توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب و اجرا برنامه دیگر در دلفی
msi1393
13 / July / 2017, 08:31 PM
با عرض سلام خدمت اساتید محترم
من یه نرم افزار دارم که میخوام با استفاده از یک کلید در برنامه ای که با دلفی نوشتم اجرا بشه.
سوال اینجاست که چطوری باید این برنامه رو هنگام نصب برنامه دلفی نصب کنم و چطور از داخل برنامه اجراش کنم؟
آدرس نصبش کجا میشه؟ چطور به فایل اجراش دست پیدا کنم؟
با تشکر
mkarimpour
14 / July / 2017, 03:29 PM
درود.
فایل اجرایی رو در کنار exe فایل برنامه دلفی قرار دهید. برای اجرا می توانید از دستور ShellExecute استفاده کنید. برای پارامتر مسیر فایل اجرایی، نام آن کافی است.
admin
15 / July / 2017, 12:51 AM
درود.
فایل اجرایی رو در کنار exe فایل برنامه دلفی قرار دهید. برای اجرا می توانید از دستور ShellExecute استفاده کنید. برای پارامتر مسیر فایل اجرایی، نام آن کافی است.
سلام و درود.
ضمن تشکر از مهندس کریم پور عزیز .
برای اجرای فایل EXE مطابق سورس زیر عمل کنید .
ابتدا در قسمت uses به صورت زیر عمل
uses ShellApi;
و در هر قسمتی که قرار است فایل را اجرا کنید مطابق کد زیر عمل نمایید.
ShellExecute(Handle, 'open', 'fileName.exe', nil, nil, SW_SHOWNORMAL) ;
حال کافی است در موقع ساخت ستاپ ، دو فایل اجرایی در کنار هم باشند.
msi1393
15 / July / 2017, 06:51 AM
با عرض سلام و تشکر از شما مدیر محترم و همچنین Admin عزیز
من این کار رو انجام دادم و در زمان نصب هم برنامه مورد نظر در همان شاخه برنامه نصب شد ولی متاسفانه از داخل برنامه اجرا نشد!
مهندس جان اگه لطف کنید راجع به ست آپ کردن بیشتر توضیح بدید ممنون میشم، کدوم فایل های برنامه رو باید انتخاب کنم؟