پاسخ : گروه جدید Intraweb
با سلام
برای انجام کار مطابق استاندارد بایستی مراحل پلان - اجرا - داکومنت - تصدیق انجام پذیرد.
فکر میکنم ابتدا پلان کار، اهداف، دستاوردها، نیازمندی ها و .. را مشخص کنیم تا قبل از اجرا هر کسی وظیفه خود را بهتر بداند
برای انجام من هستم
Re: پاسخ : گروه جدید Intraweb
نقل قول:
با سلام
برای انجام کار مطابق استاندارد بایستی مراحل پلان - اجرا - داکومنت - تصدیق انجام پذیرد.
فکر میکنم ابتدا پلان کار، اهداف، دستاوردها، نیازمندی ها و .. را مشخص کنیم تا قبل از اجرا هر کسی وظیفه خود را بهتر بداند
برای انجام من هستم
سلام
اگر علاقمند به همکاری در گروه هستید لطفا ساز و کار و مراحلی را که عنوان کردید با شرح و تفضیل در همینجا اعلام فرمایید تا قالب کلی کار شکل بگیرد
با تشکر
من فکر میکنم فرصت داره از بین میره
خیلی پروژه های پردرآمدی میشه انجام داد.
آقا مجید پروژه رو استارت بزنیم
نقل قول:
من فکر میکنم فرصت داره از بین میره
خیلی پروژه های پردرآمدی میشه انجام داد.
آقا مجید پروژه رو استارت بزنیم
فرصت که خیلی وقته از دست رفته
همین الانشم به اندازه 5 سال از بقیه وب کاران عقبیم و اگه دیر بجنبیم فاصله چند برابر میشه.
بنده در پست اول از علاقمندان خواهش کردم ابتدا در گروه اینتراوب عضو بشن و بعد با خرد جمعی کار ها را پیش ببریم. تا اینجا خودم کار ترجمه راهنمای اینتراوب را دست گرفتم و سعی میکنم قسمت آموزش اینتراوب را هم هر از چند گاهی بروز کنم . البته اگه شما و بقیه هم کمک کنید که خیلی عالی میشه. حتما شنیدید که یک دست صدا ندارد مگر در حالت بشکن زدن!!!!. بنده هم فعلا دارم بشکن میزنم ببینم کی توجه میکنه . حالا شما هم بزرگواری کنید و اول عضو گروه بشید . بعد اگر پروژه ای را مد نظر دارید با انتشار مستندات استارت خواهیم زد. البته فراموش نکنید طرح پیشنهادیتون یا باید جنبه آموزشی داشته باشه یا جنبه بیزینسی . به هر حال ما هم مثل خیلی های دیگه دوست داریم یا مخمون پر بشه یا جیبمون.
با آرزوی توفیق روز افزون برای همه برنامه نویسان خصوصا دلفی کاران اینتراوب دوست!!!
خوب گروه کجاست که بریم عضو بشیم.
نقل قول:
خوب گروه کجاست که بریم عضو بشیم.
در پست اول همین گفتگو لینکشو گذاشتم
تا الان فصل اول pdf ترجمه شده
امیدورام کاربران عزیز با نقد های سازنده خودشون بنده را در ادامه این را تنها نگذارند و راهنماییم کنند
نقل قول:
یه نقد
بازی آنلاین فکر میکنم از روی سایت حذف شده
اگه از روی عمد بوده ، اخلاق حرفه ای میگه اشتباه بوده.
البته من تازه کارم
حذف نشده.
برای مشاهده گفتگوی مربوط به بازی آنلاین به لینک زیر مراجعه کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]