اموزش گزارشگیری در Excel رو اینجا براتون گذاشتم
کامپننتش رو هم در قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]گذاشتم
منتظر نظرات شما هستم
اموزش گزارشگیری در Excel رو اینجا براتون گذاشتم
کامپننتش رو هم در قسمت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]گذاشتم
منتظر نظرات شما هستم
b_e_shamlu (13 / August / 2014),hooch (06 / August / 2014)
مهندس فایل رو حذف کردید ها ...
البته من لینکش رو از تو idm خودم گذاشتم ...
دانلود فیلم : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ضمنا من یک پروژه ی کوچیک هم با این کامپوننت نوشتم و اون رو برای دوستان آپلود کردم ...
لینک دانلود پروژه : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
b_e_shamlu (13 / August / 2014),hooch (06 / August / 2014)
ممنون ازتون من یه مدتی به نت دسترسی نداشتم*
و دفعه اخرم که پاک کردم یادم رفت دوباره بزارم*
سلام من میخوام از یه فایل excel به عنوان دیتابیس استفاده کنم لطفا کمکم کنید
سلام.
برای ارتباط با اکسل شما باید چند کار زیر را انجام بدید :
1.یک فایل اکسل ایجاد نموده و ردیف اول هر ستون رو نام ستون قرار بدهید .
2.در این مرحله بعنوان مثال اگر از ado استفاده می کنید ، Microsoft Jet 4.0 OLE DB Provider رو انتخاب کنید.
3.در این مرحله فایل اکسل رو از تب Connection انتخاب می کنیم.
4.در مرحله ی بعدی لازمه از تب ALL بر روی گزینه ی Extended Properties دابل کلیک کنید و value اون رو برابر با Excel 8.0 قرار بدید.
5.در این مرحله نام جدول رو در پراپرتی Table Name (در Obect Inspector) بر می گزینیم.
6.در مرحله ی ششم و مهمترین مرحله بایستی مقدار پراپرتی Table Direct رو True بکنیم.
7. پراپرتی Connect رو مساوی True قرار بدید و از فایل اکسل به جای دیتابیس استفاده کنید.
ضمنا فایل pdf ضمیمه یک راهنمای تصویری برای انجام مراحل بالا میباشد.
دانلود :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همچنین پروژه ای هم در حد آموزش برای این کار انجام دادم.(کار دو دقیقه است ، ایراد نگیرید ... )
دانلود :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...
Amirkazem (07 / July / 2015),b_e_shamlu (13 / August / 2014),hooch (06 / August / 2014),yanin (30 / July / 2014)
ممنون از راهنمائی که مرا کردید.بسیار آموزنده بود
علاقه مندي ها (Bookmarks)