آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15

موضوع: تشکیل تیم برنامه نویسان دلفی از سراسر ایران جهت اجرای پروژه ها به صورت دور کاری

مدیر انجمن مجید آواتار ها
    تشکر ها
    58
    تشکر شده 201 بار در 100 ارسال.

Question تشکیل تیم برنامه نویسان دلفی از سراسر ایران جهت اجرای پروژه ها به صورت دور کاری

سلام
    مدتی بود که این فکر ذهنم را به خود مشغول کرده بود.
    آیا ممکن است برنامه نویسانی که در شهر های مختلف هستند بتوانند با هم پروژه هایی را اجرا کرده و همگی از منافع مالی آن بهرمند شود؟
    همانطور که حتما شنیده اید یک دست صدا ندارد و فکر چند نفر با هم از فکر تک تک افراد به صورت جداگانه نتیجه بهتری خواهد داد . امروزه اغلب برنامه نویسان متخصص و باتجربه برای خود کسب و کار مستقلی راه اندازی کرده اند . البته عموما در رقابت با شرکت های بزرگ تولید کننده نرم افزار حرفی برای گفتن ندارند ولی با این حال و شاید هم از سر ناچاری به شیوه جزیره ای به حیات خود ادامه می دهند. تعدادی هم جذب همین شرکت های بزرگ شده اند و خوشبختانه دغدغه معاش ندارند و شاید به همین دلیل هم برای حضور در یک تیم برنامه نویسی دیگر انگیزه ای نخواهند داشت.
    شاید امکانات برای برنامه نویسان در تمام شهر ها یکسان نباشد و این دور افتادگی از شهر های بزرگ باعث مهاجرت خواهد شد. اگر کسی هم نتواند به شهر های بزرگتر مهاجرت کند ممکن است بدلیل عدم وجود بازار کار در شهر خود پس از مدتی تغییر شغل داده و برنامه نویسی را رها کند. و این رها کردن احتمالا با عدم رضایت و از سر اجبار خواهد بود و ممکن است در شغل بعدی نیز به توفیقی نرسد. لطفا در این بحث شرکت کنید و نظر دهید .
    به نظر شما :
    آیا اصولا چنین موضوعی در دنیای واقعی وجود دارد یا فقط در ذهن نگارنده ساخته و پرداخته شده است؟
    در صورت وجود چنین افرادی فکر می کنید آیا ممکن است در بستر اینترنت و از طریق دور کاری با ایشان پروژه هایی را اجرا کرد؟
    اگر شما جزء این دسته افراد هستید ، آیا مایلید در چنین گروهی عضو شوید؟
    به نظر شما چه چالش هایی در مسیر تشکیل چنین گروهی وجود خواهد داشت؟
    با فرض اینکه عده ای از این طرح استقبال کنند چه راهکار هایی را برای حفظ منافع اعضاء این گروه پیشنهاد میدهید؟

2. 3 کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (10 / August / 2015),beny (08 / August / 2015),meyti (05 / August / 2015)

مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 78 بار در 55 ارسال.

پاسخ : تشکیل تیم برنامه نویسان دلفی از سراسر ایران جهت اجرای پروژه ها به صورت دور کاری

سلام
    آیا اصولا چنین موضوعی در دنیای واقعی وجود دارد یا فقط در ذهن نگارنده ساخته و پرداخته شده است؟
    نظر منم همینه !

در صورت وجود چنین افرادی فکر می کنید آیا ممکن است در بستر اینترنت و از طریق دور کاری با ایشان پروژه هایی را اجرا کرد؟
    بنظر من ممکنه ! اما مدیریت خوبی لازم داره ! که کارها قبل از شروع قسمت بندی بشه و هر کسی یه قسمت رو انجام بده طبق یه استاندارد خاص

کد:
     اگر شما جزء این دسته افراد هستید ، آیا مایلید در چنین گروهی عضو شوید؟
    کار گروهی سخته - لا اقل برای من ! من تا حالا تجربه کار گروهی رو نداشتم ! حتی با بهترین و نزدیکترین دوستم !
    شاید دلیلشم اینه که افکار و روش ها با هم فرق داره ! یا من بلد نیستم !
    ولی خیلی دوست دارم که عضو گروه باشم و گروهی کار کنم .

به نظر شما چه چالش هایی در مسیر تشکیل چنین گروهی وجود خواهد داشت؟
    ارتباط از دور خودش مشکل زاست ! باید ارتباط خوبی بین اعضا گروه همیشه برقرار باشه !

ببخشید
    پر حرفی کردم
    مابقی دوستان هم نظر بدن . ممنون

4. 3 کاربر مقابل از meyti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (10 / August / 2015),beny (08 / August / 2015),مجید (05 / August / 2015)

تشکر ها
    58

پاسخ : تشکیل تیم برنامه نویسان دلفی از سراسر ایران جهت اجرای پروژه ها به صورت دور کاری

دیگه کسی نظری نداره؟

6. کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

admin (10 / August / 2015)

مدیر انجمن javad_rajabloo آواتار ها
    تشکر ها
    21
    تشکر شده 30 بار در 18 ارسال.

سلام به دوستان
    کار تیمی از راه دور یه ایده خوبیه . اما خیلی مشکله که بشه راش بندازیم.
    اما اگه راه بیفته حد اقل باید این مراحل باید طی بشه.
    1-مشخص بودن افراد تیم (عضو شدن در تیم)
    2-مشخص نمودن مهارت هر شخص ( مثلا یکی دیتابیسش قویه ، یکی گرافیکش ، یکی محاسباتی کار می کنه ، یکی کامپوننت می نویسه و ...) که بدونیم هر بخش از کار رو چه کسی انجام بده بهتره.
    3-تعیین یک مدیر برای تیم
    4-متعهد بودن افراد به کار

فعلا همینا یادم اومد !

8. 4 کاربر مقابل از javad_rajabloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (10 / August / 2015),beny (08 / August / 2015),meyti (09 / August / 2015),مجید (08 / August / 2015)

تشکر ها
    58

سلام
    با تشکر از کاربرانی که در این بحث شرکت کردند و نظر دادند.
    فکر میکنم غیر از مسائل فنی که جناب رجبلو بدرستی بهش اشاره کردند مساله مهم دیگری هم وجود داره که اگه بهش توجه نشه حتی بعد از شکل گیری گروه ممکنه باعث از هم پاشیدگی گروه هم بشه و اون مساله مهم حفظ منافع مالی اعضاء گروه هست.
    به قول معروف هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمی گیره . اگر زمانی برسه که بعد از تشکیل گروه و انجام اولین پروژه به درآمدی حتی ناچیز برسیم ، سوال اینجاست که این درآمد کسب شده با چه فرمولی بین اعضاء گروه تقسیم خواهد شد؟
    آیا معیاری برای اندازه گیری این موضوع وجود داره؟

لطفا در بحث شرکت کنید
    ویرایش توسط مجید : 09 / August / 2015 در ساعت 10:20 PM

10. 2 کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (10 / August / 2015),meyti (18 / August / 2015)

تشکر ها
    58

کسی در مورد آخرین پست نظر خاصی نداره؟

مدیر انجمن b_e_shamlu آواتار ها
    تشکر ها
    149
    تشکر شده 94 بار در 46 ارسال.

سلام
    خدمت تمامی عزیزانی که نظر دادن و کسی که این تاپیک را ساخت .
    برای شروع باید چند مسئله را مد نظر گرفت
    1- اعتماد
    2- درآمد
    3- هزینه کم
    4- اشتیاق
    1- برای کسب اعتماد نیاز به دیدن همدیگر یعنی چهر به چهر از نظر روانشناس این خیلی مهم است که از قیافه یک دیگر اطلاع داشته باشیم . ( بهتر بگویم از چهره همدیگر خوشمان بیاید)
    3- هرکاری برای شروع نیاز به هزینه دارد حال در اینجا میتواند خیلی چیزها باشد که به آن ورود نمی کنم بهتر است دوستان میزان هزینه را برآورد کنند.
    2- خوب اگه هزینه کم باشد و درآمد خیلی کمی هم داشته باشد یعنی حداقل هزارتومان می بینیم این مورد خود شخص را جلب به ادامه میکند.
    4- در صورت داشتن درآمد اشتیاق به وجود میآید .
    حال به این مورد میپردازم که چگونه میتوانیم هم دیگر را ببینیم و کسی هست که در آمد را محاسبه کنه و حال بعداز گذاشتن وقت کسی هم باشد ویزیتوری و برای تبلیقات کاری کنه

جناب مهندس مجید شما خیلی زیبا یک پروژ را مدیریت نمودید و یک برنامه را به تنهایی به پایان رساندید و خیلی خوب کاری کردید که بچه ها مجبور به بازدید شدند.

اما اینجا باید چند اشکال درخصوص شما برای جهت مطرح کردن و ساخت این تاپیک بگویم. اول شما هیچ عکسی از خود نگذاشتید خود این یک اشکال بزرگ در شناخت شما میباشد و مصداق قسمت اول صحبت من است .
    پس لطفا مشخصات خود را تکمیل کیند و باعث اعتماد شوید.
    اینجور که من متوجه شدم شما خیلی سخن ور خوبی هستید اما کمی بی اعتماد پس شروع کن اعتماد را بین افراد ( حداقل بین مدیران انجمن ) برقرار کن .
    در انتها خدمت شما عرض کنم من یک پروژ تقریبا خوب در دست دارم .
    یا علی بگو و شروع کن
    ویرایش توسط b_e_shamlu : 17 / August / 2015 در ساعت 02:10 PM
    دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. 3 کاربر مقابل از b_e_shamlu عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (21 / August / 2015),meyti (18 / August / 2015),مجید (17 / August / 2015)

تشکر ها
    58

سلام و خیلی ممنونم جناب شاملو
    چشم در اولین فرصت (احتمالا چند روز آینده) پروفایلم را بروز رسانی میکنم
    شما به بنده لطف دارید . در واقع سایر اعضاء هم قرار بود در پروژه بازی آنلاین مشارکت کنند ولی متاسفانه گرفتاری ایشان مانع شد . امید وارم در پروژه های بعدی و با برنامه ریزی دقیق تر این مشارکت پر رنگ تر شود.
    در مورد دیدار چهره به چهره که فرمودید غیر از مورد گذاشتن عکس در پروفایل ، فکر میکنم حضور فیزیکی و قرار ملاقات در یک مکان برای همه اعضاء فعلا مقدور نباشد . بنده و سر کار خانم شیر محمدی ساکن تهران هستیم و ظاهرا شما در کرج و جناب meyti هم در کرمانشاه . همچنین admin عزیز هم فکر میکنم در بندرعباس هستند . این پراکندگی و جمع شدن برای قرار ملاقات حضوری مانع بزرگی است . شاید بتوان اعتمادی که مد نظر دارید را با روش های دیگری نیز بدست آورد . باید دید نظر سایر کاربران چیست
    امیدوارم بقیه هم در بحث شرکت کنند تا از حاصل این همفکری نتیجه بهتری بدست بیاید

در مورد هزینه هم فکر میکنم از آنچه در اختیار داریم می توانیم بعنوان ابزار کار تیمی بهرمند شویم :
    1- حد اقل یک دستگاه کامپیوتر
    2- ارتباط اینترنتی
    3- دانش (تحلیل پروژه (قبل از اجرا)، مدیریت پروژه (حین اجرا)، کد نویسی و طراحی UI ، تحلیل و طراحی دیتابیس ، بازاریابی و استقرار محصول ، پشتیبانی و ...)
    4- داشتن یک وب سایت مخصوص گروه باعث بالا رفتن اعتماد مشتریان احتمالی در آینده خواهد شد.
    اینها را می توان به عنوان سرمایه اولیه گروه در نظر گرفت که تقریبا همین الان غیر از مورد 4 را در اختیار داریم

در مورد اشتیاق هر کسی خودش باید نظر بدهد که چقدر مشتاق حضور در چنین گروهی هست . بنده فکر میکنم اگر مشکلات و چالش های تشکیل گروه بدرستی پیش بینی شود ، اعضاء با دید باز می توانند در مورد عضویت و ادامه همکاری تصمیم بگیرند . ممکن است شرایط مالی و مسائلی از این دست بر میزان اشتیاق اعضاء تاثیر گذار باشد.

در انتها باز هم از سایر اعضاء محترمی که هنوز در این بحث شرکت نکرده اند خواهش میکنم نظر خودشان را اعلام کنند تا سریعتر به جمع بندی برسیم.
    با تشکر

15. 2 کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (21 / August / 2015),meyti (18 / August / 2015)

مدیر انجمن meyti آواتار ها
    تشکر ها
    134
    تشکر شده 78 بار در 55 ارسال.

با سلام به همه دوستان
    به نظر من جهت آشنایی بیشتر میشه از طریق شماره همراه ( توسط پیغام خصوصی )و شبکه های اجتماعی مثلا ( لاین و ... ) ارتباط بیشتر و راحت تری داشت . ( عکس پروفایل در سایت شاید برای همه مقدور نباشه )
    با تشکر

17. 2 کاربر مقابل از meyti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (21 / August / 2015),مجید (18 / August / 2015)

مدیر انجمن b_e_shamlu آواتار ها
    تشکر ها
    149
    تشکر شده 94 بار در 46 ارسال.

با سلام
    خدمت تمامی دوستان عرض کنم من نمی دانم چطور اما باید تمامی شرکت کنندگان نصبت به هم دارای اطمینان باشند . مدیر عزیز شما ورود کن و نظر دهید
    و اما در خصوص پروژ اول یک مثال میزنم همه شما با برنامه دیوار آشنایی دارید و اگر تا به حال با آن آشنا نشده اید لطف کنید به آن سری بزنید .
    و در همین جام نظارت خود را بگذارید.
    ببنید این برنامه یک برنامه خیلی ساده میباشد و فکر کسی که آن را راه اندازی کرد خیلی فکر جالب بود چرا که این برنامه یک برنامه بود که در ایران خیلی نیاز به آن دیده میشود اما کسی نمیتوانست بداند که چکار باید کرد .
    پروژ من هم که خدمت شما عرض میکنم همانند این است دست نخورده تک موردنیاز خیلی واجب خیلی کم هزینه خیلی راحت پشتیبانی خیلی خوب درخواست نیاز برای آن خیلی زیاد و ....
    این برنامه من بصورت تک کاربره نوشتم و خوب هم جواب داده است و درخواست کننده آن هم زیاد میباشدو میشود گفت ای بد نیست . اما برنامه ای که من پیشنهاد میکنم با یک هزینه خیلی کمتر و در دسترس همه قرار میگره و البته باید فکر درآمد جانبی آن را کرد که انشاله بعداز تشکیل شدن گروه در خصوص آن صحبت خواهیم کرد .

مدیر عزیز شروع کن و یک یا علی بگو
    دلفی کاران را دوست دارم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

19. 4 کاربر مقابل از b_e_shamlu عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (27 / August / 2015),javad_rajabloo (27 / August / 2015),meyti (27 / August / 2015),مجید (27 / August / 2015)

تشکر ها
    58

نقل قول نوشته اصلی توسط b_e_shamlu نمایش پست ها
    با سلام
    خدمت تمامی دوستان عرض کنم من نمی دانم چطور اما باید تمامی شرکت کنندگان نصبت به هم دارای اطمینان باشند . مدیر عزیز شما ورود کن و نظر دهید
    و اما در خصوص پروژ اول یک مثال میزنم همه شما با برنامه دیوار آشنایی دارید و اگر تا به حال با آن آشنا نشده اید لطف کنید به آن سری بزنید .
    و در همین جام نظارت خود را بگذارید.
    ببنید این برنامه یک برنامه خیلی ساده میباشد و فکر کسی که آن را راه اندازی کرد خیلی فکر جالب بود چرا که این برنامه یک برنامه بود که در ایران خیلی نیاز به آن دیده میشود اما کسی نمیتوانست بداند که چکار باید کرد .
    پروژ من هم که خدمت شما عرض میکنم همانند این است دست نخورده تک موردنیاز خیلی واجب خیلی کم هزینه خیلی راحت پشتیبانی خیلی خوب درخواست نیاز برای آن خیلی زیاد و ....
    این برنامه من بصورت تک کاربره نوشتم و خوب هم جواب داده است و درخواست کننده آن هم زیاد میباشدو میشود گفت ای بد نیست . اما برنامه ای که من پیشنهاد میکنم با یک هزینه خیلی کمتر و در دسترس همه قرار میگره و البته باید فکر درآمد جانبی آن را کرد که انشاله بعداز تشکیل شدن گروه در خصوص آن صحبت خواهیم کرد .

مدیر عزیز شروع کن و یک یا علی بگو

سلام جناب شاملو
    حق با شماست . برای تشکیل یک گروه حتما باید اعضاء به هم اطمینان داشته باشند در غیر این صورت سنگ روی سنگ بند نمی شود. بنده فکر میکنم بطور کلی روحیه کار تیمی در بین ما ایرانی ها خیلی کم است. احتمالا شما بعد از این توضیحاتی که قرار دادید پیام های خصوصی زیادی دریافت خواهید کرد که از شما برای مشارکت در پروژه تان دعوت خواهد شد و احتمالا هم این دعوت ها از طرف افراد خواهد بد و نه از طرف یک تیم و همین امر نشان میدهد که افراد بیشتر مایل به کار انفرادی هستند و نه کار تیمی . شاید یکی از دلایل این گرایش همان مسائل مالی باشد که در پست های قبلی عرض کردم . وقتی یک برنامه نویس بصورت انفرادی یک پروژه را پیش ببرد مطمئن است که تمام منافع آن عاید خودش خواهد شد ولی در کار تیمی همیشه این بحث وجود دارد که منافع مالی چگونه بین اعضاء تقسیم خواهد شد و شاید به دلیل همین ابهام است که تا کنون تیم تشکیل نشده است . البته کار انفرادی و کار تیمی هر کدام مزایا و معایب خودش را دارد . به نظر بنده پروژه های بزرگ را نمیتوان به صورت انفرادی پیش برد . شاید هر فردی بتواند پروژه های کوچک و متوسط را با توجه به توانایی های خود به سرانجام برساند ولی حتما در تحلیل و اجرا و پشتیبانی پروژه های بزرگ با مشکل مواجه خواهد شد . بنده هم از admin عزیز خواهش میکنم در بحث شرکت کنند .
    امیدوارم حاصل این گفتگو نتیجه مثبتی داشته باشد

21. 3 کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (27 / August / 2015),javad_rajabloo (27 / August / 2015),meyti (27 / August / 2015)

مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تشکر ها
    247
    تشکر شده 250 بار در 160 ارسال.
    Blog Entries
    1

سلام و درود خدمت تمامی دوستان گرامی و علی الخصوص شرکت کنندگان در این بحث.
    در بحث های طراحی و تولید نرم افزار اصولا اولین چیزی که مطرح است ایده ی خوب و قابل تامل است ، بعنوان مثال سایتهایی مثل بازار و دیوار و امثالهم که هر کدام هم در واقع یک نرم افزار اندرویدی مخصوص خود دارند یک ایده ی برتر بوده و با جسارت افراد به این مرحله رسیده است.
    و اما در مورد کار تیمی :
    1. اولا باید دید که افراد هر کدام در چه زمینه هایی تخصص دارند.
    2. معمولا از زبانهایی امثال دلفی بیشتر جهت طراحی نرم افزارهای سازمانی Desktop Application و خصوصا برای کار با دیتابیس استفاده می شود ( خصوصا که دلفی در این مورد بی نظیر است )
    3. نیازی نیست تمامی افراد طراح و برنامه نویس نرم افزار باشند ، بعنوان مثال بنده در یکی از شهرهای ایران یک سفارش پروژه میگیرم و یک گروه در تهران و در یک شرکت یا حتی در منزل خودشون این پروژه رو مرحله به مرحله مطابق با تحلیلی که بنده دارم و همچنین نیازهای مشتری و ... به انجام میرسانند. ضمنا بحث بازاریابی جهت فروش نرم افزارهای طراحی شده و یا گرفتن سفارش جهت انجام پروژه اصلی ترین قسمت کار ما خواهد بود ...
    4. با توجه به نیاز جامعه میبایست تعدادی از افراد تیم برنامه نویسان سیستم عامل های موبایل همانند Android و IOS و ... باشند ، چرا که نیاز جامعه در این نوع نرم افزارهاست و نمیتوان نظرات کاربران را نادیده فرض کرد.
    6. اکثر نفرات و مدیران سازمانها دانش نرم افزاری فوق العاده کمی دارند و همیشه جهت انجام پروژه های خود بحث چشم و هم چشمی و همچنین مبلغ کم رو مد نظر قرار می دهند، در واقع میشه گفت که اصلا واسشون مهم نیست که شما چه قابلیتهای و چه اصولی رو رعایت کردید ، مهم اینه که پروژه ی شما ظاهر زیبایی داشته باشه و همچنین بتونه نیاز اونها رو در حدی که انتظار دارند برطرف کنه ، حالا این وسط مدیرانی پیدا میشن که فقط شنیده اند که بعنوان مثال زبان جاوا از دلفی جدیدتره و به همین منوال فقط میخوان کارشون با جاوا انجام بشه و از نظر اونها کاری که با دلفی انجام بشه قدیمی و بدرد نخور خواهد بود. فلذا میبایست حتما برنامه نویس و طراحانی از تمامی زبان ها و تخصص ها در تیم وجود داشته و یا در دسترس باشند.
    7. بنده برای انجام هر گونه پروژه ای چه از لحاظ انجام کار و چه از لحاظ تقبل هزینه اعلام آمادگی میکنم.
    امید است که بتونیم به یه جای خوبی برسیم ...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

23. 3 کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

javad_rajabloo (27 / August / 2015),meyti (27 / August / 2015),مجید (27 / August / 2015)

تشکر ها
    58

سلام به همه
    پیشنهاد میکنم هر کسی که مایل به تشکیل این گروه است در اولین گام در گروه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عضو شود و پس از عضویت ، در صورت امکان فهرستی از توانایی های فنی خود را در گروه به اطلاع دیگر اعضاء برساند . همچنین می توانید در بخش گفتگوی همین گروه اعلام کنید که مایلید در گروه چه سمتی داشته باشید
    ضمنا برای جدی تر شدن این بحث پیشنهاد میکنم ادامه آن را در گروه انجام دهیم تا هر کسی که مایل به مشارکت در بحث هست ابتدا عضو شده و قوانین و ضوابط عضویت در گروه را بپذیرد. برای تنظیم مفاد شرایط و ضوابط عضویت در گروه هم اگر پیشنهادی دارید لطفا همانجا به اشتراک بگذارید.
    با تشکر

25. 2 کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

admin (29 / August / 2015),meyti (30 / September / 2015)

تشکر ها
    58

سلام
    بنده مدتی گرفتار بودم و هر از گاهی به اینجا سر میزدم تا از روند تشکیل گروه عقب نمونم
    ولی جالب اینجاست که اصلا تشکیل گروه روندی نداشته که بنده و سایرین ازش عقب بمونیم !!!
    از این رو تصمیم گرفتم بی خیال تشکیل گروه بشم و بنده هم مثل بقیه همکاران برنامه نویس برای خودم یه جزیره درست کنم و ...
    شاد و سر بلند باشید

27. کاربر مقابل از مجید عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

meyti (30 / September / 2015)

مدیرکل سایت admin آواتار ها
    تشکر ها
    247
    تشکر شده 250 بار در 160 ارسال.
    Blog Entries
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط مجید نمایش پست ها
    سلام
    بنده مدتی گرفتار بودم و هر از گاهی به اینجا سر میزدم تا از روند تشکیل گروه عقب نمونم
    ولی جالب اینجاست که اصلا تشکیل گروه روندی نداشته که بنده و سایرین ازش عقب بمونیم !!!
    از این رو تصمیم گرفتم بی خیال تشکیل گروه بشم و بنده هم مثل بقیه همکاران برنامه نویس برای خودم یه جزیره درست کنم و ...
    شاد و سر بلند باشید
    سلام و درود.
    نا امید نشید مهندس...
    هر چند درکتون میکنم ، دوستان برنامه نویس در کل ایران عادت به کار گروهی ندارند و اکثر اوقات جزیره ای کار میکنند .
    کار بزرگی رو استارت زدید و حتما برای رسیدن به هدفتون با مشکلاتی روبرو خواهید بود ولی به این زودی نا امید نشوید .
    بازم ممنون که وقت گذاشتید...
    دلفی ،*جذاب ترین زبان طراحی نرم افزار ...

29. کاربر مقابل از admin عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

meyti (30 / September / 2015)