با سلام خدمت xmedex بزرگوار
من با دلفي 6 و7 بسيار كار كرده ام ودر رابطه با برنامه هاي ديگرم مواردي مشكل پيش مي آورد حتي از كهنه كاران هم جوابي جهت بر طرف نمودن error ها ومشكلات ديگرم جوابي در يافت نمي كردم كه نجات پيدا كنم.از انواع آنتي ويروس ها از كسي مي گرفتم ويا دانلود مكردم بازهم نتيجه اي در بر نداشت(به قول شما بهياد خود كشي مي افتادم).حدود 7ماه پيش رفتم يك آنتي ويروس به نام شيلد(shield) گرفتم به مبلغ 12500 تومان كه براي مدت يك سال مي باشد.حقيقت آن قدر راضي هستم كه در اين مدت يك بار هم سيستم را دست نزدم .چون ما به شبكه وصليم ويروس هاي زيادي را پذيرا مي باشيم واين آنتي ويروس هاي مجاني ودانلودي وگرفتن از ديگران به دردم نيامد در يكماه شايد 5 مرتبه سيستمم را پارتيشن بندي مي كردم.ضمنا اين آنتي ويروس اتوماتيك scan مي كند فايل هاي آلوده را اعلام مي نمايد فايل هاي قابل ترميم را اعلام وترميم مي كند .فايل هاي غير قابل ترميم را حذف مي كندو........چون به زبان فارسي است وبا دو موتور nod32 وavira كار مي كندو حتي تا يكسال هم دست به سيستم نزني مشكل ندارد و دائما update وبروز رساني مي شود.در يك جمله حدود 7ماه است كه راحتم ويك errorهم نداشته ام وبه ياد خود كشي هم ديگرنمي افتم. موفق باشيد.
علاقه مندي ها (Bookmarks)