چگونه میشود با در ADO* از دستور فیلتر استفاده کرد که فیلدهای تکرار را نمایش ندهد
چگونه میشود با در ADO* از دستور فیلتر استفاده کرد که فیلدهای تکرار را نمایش ندهد
دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.
در زبان sql ما میتوانیم از Distinct استفاده کنیم.
و اما در ADO
کد:
کد:ADOQuery1.SQL.Clear; ADOQuery1.SQL.Add("select distinct * from *tblEmploy"); ADOQuery1.SQL.Add("where eId="+QuotedStr(edit1.text));
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
مهندس جان ممنون بله درست فرمودید
دستور فوق در SQL بود اما میخواست مورد فوق را بر روی خود ADO داشته باشم که فیلدهای تکراری یک بار نمایش دهید
دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام مهندس.
منظورتون ADOTable هستش ؟
چون من هم با ADOQuery کار رو انجام دادم.
البته کد بهتری هم سراغ دارم که دقیقا میتونید مشخص کنید که بر اساس هر چند تا از فیلدها چقدر اگر تکرار شده باشد در لیست باشند ... مثلا کد زیر کل رکوردها رو بدون تکرار بهتون نشون میده و اگر مثلا* dt.rowid >1* باشد ، فقط تکراری ها رو نشون میده
کد:
کد:SELECT * * * FROM (SELECT * , ROW_NUMBER() OVER (PARTITION BY فیلدهای دیتابیس اتون جهت شناسایی تکرار ORDER BY اون فیلدی که قرار است بر اساس اون مرتب بشه ) AS RowID * * * * * FROM *نام جدول) AS dt * * * * * * *WHERE dt.RowID =1
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
علاقه مندي ها (Bookmarks)