جایی اتفاق می فته؟همونطور که قبلا گفتم من تجربی کارم.
به یکی از همشهریای من میگن 12 امام رو میشناسی؟میگه آره.میگن اسم ببر میگه اینجوری نه ، اگه ببینم میشناسم!!!
حکایت کاره منم همینه شاید به این ارور یا اتفاقی که سره این ارور رو بانک میاد ، برخورده باشم ولی نمیدونم اسمش چیه و از کجا بفهمم مشکل چیه؟بازم ممنون

admin
سلام دوستان.
امروز تو اداره یه مشکلی پیش اومد که مجبور شدم دیتابیس رو که SUSPECT شده بود ، تعمیر کنم.
مراحل به صورت زیر می باشد .اول دیتابیس رو به حالت EMERGENCY میبریم:
کد:

ALTER DATABASE *dbName *SET *EMERGENCY

در مرحله ی بعدی به حالت تک کاربره میبریم :

کد:

ALTER DATABASE *dbName * SET SINGLE_USER

سپس با دستور زیر دیتابیس رو تعمیر می کنیم:

کد:

DBCC CheckDB (dbName , REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS)

و در پایان مجدد دیتابیس رو به مد چند کاربره بر میگردانیم :
کد:

ALTER DATABASE *dbName *SET MULTI_USER

موفق و موید باشید و انشالله که به درد شما هم بخوره ...

admin
خواهش میکنم.
*بله ، اینها رو در قالب یک Query به سرور ارسال* کنید ...

admin
این ارور زمانی پیش میاد که در واقع یک اشکال در ساختار دیتابیس شما پیش میاد ، مثلا خرابی نرم .
خرابی نرم یا همان خرابی سیستم میتونه در حین اجرای یک تراکنش پیش بیاد ، به عنوان مثال شما دارید با سیستم کار میکنید و یک تراکنش شروع به کار کرده و داره اجرا میشه ، اتفاقی برق سرورتون (با این تفاسیر که ups اتون رو مثلا یکی بزنه خاموش کنه ... :D ) قطع میشه ، لذا با توجه به اینکه تراکنش پایان نیافته ، لذا دیتابیس به این state* میرود و شما میتونید با بردن اون به حالت امرژنسی و تعمیر ساختار اون دوباره احیاش کنید ...
امیدوارم منظور رو رسونده باشم ...