PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه سوال

admin
16 / February / 1970, 11:36 AM
نقل قول از reza36

راستی چگونه میشه یه سایت رو در دلفی باز کرد

سلام.با استفاده از ابزار TWebBrowser از تب Internet در دلفی 7

reza36
تشکر فراوان از شما

reza36
ممنون حالا تونستم برنامه رو که میخواستم بنویسم اینم لینکش

دانلود برنامه (<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>)
راستی چگونه میشه یه سایت رو در دلفی باز کرد

reza36
04 / August / 2013, 05:20 PM
سلام من یه سوال دارم چگونه از فرم یک ،بازدن یک دکمه به فرم دو برویم مثلا من با زدن دکمه به صفحه دیگر منتقل شوم

admin
04 / August / 2013, 10:41 PM
سلام.
1.ابتدا یک Button روی صفحه می گذاریم.
2.کلیدهای ترکیبی Alt + F11 رو می فشاریم و از فرم باز شده unit2 را انتخاب می نماییم.
3.سپس در رویداد OnClick اون کد زیر رو می نویسیم.
کد:

Form2.Show;
Form1.Hide;

b_itman_b
04 / August / 2013, 10:49 PM
سلام.دوست عزیز گویا مبتدی هستی.البته بنده هم مبتدی هستم و فکر نکنم هیچ وقت حرفه ای بشم.
ابتدا باید فرمی رو که میخوای با زدن دکمه با دستوری نشون بده رو ، در فرم اولیه فرابخوانی.اصطلاحش میشه Uses کردن.برای این کار روی فرم شماره 1 قرار میگیری و دکمه Alt+F11 رو میزنی و پنجره ای باز میشه که تمامی یونیت هی برنامه ات رو میاره و شما یونیت مربوط به فرم مورد نظرتون رو انتخاب و دابل کلییک میکنی.حالا فرم شماره 2 شما نیز جزئی از فرم شماره 1 شما هست و با دستور Form2.showModal یا* Form2.show میتونی اون رو نمایش بدی.این ئیتور رو میتونی تو رویداد Onclick یه دکمه بنویسی و البته دقت کن که اگه روی فرم شماره 2 خودت اجزایی مقل EditBox یا هر چیزه دیگه ای داشته باشی هم میتونی به اون اجزا دسترسی داشته باشی.مثلا:*
form2.Edit1.Text := hello Form2
موفق باشی

b_itman_b
04 / August / 2013, 10:51 PM
مدیر جون گویا با هم ارسال کردیم.چون بعد از ارسال، جواب شما رو نیز دیدم وگرنه جسارت نمیکردم

admin
04 / August / 2013, 10:54 PM
نقل قول از b_itman_b
مدیر جون گویا با هم ارسال کردیم.چون بعد از ارسال، جواب شما رو نیز دیدم وگرنه جسارت نمیکردم

خواهش میکنم

reza36
09 / August / 2013, 07:44 PM
من می خوام یه ماشین حساب درست کنم که *کیبرد داشته باشه مثلا با زدن دکمه یک بیاد.از کد*کد:

;&quot;lable1.caption:=&quot;1

کد:

[CODE]استفاده میکنیم ولی اگه 1 رو دوبار بزنی 11 نمیا چگونه کاری کنیم که با زدم 2 بار 1*11بیاد

reza36
10 / August / 2013, 03:46 PM
اینی که گفتید پیدا نکردم TWEB BROWS

admin
13 / August / 2013, 01:18 AM
نقل قول از reza36
اینی که گفتید پیدا نکردم TWEB BROWS

ورژن دلفی اتون ؟؟؟