PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرورگر ساده ی ایران دلفی

b_itman_b
16 / February / 1970, 11:36 AM
ممنون مدیر جون.قبلا هم تو ایران دلفی سابق یکی از دوستان روش ساخت یک مرورگر رو گزاشته بود.پیشنهادم اینه اگه دوستان علاقه دارن فنی تر و کاربردی تر(ابزار مربوط به این کار) رو دنبال کنیم

admin
سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه ، یه مرورگر ساده برای دانلود گذاشتم.
*البته بیشتر هدفم معرفی دو سایت خوب واسه یادگیری دلفی در قالب اون بود ...(تو قسمت آدرس بار تعبیه شده اند...)
نظرتون رو بگید و همچنین پیشنهاد بدید که چه قابلیت هایی رو بهش اضاف کنیم ...

دانلود مرورگر : ایران دلفی (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)

admin
این مرورگر حاصل چند دقیقه کار بوده :P ، پس نمیتونه چیز خوبی باشه ، اینو فقط برای شروع مبحث گذاشتم تا با نظرات دوستان کاملش کنیم ...

delphipor
16 / December / 2012, 02:40 PM
با سلام
من پروژه ای دارم که برنامه ای رو در اکسپلورر باز میکنه و اطلاعاتی رو از سرور میگیره و در مرورگر نشون میده
مرورگر رو با دلفی نوشتم و صفحه رو میبینم
چه جوری میتونم پاکت های شبکه رو که بین این مرورگر و سرور است کپچر کنم تا برای پاکتهای خاصی که حاوی کد مورد
نظرم است برنامه قرار بدم
هدف بدست آوردن محتوی پاکتهای تی سی پی

b_e_shamlu
19 / December / 2012, 10:15 PM
با سلام خیلی عالی بود
امیدوارم که موفق باشید
من هم دوست دارم کمک کنم اما متاسفانه زیاد آشنایی ندارم