3 فایل پیوست
مشکل با اینتراوب در دلفی xe10
با سلام خدمت دوستان . میخوام با اینتراوب در دلفی ایکس ای 10 کارکنم اما متاسفانه به مشکلی برخوردم . پروژه رو باز میکنم به عنوان مثال یه دکمه میزارم و کامپایل می کنم برنامه ران میشه ولی در صفحه باز شده اثری از دکمه نیست . عکسش رو میزارم . ممنون میشم اگه کمک کنید . تشکر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پاسخ : مشکل با اینتراوب در دلفی xe10
به احتمال زیاد باید تنظیمات امنیتی مرور گرتونو باز بینی کنید . اونجایی که به اجرای جاوا اسکریپت اشاره میکنه. . شاید هم لازم باشه که از یک مرور گر دیگه مثل فایر فاکس استفاده کنید.
سلام
احتمال زیاد شما فرم دیگه توی اینتراوب طراحی کردید و بطور پیش فرض اون فرم فرم اصلی برای شروع پروژه است . اگر فرم دیگه دارید در قسمت تعریف توینت های پروژه ای کد را اضافه بکتید .
TIWForm2.SetAsMainForm;
کد:
{$R *.res}
begin
TIWForm2.SetAsMainForm;
TIWStart.Execute(True);
end
با تشکر از شما . با تنظیمات فایرفاکس کمی ور رفتم درست شد اما اکسپلورر نه . ظاهرا مشکل در تنظیماته
آقا من روانی شدم . با هزار بدبختی با موزیلا ران میکنم اما تا یه کامپوننت کانکشن مثل adoconnection میزارم رو فرم و ران میکنم دوباره ران نمیشه ولی وقتی برش میدارم ران میشه . کمممممممممک
سلام نمونه پروژتون رو برای من ایمیل بکنید ببینم چه مشکلی داره
jahani.mr@gmail.com