PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبديل error برنامه ها به فايل جهت آپلود در سايت خودمون

ahmadi613
16 / February / 1970, 11:36 AM
با سلام
ضمن تشكر از admin و b_itman_b كه موضوع تهيه* image* از فرم هاي برنامه زحمت كشيدند* مشكل ديگري بوجود آمده لطف فرماييد نسبت به رفع آن همكاري نماييد.
يك پروژه دلفي دارم آن را كمپايل مي كنم* error مي دهد با چه نرم افزار يا روشي مي توانم از آن imge تهيه كنم و فايل مربوطه به image* كه ممكن است jpeg ويا bitmap باشد ان را در آپلود سنتر سايت قرار دهم .موفقيت بزرگواران را خواستارم.

ahmadi613
باسلام
كار بران محترم در اين رابطه من نرم افزاري به نامfastston.cupture.7.6 final را* دانلود نمودم كه علاوه بر گرفتن عكس از هر كجاي ويندوز با هر پسوند دلخواه حتي خيلي براحتي از هركجاي سيستم وبرنامه با هرپسوندي دلخواه فيلم وبه اصطلاح كليپ مي توان تهيه كر د وآن را آپلود نمود ضمنا cdهاي آموزشي كه به صورت عملي و با صدا به آموزش مي پردازند با چنين نرم افزار هايي تهيه مي شود.مشكل من دراين مورد بكلي حل شد.البته اعلام اين مورد بخاطر اين بود كه چون نرم افزار جالب وبه درد خوردني است اگر كاربري نياز داشته باشد آن را از طريق دانلود تهيه نمايد.موفق باشيد

b_itman_b
سلام کافیه عکس مورد نظر رو در این سایت <span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span> آپلود کنی و بعد از منوی بالای ارسال پاسخ در قسمت درج تصویر ، آدرس عکس آپلود شده رو بزاری.اگه موفق نشدی بگو تا تصویری راهنماییت کنم<span style="font-family: trebuchet ms"><font size="3"><font color="Indigo"><b><font color="red">[فقط اعضاء انجمن قادر به مشاهده لینکها و عکسها می باشند <a href="/reg_iran.php" target="_blank">برای عضویت در سایت کلیک کنید</a>]</font></b></font></font></span>

admin
با فشردن کلید Print Screen از ارورهاتون عکس بگیرید و در آپلود سنتر آپلود کنید ...

ali3d
16 / March / 2013, 03:50 PM
با سلام خدمت مستر احمدی عزیز
از اینکه مشکلتون حل شده خوشحالم ولی برای اینکه این موضوع را برای دفعات بعد یادبگیرید باید بگم بعد از اینکه دکمه print screan را فشار دادید باید برنامه paint یا همون نقاشی را باز کرده و کلید های ترکیبی ctrl+v را فشار دهید تا عکس مورد نظر در برنامه ظاهر شود ، و بعد اون را با فرمت دلخواه ذخیره کنید.
با تشکر

ahmadi613
21 / September / 2013, 01:09 PM
نقل قول از admin
با فشردن کلید Print Screen از ارورهاتون عکس بگیرید و در آپلود سنتر آپلود کنید ...

سلام اينترنتي گرمخدمت admin
راهنمايي شما در مورد سايت آيسك اثربخش بود.اگر لطف فرماييد سوالي كه برايم هنوز وجود دارد جواب دهيد ممنونم: در مورد كليد print screan در رابطه با تهيه image از error برنامه توضيح فرماييد(لازم به ذكر است من conectنيستم در دلفي يك پروژه را كمپايل مي كنم error داده error ها يا عكس العمل ويندوز است ويا عكس العمل نرم افزار.اگر كليك سمت راست روي error مي كنم تا اينكه از آن image براي آپلود تهيه كنيم* موردي براي تهيه image نمي بينم.ضمن توجه كامل به عرايضم راهنمايي فرماييد.قبلا تشكر وافر از بذل توجهتان برقرار است.