با سلام خدمت استاد گرامي
شايد از شما زياد پرسيده باشند كدام زبان را براي برنامه نويسي انتخاب كنيم ؟
حالا من سي شارپ را انتخاب كنيم يا دلفي را؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت استاد گرامي
شايد از شما زياد پرسيده باشند كدام زبان را براي برنامه نويسي انتخاب كنيم ؟
حالا من سي شارپ را انتخاب كنيم يا دلفي را؟
سلام و درود.
حقیقت امر این دو زبان یکسری تفاوت هایی با هم داشته و همچنین یکسری طرفدارانی دارند.
بنده و دوستانی که در حوزه ی دلفی فعالیت میکنند مطمئنا به شما دلفی رو پیشنهاد میدیم و دوستان سی شارپ کار* هم سی شارپ رو .
در واقع دلفی به خاطر طرفداران بیشتری که داره ، کامپوننت های فراوانی داره و به نظر من خیلی راحت تر از سی شارپه.
ولی در کل مقایسه ی دو زبان برنامه نویسی اشتباهه چون هر کدوم از این زبانها توسط متخصصان بزرگی ابداء و توسعه داده میشه.
موفق باشید
هر زبان برنامه نویسی امکانات و خصوصیات خاص خود را دارد. به نظر من ماکروسافت در این چند سال اخیر خیلی روی زبانهای برنامه نویسی کار کرده و به سرعت در حال پیشرفت و بهبود دادن کار می باشد. مثلا در مورد asp.net و asp.net mvc که خیلی خیلی عالی کار کرده است و داره جای تمامی رقیب ها رو میگیره
نقل قول از meysam99
هر زبان برنامه نویسی امکانات و خصوصیات خاص خود را دارد. به نظر من ماکروسافت در این چند سال اخیر خیلی روی زبانهای برنامه نویسی کار کرده و به سرعت در حال پیشرفت و بهبود دادن کار می باشد. مثلا در مورد asp.net و asp.net mvc که خیلی خیلی عالی کار کرده است و داره جای تمامی رقیب ها رو میگیره
بقیه ی شرکت ها هم بیکار ننشسته* و حداکثر تلاش خودشون رو در این بازار رقابت انجام داده اند.