توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در تبادل اطلاعات بین فرم های مختلف
msi1393
01 / November / 2019, 12:28 AM
با سلام خدمت تمامی اسادتید محترم
من یه برنامه دارم که از چند فرم تشکیل شده و مشکلی که برای من پیش آمده اینه که از فرم های دیگه نمیتونم روی کامپوننت های فرم اصلی تغییرات ایجاد کنم برای مثال از فرمهای دیگه نمیتونم داخل هیچ یک از ادیت های فرم اصلی چیزی بنویسم.
این در حالیه که در فرمهای دیگه همچین مشکلی ندارم.
لازم به ذکر است که Uses هم در فرم های دیگر انجام شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
admin
03 / November / 2019, 09:08 PM
با عرض سلام و درود.
قاعدتا مشکلی که فرمودید به uses ربط داره ، برای اینکه بیشتر بتونم بهتون کمک کنم اگر مقدوره بهتره یا قطعه کد یا پروژه تون رو ارسال کنید و در صورتی که این امکان وجود نداره بایستی از طریق نرم افزارهای ریموت به سیستمون وصل شده و مشکلتون رو برطرف کنم.
شماره ی تماس کاری بنده : 09380291826 هستش و اگر همچنان مشکلتون پابرجاست بهتره توی تلگرام یا واتساپ برام پیام ارسال تا مشکلتون رو برطرف کنم.
msi1393
04 / November / 2019, 04:51 PM
با عرض سلام و تشکر خدمت شما استاد گرامی
ممنون از لطف شما
مهندس جان بعید میدونم که اشکال از Uses باشه، آخه داخل Unit2 وقتی اسم فرم شماره یک رو وارد میکنم و دات میزارم تمام خصوصیات فرم رو میاره ولی هیچ یک از کامپوننت های فرم رو نشون نمیده.
اگر امکانش هست راهنمایی کنید که چطور میتونم این یونیت رو حذف کنم و یکی دیگه بسازم؟ آخه این کار رو انجام دادم مشکل حل شد ولی اگر یونیت قدیمی رو از پوشه برنامه حذف کنم برنامه دیگه اجرا نمیشه، انگار یونیت جدید وابسته به یونیت قدیمی هست، در زمان اجرا اخطار نبودن یونیت قدیمی میده.
admin
10 / November / 2019, 02:58 AM
<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>
برابر راهنمایی موجود در تصویر بالا میتونید هر یونیتی رو از پروژه حذف کنید.
msi1393
11 / November / 2019, 07:12 PM
با سلام
از راهنمایی شما استاد گرامی کمال تشکر را دارم
انشاالله که همیشه موفق و پیروز باشید