با سلام
نمونه برنامه هایی که تا حدی کامل شد را در این قسمت قرار دهیم تا دوستان استفاده کنند
با تشکر
با سلام
نمونه برنامه هایی که تا حدی کامل شد را در این قسمت قرار دهیم تا دوستان استفاده کنند
با تشکر
admin (07 / December / 2014),mediatakpooneh (31 / August / 2019)
نمونه برنامه راه اندازی gps
ahmadi613 (05 / January / 2015),mediatakpooneh (31 / August / 2019),serojjamali (14 / November / 2017)
نمونه برنامه برای فهمیدن نوع شبکه و ssid
ahmadi613 (05 / January / 2015),mediatakpooneh (31 / August / 2019)
نمونه کد ارتباط با tcp / ip
چون اصلاعات به سرور من ارسال میشه، اگه کار نکرد به من بگید تا سرور را روشن کنم 09124462123
ahmadi613 (05 / January / 2015),mediatakpooneh (31 / August / 2019)
سلام به همگی
از برنامه نویسان محترم کسی نمونه برنامه بلوتوث (روشن کردن، سرچ، لیست کردن، جفت شدن، ارسال و دریافت اطلاعات) داره؟
بدست آورن IMEIusesالبته از تو نت پیدا کردم و تست کردم.
Androidapi.JNI.Telephony, Androidapi.JNI.Provider ,
Androidapi.JNIBridge, Androidapi.JNI.GraphicsContentViewText ,
Androidapi.JNI.JavaTypes,FMX.Helpers.Android;
procedure TForm1.btnCapturarIMEIClick(Sender: TObject);
var
obj: JObject;
tm: JTelephonyManager;
IMEI:String;
begin
obj := SharedActivityContext.getSystemService(TJContext.JavaClass.TELEPHONY_SERVICE);
if obj <>nilthen
begin
tm := TJTelephonyManager.Wrap((obj as ILocalObject).GetObjectID );
if tm <>nilthen
IMEI := JStringToString(tm.getDeviceId);
end;
if IMEI =''then
IMEI := JStringToString(TJSettings_Secure.JavaClass.getString( SharedActivity.getContentResolver, TJSettings_Secure.JavaClass.ANDROID_ID));
ShowMessage('IMEI :'+#13+ IMEI);
end;
دوست عزیز
خوب اینجا بزارید تا مجموعه کامل بشه دگه
برای فارسی نویسی یه فایل پیدا کردم ولی هنوز تست نکردم
دوستان تست کنند . هرکی زودتر تست کرد برنده است
مجید (28 / November / 2015)
سلام به همگی
از برنامه نویسان محترم کسی نمونه برنامه بلوتوث (روشن کردن، سرچ، لیست کردن، جفت شدن، ارسال و دریافت اطلاعات) داره؟
اگه میشه لطفا اینجا نمونه برنامه بگذارید و به google یا جای دیگه پاس ندید
سلام
در قسمت فارسی آقای مدیر یه کانورتور برای فارسی نویسی معرفی کردند با کمک اون نرم افزار برای اینکه داخل برنامه بتوان بصورت آنی تبدیل کرد، یک برنامه نمونه نوشته ام ه شیر میکنم
البته در مورد جملات زیاد که باید در چند خط نوشت و نیز نوشتن فارسی و انگلیسی با هم نیز ساده است ولی فعلا ننوشتم
serojjamali (14 / November / 2017)
اپلیکیشن*های ناخن، دنیای جدیدی را برای علاقه*مندان به ناخن و ناخنکاران حرفه*ای گشوده*اند. با کمک این اپلیکیشن*ها که با آموزش کاتلین ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) ساخته شده اند، می*توانید ایده*های بی*نهایت برای طراحی ناخن پیدا کنید، به آموزش*های حرفه*ای دسترسی داشته باشید، و حتی به صورت آنلاین ابزار و محصولات مورد نیاز خود را خریداری کنید. در ادامه به معرفی برخی از محبوب*ترین و کاربردی*ترین اپلیکیشن*های ناخن می*پردازیم:
اپلیکیشن*های طراحی ناخن
Nail Art Ideas: این اپلیکیشن مجموعه*ای عظیم از طرح*های ناخن متنوع و زیبا را در اختیار شما قرار می*دهد. با فیلتر کردن طرح*ها بر اساس رنگ، فصل، رویداد و سبک، می*توانید به راحتی طرح مورد نظر خود را پیدا کنید.
Nail Designs: این اپلیکیشن نیز مانند Nail Art Ideas، دارای گالری بزرگی از طرح*های ناخن است. علاوه بر این، می*توانید آموزش*های تصویری گام به گام برای ایجاد هر طرح را مشاهده کنید.
Nailfie: این اپلیکیشن به شما امکان می*دهد تا عکس*های ناخن*های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از طرح*های دیگران الهام بگیرید. همچنین می*توانید در مسابقات طراحی ناخن شرکت کرده و جوایز ارزنده*ای برنده شوید.
اپلیکیشن*های آموزشی ناخن
Nail School: این اپلیکیشن آموزش*های حرفه*ای و جامع در زمینه ناخن را ارائه می*دهد. از آموزش*های پایه تا تکنیک*های پیشرفته، همه چیز در این اپلیکیشن یافت می*شود.
Nail Pro: این اپلیکیشن نیز آموزش*های تخصصی ناخن را ارائه می*دهد و به شما کمک می*کند تا مهارت*های خود را بهبود بخشید.
اپلیکیشن*های خرید محصولات ناخن
Amazon: بزرگ*ترین فروشگاه آنلاین جهان، طیف وسیعی از محصولات ناخن از جمله لاک، ژل، ابزار و تجهیزات را ارائه می*دهد.
eBay: این پلتفرم به شما امکان می*دهد تا محصولات دست دوم و نو را با قیمت*های متنوع خریداری کنید.
Etsy: اگر به دنبال محصولات دست*ساز و منحصر به فرد هستید، Etsy گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.
نکات مهم هنگام انتخاب اپلیکیشن
کاربری آسان: اپلیکیشنی را انتخاب کنید که رابط کاربری ساده و روانی داشته باشد.
محتوای باکیفیت: اطمینان حاصل کنید که اپلیکیشن مورد نظر شما، طرح*ها و آموزش*های باکیفیت و به روزی را ارائه می*دهد.
ویژگی*های اضافی: برخی از اپلیکیشن*ها دارای ویژگی*های اضافی مانند ابزارهای ویرایش عکس، تقویم ناخن و قابلیت رزرو وقت با ناخنکار هستند.
نظرات کاربران: قبل از دانلود هر اپلیکیشنی، نظرات کاربران دیگر را مطالعه کنید تا از عملکرد و رضایت*مندی کاربران آن مطمئن شوید.
کدام اپلیکیشن برای شما مناسب است؟
انتخاب بهترین اپلیکیشن به نیازها و سلیقه شخصی شما بستگی دارد. اگر به دنبال ایده*های جدید برای طراحی ناخن هستید، اپلیکیشن*های Nail Art Ideas و Nail Designs گزینه*های مناسبی هستند. اگر می*خواهید مهارت*های خود را بهبود بخشید، اپلیکیشن*های Nail School و Nail Pro برای شما مفید خواهند بود. و اگر قصد خرید محصولات ناخن را دارید، می*توانید از اپلیکیشن*های Amazon، eBay و Etsy استفاده کنید.
علاقه مندي ها (Bookmarks)