توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال اطلاعات به فایل Word
msi1393
11 / May / 2017, 12:12 PM
سلام دوستان
من می خواهم با دلفی فرم پرینت طراحی شده رو با همون طرح و فرمت از طریق برنامه در یک فایل ورد ذخیره کنم.
آیا این امکان وجود داره؟
ممنون می شوم راهنمایی بفرمائید.
admin
13 / May / 2017, 02:39 AM
سلام و درود.
از کدام یک از ابزارهای گزارشگیری استفاده میکنید ؟
msi1393
13 / May / 2017, 03:50 PM
با عرض سلام و تشکر از شما استاد گرامی
از فست ریپورت استفاده میکنم.
مهندس جان اگر امکان داره در مورد ساخت فایل نصب برنامه هم راهنمایی کنید.
با تشکر
admin
16 / May / 2017, 02:11 AM
با عرض سلام و تشکر از شما استاد گرامی
از فست ریپورت استفاده میکنم.
مهندس جان اگر امکان داره در مورد ساخت فایل نصب برنامه هم راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام و درود.
بابت ایجاد خروجی با فرمت های مختلف این لینک رو مشاهده نمایید و در صورت داشتن سوال ، در خدمتتون هستم.
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> ormats_using_Delphi
برای ساخت Setup و فایل نصبی نرم افزار های مختلفی وجود دارند که می توانید از آنها استفاده نمایید.
بعنوان مثال InstallShield , Setup Factory و امثالهم.
در زیر و بعنوان پیوست من یک فایل آموزشی در مورد کار با FastReport و همچنین Setup Maker معروف InstallShield رو براتون ضمیمه کردم، امیدوارم مشکلاتتون رو تا حدودی برطرف بکند.
موفق و موید باشید.