آخرين پست هاي ارسالي انجمن ايران دلفي

تماشای رایگان فیلم ایرانی ، خارجی و کودک آکادمی دلفی
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: پشتيباني گرفتن از برنامه نوشته شده با دلفي

مدیر انجمن ahmadi613 آواتار ها
    تشکر ها
    6
    تشکر شده 9 بار در 5 ارسال.

پشتيباني گرفتن از برنامه نوشته شده با دلفي

با سلام
    من در سايت هاي مربوط به دلفي كمتر ديده ام كه در مورد backup وپشتيباني گرفتن از برنامه را عنوان نموده باشند.اما سوال از خدمت عزيزان* دارم مبني بر اينكه پروژه اي تجاري دارم مي خواهم براي آن پشتيباني روزانه و حتي در اخر سال پشتيباني كلي سالانه براي ذخيره در برنامه داشته باشم وهر موقع بخواهم به آن سال ها* مراجعه نمايم .عزيزان اگر اطلاع كافي داشته باشند توضيح كلي فرمايند* كه از چه روشي اين كار را انجام دهم .البته در كپي نمودن فايل مشكل ندارم(مثلا فايل خريد وفايل فروش وفايل حساب بانكي و بدهكاري و بستانكاري مجموعا 5 فايل داشته باشم.ممنون
    با صداقت و دوري از ريا زندگي شيرين وشيرين تر مي شود...

مدیر انجمن b_itman_b آواتار ها
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 10 بار در 9 ارسال.
    دوست عزیز ما معمولا از اطلاعات بک آپ میگیریم و این به معنی پشتیبان گیری از بانک است.حال بسته به نوع بانک متغیر میشود.مثلا برای بانک access کافیه دستور کپی گرفتن از فایل mdb رو بنویسیم.در مورد SQL یکم کوچیک فرق داره.یه کوئری (دستورات SQL) میخواد که باید از تو برنامه به بانک ارسال بشه.
    back up Database DataBAseName to disk ="E:Backup13920625"v
    (به v آخر توجه نکن)
    با ارسال این دستور به بانک، یه فایل با نام 13920625 برای شما میسازد که همون بک آپ است.
    البته باید در Sql دقت کنی که اگر در محلی فایل بک آپی داشته باشی ، نباید فایل بک آپ بعدی رو در همون محل با همون نام بگیری.چون خطا نمیده ولی بک گرفته نمیشه.
    همه چیز قابل دستیابی است اگر تو بخوای

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)