با سلام خدمت مهندس مجید عزیز میبخشید من پست شما را ندیده بودم امیدوارم که پوزش من را بپذیرد
بله در تمام مواردی که شما فرمودید کاملا درست است بله من هنوز مهاجرت به دلفی بالا تر نکردم البته دلفی ورژ 9 دارم اما خیلی کم باهاش کار میکنم و آنهم به دلیل نداشتن کامپوننتهای است که در ورژن بالا تر وجود نداره و بگفته ای بروز رسانی نشده اند
یکی از کامپوننتهای که خیلی برایم مهم است و خیلی دوستش دارم و به همین خاطر است که هنوز به بالاتر نرفتم کامپوننت بودبرای عمیلات تاریخ دیگر نیازی به فیلد text نبود همان فیلد را تاریخ وارد میکردیم اسم کامپوننت XCalendr بود که در قسمت (
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ) شما میبینید خیلی کار ها را ساده میکرد یعنی تقویم را ( گزارش تقویمی براساس میلادی ، قمری ، هجری ، تعصیلات رسمی میلاد ، شمسی ، قمری و همچنین میشود ای اطلاعات را تغییر داد ) وخیلی چیزهای دیگر و اصولا من اکثر برنامه های که مینویسم بدون محاسبه تاریخ و گزارش تاریخی نمی باشد .
ضمنا مهندس جان من از دلفی فقط برای رفع نیازم استفاده کرده ام و در اینجا اطلاعات خودم را جهت کسانی که برای دلشان کار میکنند انجام میدهم این مورد را گفتم که شما مهندس عزیز بیشتر هوای مارا داشته باشید و حتما به پستهای ما بیشتر سر بزنید و اشکالات آن را گوش زد بفرمایید . چون من دلفی را دوست دارم و دلفی کارها را بیشتر.
حال مهندس جان اگه شما بروز این کامپوننت سراغ دارید راهنمایی بفرمایید .
بازهم مهندس از راهنمایی شما خیلی تشکر دارم ارادت مند شما شاملو
علاقه مندي ها (Bookmarks)